Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

sizi takip edicem :) benimde baslarda gün icin listeye ihtiyacim vardi. Sizin konunuzdan alip bende Tatilden sonra uygulamaya baslamayi düsünüyorum. Spor yapiyormusunuz?

sizi takip edicem :) benimde baslarda gün icin listeye ihtiyacim vardi. Sizin konunuzdan alip bende Tatilden sonra uygulamaya baslamayi düsünüyorum. Spor yapiyormusunuz?
Bu siralar ara verdim yaz olduğu için bi yerlere gidip gelebiliyoruz tam verim almak icin duzenli gitmem gerekiyor. Aletli pilates yapıyorum

Güncel kilom 66.2 yazliga falan gidip geldim cok dikkate edemedim 2 kilo kadar almistim neyseki verdim kaldigim yerden devam ediyorum yine. :) BOL SU!

Dun 65.8 i gormustum ama su 65 li rakamlari 1 gunden fazla goremiyorum malesef bugun yine 66.3 ciktim. Aksam yemelerini bitirmem gerek beni engelleyen sey basta bu.66 da takildim eylul sonunda antalyaya gidicez hedefim orda 60 in altina dusmek

He birde harekete ihtiyacım var gecen yaz kizimi arabasina koyup yuruyodum simdi iki cocukla zor malesef...
Ip atlamaya calisicam hic yoktan iyidir kac tane atlayabilirsem hergun 50 koyar arttiririm bayramdan sonrada spor salonuna devam ederim

Kahvaltidan once bir daha tartilayim dedim 65.9 ciktim sabah limonlu su içmiştim odem vardi heralde. resmen gramlarin savasi haftada 1 kilo verebilsem super olucak ama onumuz bayram kesin bir gerileme olur

Bugun 65.5 ciktim gecenlerde bu rakami gordum ama altina dusmedim. Bundan sonra verecegim kilolalar onemli. Tabi verebilirsem. Cunku Hamilelik kilolarimi bitmis sayabilirim 500 gr. Kaldi

Gunaydinnn bugun 65.1 ciktimm tabi dun en son 6 da yemistim sadece su ictim o vakitten beri :) aksam yemegi kesmenin verdigi hizli sonuc

Günaydinnn. Ilk hedefim bayramda 65 in altina dusmekti 64.7 ciktim iştahım cok az insAllah biseyler yemege baslayinca kilo almayada baslamam.

Simdiki hedefim 63 ün altina dusmek. bakalim ne zaman gorucez bayramda sapitmamayi diliyorum

O kadar ayak ustu ve sacma beslendim ki bugun....biraz yazmak istiyorum aslinda herseyden cok az yedim ama arada yediklerim mahvetti beni.

Sabah:
Eksi mayali esmer ekmege tost 1 kasik recel 3 zeytin bir bardak süt

Bir kucuk baklava (findiktan biraz buyuk) ve bir kucuk rulo pasta 2 parmak kalınlığında börek

Ogle
1 kase etli karisik sebze yemegi
1 bardak ayran

Aksam
3 kasik domatesli pilav
2 kaşık etli sebze yemegi

Daha sonra sade kahve
Ve cay yanindan 1 kucuk baklava 1 kasik sade dondurma

Su icmeye gayret ettim. Limonlu su hergun iciyorum.

Su tatlilari yüzünden tarti geri firlamaz insAllah aslinda o kadar azlar ki toplam yarim porsiyon tatli anca eder

Bayram boyunca liste paylasmaya calisicam belki bu bilincle az kaciririm

Gunaydinn herkese iyi bayramlarrrr bugun 65.1 ciktim dune göre fazla tabiki bayram maratonu basladi kayinvalideme kahvaltiya gidicez birazdan. Niyet ettim her gittiğim yerde baklava borek yememege

Evet kahvaltı ile baslayalim
Yarim kasarli pogaca-ceyrektende az simit bir parca yani
Domates salatalik biraz peynir
1 tatli kasigi kaymak 1 kasikta recel
Hemen yiyip kalktim oturmaya devam etseydim kaymak recel fasli uzar giderdi

Ara
Sade kahve ve bir baklavanin yarisindanda az bir parca

Ogle:
Heralde 10 tane sarma yemisimdir gorunce dayanamiyorum
Yogurtlu havuc kabak salatasi
Ayran 1 bardak 1 tane kiymali borek

Ikram edilen cikolatalari geri ceviriyorum oglende bi suru hamur isi vardi icinden bir tanesini secip yedim zatn yogurtlu salata ve ayranla sisirdim kendimi once sadece sarma fazla gitti
Cayin yanina çekirdek falan var bide minik rulo pastalardan var bahcede oturucaz biraz onlardan yerim baska bisey yemem dahada ne yiyim zaten zararli seyleri yarim yiyorum ama yinede birlesince bi suru sey oluyor. Kilo vermegi beklemiyorum da almiyim yeter

Kucuk rulo pastadan iki tane yedim kendimi tutarak

Birazdan sicak suya elma sirkesi ve limon koyup icerim. Karninda siskinlik var bunu icince rahatliyorum

Bugun 65.1 ciktim yine. Annemin yazligina gittik bugun

Kahvalti
Kavurma ve arnavut ciğeri vardi 2 dilim beyaz ekmekle onlardan yedim
Cok az domates ve salatalik

Ara
1 filtre kahve bir madlen bitter cikolata

Daha sonra 1 kase tavuk suyuna salcali corba

Yemekte
3 kasik pilav 3 kasik barbunya 3,4 dilim kavun

Baskada bisey yemem zaten beyaz ekmek yedim arnavut cigeride kizartma oldugu icin oda kalorili ve pilav yedim. Bundan sonrasi bol su ve limonlu su gece sirkeli su icerim eger acikirsamda bir bardak sut içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…