Tatli yemedim en azindan onu kendime kâr sayiyorum off su 64 ü bi gecebilsem ah bi gecebilsemmmm tam gorur gibi oluyorum 65 e dönüyorum tekrar65 kiria noktam galibaa bi kurtulamadim. Su spor hocamla bir goruseyim spora baslamaliyim surec hizlanir hemde sirtim agrimaya basladi yine, aletli pilates yapinca rahatliyor sirtim.
2.ogunum
Yarim kase mercimek corbasi
1 buyuk bardak ayran
6,7 kasik etli sebze yemeği
1 hurma
Ve domatesli pilav doyana kadar yedim cunku artik bisey yemem. Yani 16.30 gibi yemek isim bitti artik yatana kadar bol su icmeye çalışırım acikirsam tarcinli sut icerim
Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)
Bir daha tarti gununden bi gece once gezmeye gitmemeliyim! Aksam arkadasima gittim yemek yedim bisey hazirlama diyede tembihledim ivir zıvır bi suru sey koymus. Ilk yemedim bisey cay iciyodum sohbete oyle bi daldikki arada bi suru sey goturdum
Evden cikmadan her ihtimale karsi suya tarcin atmistim simdi onu içiyorum ama ne fayda ne guzel dusmustum yarin artabilir kilom
1 sade kahve, bikac saat sonrada esim yuzunden 1 avuc leblebi yedim, neden esim yuzunden? Kuruyemisciden taze almis sicak sicakti ki cok severim zaten her turlusunu, tarcinli limonlu sicak su icerek vicdanimi rahatlatmaa çalıştım