Doğum günümü kutlamadilar

bundan sonra siz de kutlamayın. Bazı insanlar doğum günü kutlamayı sevmezler belki ondan kutlamıyorlardır ama kendilerininki kutlanınca hoşlarına giderler o yüzden siz de kendinize sıkıntı yapmayın kutlamıyorlarsa kutlamasınlar kendileri bilir takmayın kafanıza

Bazılarının kalbi ne kadar geniş. Beklemiyorlarmış karşılıklı değilmiş falan. Doğum günü kutlaması nezaket işidir ve karşılıklıdır bana göre. Aldığı hediyenin aynısını beklemek, maddi olarak ölçüm yapmak tabiki yanlıştır ama hatırlanmak, önemsenmek ve değer verildiğini anlamak ister insan. Ben benim doğum günümü kutlamayan insanın haklı bir gerekçesi yoksa bir daha ki doğum gününü kutlamam net.

Belki bu aksam icin surpriz hazirliyorlardir hamileymissin de kutlama yapcaklardir belki ben oyle hissettim.tabi aranizdaki iliskiyi bilmiyorum

Ben de doğum günlerine önem veririm. Karşılık beklemekle ilgisi yok. Sadece insanlara değer veriyorsam o günlerde onları mutlu etmek için birşeyler yaparım. Arkadaş grubunda da herkesin dg için organizasyon vb herşeyi ben yapardım her seferinde. Sonra sıra benim doğumgününe gelince kimse hatırlamadı bile. Bu da bana demekki bu insanlar benim onlara değer verdiğim kadar değer vermiyor diye düşündürdü. Kendilerine yapılınca gayet de hoşlarına gidiyor bekliyorlar bana gelince hatırlamak bile yok. Artık ben de kimseye organizasyon yapmıyorum. Sadece arıyorum. Eşimin dg için bile kimseye haber vermedim. Ben sizi anlıyorum ama boşverin hem kv grmce ile de çok keyifli olmazdı. Hem eşiniz bebeğiniz ve siz olan ilk dg nüz. Keyfini çıkarın eşinizle kutlayın

benimde kvdem bir kutlar bir kutlamaz. nedenmi kutlamıyorlar cünki istedıkleri ztn seni kırmak... hiç takmam acıkcası.. annem aılem eşim arkdaşlarım kutlıyor. geriside viz gelir

Evlendiğim ilk sene ailem eşimle falan kutlarım diye düşünmüştü o yüzden birşey yapmamışlardı. Kvlerde pek kutlamalı adetler yoktu. Eşimle bende onlarda birşey yapmayınca dışarı çıkıp bir çay içmiştik ve ben ozaman kv ile aynı evde yaşıyordum.
Neyse ertesi sene ailem bana sürpriz doğum günü yaptı kv leri çağırmadı. bir tripler bilmem ne yok maaile kutlamışız falan of yine sinirlendim şimdi. Öyle işte

kendi sucun kim diyor sana ayni evde yaşa diye...

Haberleri vardı da mı kutlamadılar?
Yoksa bilmiyor ya da unutmuş olabilirler mi?
Bir de aile geleneğine de bakmak lazım. Benim ailem eşimin doğumgününü kutlamaz bilmezler bile muhtemelen, ben organizasyon yaparsam dahil olurlar sadece, onun dışında akıllarına gelmez ki çok severler eşimi, ama benimkini kutlarlar.

Yerinizde olsam ne kimsenin doğumgününü kutlardım ne de kendim beklerdim. Eşinize de söyleyecek sözüm yok, anasının bacısının doğumgününü kutlayacak diye niye öyle pahalı pahalı hediyeler alıyor? Niye evinin rızkını harcıyor? Çocuk mu bunlar? Öyle pahalı hediye aldırmayın, siz de ortak olmayın hediyeye. Ne münasebet canım! Alın işte karşılığı! Kıymet bilseler içim gam yemez. Bir daha da kutlamayın. Eşinizle de konuşun bu konuyu, niye sustunuz ki?

Bizimkilerde öyle yaparlar hatta Doğum günlerimiz alarm olarak kayıtlı kayınpederde ama onlar Doğum günümde aramazlar hiç
Şimdi bende aramıyorum nasılsa önemsemiyorlar diye

Onceden kutlayipda ilk defami kutlamadilar yoksa hicmi kutlamadilar?

Kızlar yazamadım kusura bakmayın. Eşime telefon açtım aslında iş olarak çok yoğun ama içimde tutamadım. Ailen neden kutlamadı dedim.bende farkettim ayıp ettiler dedi.bende onların bana değer vermediğini söyledim. Sustu.lutfen üzülme hayatım falan dedi.biz mutlu olalım onların kutlaması çok önemli mi dedi.bende önemliydi benim için dedim.sonra uzatmadan kapattım konuyu..bana hak verdi.
Bu arada toplu cevap olsun.kendi aralarında doğum günü kutlayan hediye alan insanlar.gecen yıl doğum günümü kutlamislardi bu yıl kutlamadilar.

Canim insanlara karsi beklenti icinde olma canini da sıkma her bundan sonra sende kutlamazsin olur biter

Bak eşinde farketmiş sana hak veriyor.sende daha fazla uzatma bu sefer esin iyice sinir olur onlara hak vermeye başlar.. madem öyle eşinin ve kendi aileninkileri kutla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…