- 17 Şubat 2016
- 249
- 127
- 33
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Ben de doğum günlerine önem veririm. Karşılık beklemekle ilgisi yok. Sadece insanlara değer veriyorsam o günlerde onları mutlu etmek için birşeyler yaparım. Arkadaş grubunda da herkesin dg için organizasyon vb herşeyi ben yapardım her seferinde. Sonra sıra benim doğumgününe gelince kimse hatırlamadı bile. Bu da bana demekki bu insanlar benim onlara değer verdiğim kadar değer vermiyor diye düşündürdü. Kendilerine yapılınca gayet de hoşlarına gidiyor bekliyorlar bana gelince hatırlamak bile yok. Artık ben de kimseye organizasyon yapmıyorum. Sadece arıyorum. Eşimin dg için bile kimseye haber vermedim. Ben sizi anlıyorum ama boşverin hem kv grmce ile de çok keyifli olmazdı.Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
kendi sucun kim diyor sana ayni evde yaşa diye...Evlendiğim ilk sene ailem eşimle falan kutlarım diye düşünmüştü o yüzden birşey yapmamışlardı. Kvlerde pek kutlamalı adetler yoktu. Eşimle bende onlarda birşey yapmayınca dışarı çıkıp bir çay içmiştik ve ben ozaman kv ile aynı evde yaşıyordum.
Neyse ertesi sene ailem bana sürpriz doğum günü yaptı kv leri çağırmadı. bir tripler bilmem ne yok maaile kutlamışız falan of yine sinirlendim şimdi. Öyle işte
kendi sucun kim diyor sana ayni evde yaşa diye...
Onceden kutlayipda ilk defami kutlamadilar yoksa hicmi kutlamadilar?Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Canim insanlara karsi beklenti icinde olma canini da sıkma her bundan sonra sende kutlamazsin olur biterKızlar yazamadım kusura bakmayın. Eşime telefon açtımaslında iş olarak çok yoğun ama içimde tutamadım. Ailen neden kutlamadı dedim.bende farkettim ayıp ettiler dedi.bende onların bana değer vermediğini söyledim. Sustu.lutfen üzülme hayatım falan dedi.biz mutlu olalım onların kutlaması çok önemli mi dedi.bende önemliydi benim için dedim.sonra uzatmadan kapattım konuyu..bana hak verdi.
Bu arada toplu cevap olsun.kendi aralarında doğum günü kutlayan hediye alan insanlar.gecen yıl doğum günümü kutlamislardi bu yıl kutlamadilar.
Bak eşinde farketmiş sana hak veriyor.sende daha fazla uzatma bu sefer esin iyice sinir olur onlara hak vermeye başlar.. madem öyle eşinin ve kendi aileninkileri kutla canımKızlar yazamadım kusura bakmayın. Eşime telefon açtımaslında iş olarak çok yoğun ama içimde tutamadım. Ailen neden kutlamadı dedim.bende farkettim ayıp ettiler dedi.bende onların bana değer vermediğini söyledim. Sustu.lutfen üzülme hayatım falan dedi.biz mutlu olalım onların kutlaması çok önemli mi dedi.bende önemliydi benim için dedim.sonra uzatmadan kapattım konuyu..bana hak verdi.
Bu arada toplu cevap olsun.kendi aralarında doğum günü kutlayan hediye alan insanlar.gecen yıl doğum günümü kutlamislardi bu yıl kutlamadilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?