- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Yok uzatmam artık. Hem eşim utanıyor farkettim.onu utandırmak da istemem.sonucta ailesi.kapattim konuyu...bundan sonra gerektiği gibi davranmayı düşünüyorum.Bak eşinde farketmiş sana hak veriyor.sende daha fazla uzatma bu sefer esin iyice sinir olur onlara hak vermeye başlar.. madem öyle eşinin ve kendi aileninkileri kutla canım
Aynen öyle oluyor :) yeri geldiğinde gelinim gelinim diye etrafta benden çok bahseder.aileyiz gibi görünürler ama aile değilmişiz.annem hep derdi kziim sen her zaman bir gömlek dışardasin bunu unutma. Doğruymuş....Kızı bi anlamamışsınız , beklenti değil asıl mesele , değer verdiği kadar değer görmek istemiş okadar . Alınmakta çok haklısın lafa geldi mi biz bir aileyiz sen bizim kızımızsn oluyor.
Annenin dediği çoğu zaman doğru ,neyse az beklenti çok huzur bunu da ben ekleyim,siz de bundan sonra karşı tarafınkini kutlamayın olsun bitsin ama yine de siz kutlarsınız sonuçta içten gelen bir incelik,geçmiş doğum gününüz kutlu olsun bu arada sevgiler... :)Aynen öyle oluyor :) yeri geldiğinde gelinim gelinim diye etrafta benden çok bahseder.aileyiz gibi görünürler ama aile değilmişiz.annem hep derdi kziim sen her zaman bir gömlek dışardasin bunu unutma. Doğruymuş....
Çok teşekkür ederim :)Annenin dediği çoğu zaman doğru ,neyse az beklenti çok huzur bunu da ben ekleyim,siz de bundan sonra karşı tarafınkini kutlamayın olsun bitsin ama yine de siz kutlarsınız sonuçta içten gelen bir incelik,geçmiş doğum gününüz kutlu olsun bu arada sevgiler... :)
Canım bak sizin ko gayet normal...ama eşimin ailesi kendi arasında hep kutlarCanim şey olabilirmi acaba bazi aileler dogumgunu kutlama geleneğine sahip değiller.mesela benim ailem gibi:) inanki kötü niyetten değil unuturuz alışkanlık etmemisiz.Hatta sana bişey deyimmi bizim gelininde tuhafina gitmiş abim bizi aradı sanki hatırlıyor gibi yaptık aradık diğer yıl yine unuttuk gitti.biz önem vermiyoruz alismamisiz.yoksa gelinimizi tabiiki severiz iyiki doğmuş o ayrı:)
Biz cümleten kutlamıyoruz:)) benm bu yaşıma kdr ailemde hep kutlarnırdı. Aile kültürmz ama eşimin ailesi hiç kutlamzlar. Bnde onlarınkini kutlamam. Çok lazım değil bence. Ama normlde kutlayıp bu sefere özel bişyse onu bilememBayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Eşiniz kutladı mı? Ben şahsen doğum günümde kv gorumceyle pasta kesmek istemem.
Canım kendi aralarında kutluyorsa ve senin Ogün doğumgünün olduğunu hatırladığı halde kutlamadilarsa çok haklısın takılmakta..En son heralde unutmuşlar dur belki diye düşünelim iyi niyetimizi bozmayalim bari:)Canım bak sizin ko gayet normal...ama eşimin ailesi kendi arasında hep kutlar
Kayınvalidem ve görümcemle bir problemim yok ,ikisini de severim .yalnız doğum günümde onlarla alakalı bir beklentiye girmem .aklıma bile gelmez ..eşimin kutlaması yeterlidir. Sen de beklentiyi düşürerek yeni yaşını mutlu karşılamayı dene .ayrıca ben kutladım ,o da kutlasın zihniyeti kendini en yakın boşluktan aşağı bırakabilir miBayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Eşimle pasta kesmiştik o yüzden almadı bence.dogum günüm olduğunu instagram da paylaşmıştım:) biliyorlardı....eğer kutlanıyorsa o kutlamayı eşinizin hatırlatması lazımdı
ne bilsinler sizin doğum gününüzü
geçen yıllarda görümcemin eşi benim evde görümceme parti organize etti
işte biz de hediye vs de aldık
neyse her sene aman senini doğum günün ne gündü sana parti yapalım derler ama unutulur gider
geçen eşimin doğum günü idi yoğunduk kendisi bile unutmuş
onlardaydık demişsiniz eşiniz bir pasta alıp gelebilirdi örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?