- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
İşte tam olarak bu....Gene aşırı yüce gönüllü arkadaşlarımız karsilik beklemeyin bilmem ne demiş yav he he.
Aile içinde kutlanıyor diyor kız huhuu anlayabildiniz mi acaba ?
Yani kısaca dislamislar sen gelinsin ne kutlicaz demişler öyle hissettirmisler yani kırıldığı bu konu sahibinin.
Ama ben bunu takar mıyım mesela asla takmam.
Ne güzel işte bundan sonra doğum günlerini eşinle baş başa geçirirsin onlara gitmezsin azcik da arana mesafe koyarsin lehine cevir bence durumu.
Guzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim :) kafama takmıyorum.gercekten çok haklısınızTamamen kültür farkı takma oldumu senin hassas olduğun bu konuda onlar hassas değiller yani seninle ilgisi yok.ama hoşgörülü bir aile ise eşin bı söylesin istersen.bizede abim deyince şunu dedik amaan kaç yaşında kız çocukta degilki dedik olsun dedi abim o öyle alışmış ilgi bekliyor bı kutlayiverin dedi.Yani sanırım bizde cocuklarinki kutlanır algısı oluşmuş:) ama ben öyle alistigimdan hiç kutlansin istemem biliyormusun.demekki yetişme tarzı takilma istersen iyiki dogdunuz bu aradaAllah hayırlı ömürler versin hep mutlu olun ins
Onların doğum günü geldiğinde de siz kutlamayın hatta eşinizde hediye göndermesinUzakta olduğumuz için pasta kesemezler ama hediye mutlaka alırlar. Bende buna üzülüyorum. Kendi içlerinde kutluyorlar.ben neden aileden sayılmıyorum. Ben onlara çok değer verirken onlar neden böyle yapıyorlar. Eşim onların hatalı olduğunu zaten biliyor farkında ikimizde dillendirmwdik ama eşim çok üzüldü.
kutlamamak niye terbiyesizlik oluyo yaaNiye birşey diyemiyorsunuz? Alemin eziği siz misiniz ohh ne güzel milletin dgünü kutla hediye al sise gelince çöp kovası muamelesi yapsınlar? Sorun bakalım eşinize sen söylemedin mi dgünüm olduğunu niye kutlamıyorlarmış bir hatam mı oldu da bana böyle terbiyesizlik ediyorlar diyin.
Çünkü tüm aile birbirlerinin Doğum gününü kutlayıp pahalı hediyeler alıp veriyorlar konu sahibi de bu hediyelere eşi ile birlikte katılıyor hatta görümceme çok pahalı bir hediye aldık eşim zorlanmasın diye ben de katıldım diyor.kutlamamak niye terbiyesizlik oluyo yaa
Buna rağmen hala pahalı hediyelere katılıp dgünü kutlayacağım derseniz bunların her türlü aşağılamasına razı gelirsiniz.İşte tam olarak bu....
Canım o gün oraya gitmemizin Nedeni çalıştığımız şehire gidecektik.o yüzden gittik oturduk birkaç saat....
İlk defa mı böyle yoksa sürekli kutlamıyorlar mı? Belki süpriz yapacaklarBayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Belki başka yoğunlukları vardır, hem Doğum günü kutlamak çok mühim bir şey değil ki kaç yaşına geldiniz artıkBayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Canımm keşke kötü olsaydım...İnan anne kız gibiyiz.benim bu kadar kırılma sebebim de bu zatensahsiniza yönelik algılamayın ama genel olarak konuşuyorum genelde kv ya da gorumce ile arası iyi olmayanlar nedense bu özel günlerde onlardan özel şeyler bekliyorlar. E zaten aran kötü iyi olmadığın insanları bu kadar onemsemek niye
kv yaşlıdır muhtemelen belki de bilmiyor doğum gününüzüEşim kutladı evet.ben düşünmelerini beklerdim.ne bilim en azından bir pasta almalarını. Ben büyük şeyler beklemiyorum.ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına yapılabilirdi. Sonuçta biz bir aileyiz.
Keşke benımkını de kutlamasalarBayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Yaşlı değil maşallah çok genç:) Allah sağlık sıhhat versin...ama üzülmüyorum. Yarın birgun beni yine milletin yanında övecek. O zaman ben dicem anne yeter diye. Övülmeye gelince beni over.disariya gayet iyi aileyiz modunda görünürler.ama yok artık.kv yaşlıdır muhtemelen belki de bilmiyor doğum gününüzü
eşiniz önden çıtlattı mı acaba kv görümceye
bu kadar üzülüyorsanız kutlamayın sizde onlarınkini bir daha
bana eşim kutlasa yererdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?