Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

Şuanda hedefim ozel bir diyet uygulamadan bol su icip daha az yemek yemek. Uzun soluklu diyetlerden sıkiliyorum 2 çocukla ozel diyet yemekleri yapamiyorum. Spora ara verdim iyice kilo verip oyle baslicam sekillenmek icin.

Bugun regli oldum ona ragmen dun 400 gram daha az ciktim hastaligim bitince kac cikicam merak ediyorum :)

Selamlar :) surekli tartiliyorum gram gram gidiyor cok sukur. Bu sicak havalarin istah kesici bir etkisi var
Suanda adet olmama ragmen 66.9 um gecen hafta cuma gunu 69 dum

Bugun 66.3 ciktim tarti gunlerimi sali olarak belirledim sali kac cikicam merak ediyorum ☺

1.hedefim 65
2.hedefim 63
3.hedefim 60
Ve basarabilirsem son hedefim 5 li rakamlari gormek

Bizim arkadaşımız doğum sonrasında aşırı kilo almıştı kadın hergün yürüyüş yaptı ve doğum sonrası ağustosa denk geldi e havalar güzelken bi güzel de yüzdü. Bunların kilo vermede etkisi çok büyüktü ama beslenmesine de dikkat ediyordu kesinlikle şekeri ve ekmeği kesmiş ama simit falan yiyorum arada diyordu. Ama yaptığı yürüyüş falan simit etkilemezdi yani öyle sıkı bir emek vermişti bi kere beraber yürüyüşe çıkacaktık çok hızlı

Kesinlikle yuruyusun faydasini bende cok goruyodum. Diyetisyene giderken yuruyus yaptigim haftalar yagdan daha fazla gidiyodu

Yarin yazlığa gidicez o yuzden tarti gunumu yarin olarak belirledim :) inşallah vermisimdir

Bugun 66.8 ciktim 500 gr.fazla ciktim ama hastayım..

Selamlar yazliktaydim geri dondum guncel kilom hala 66.8 aslinda dikkat etmedim ama yüzme falan korudu sanirim... tekrar dikkat etmeye başlıyorum yarindan itibaren

Yeni hedef koyuyorum kendime. 19 temmuzda 65 küsürlü rakamları göreceğim

Günaydinn dayanamadim yaziyorum bugun 66.3 boyle gidersem cumaya hedefime ulasabilirimm

Gunaydinn demin tartildim 65.9 ciktim 65 li rakamlari simdiden gordum insAllah kalici olur

Bugun aksama dogru bikac gram daha verdiğimi gordum ve inanamadim. Bikac gundur hastayim ve hic bisey yiyemiyodum aslinda ama yinede sasirdim ilk defa bu aksam dogru duzgun doyana kadar yiyebildim :) bugun gordugum rakami yarin sabah kaybetmem umarim

Hasta oldugum icin tam hatırlamıyorum ama 65.5 ti galiba. Peki ya hasta hasta tartiya cikmayi ihmal etmememe ne dersiniz

Kendimce yakın tarihlere hedefler koyuyorum genelde. Asil hedefime ulasmak istedigim zaman kurban bayrami. Ve umuyorum ki bu son olur ve bu sefer başarabilirim 65 kilo benim kirilma noktam hamilelikten önce bir sure altina inemedim dogumdan sonra ilk diyet maceramda 62 küsürlü rakamlari gormustum ama cok kisa sürdü sonra ortalama 65 oldum. Bu sebeple ilk hedefim 62 li rakamlari görmek belki bu ay sonuna kadar gorebilirim spor hocamla konustum tekrar spora asilicam vermem daha kolaylasabilir hemde biraz kilo verdiğim icin belki sekil alir vücudum bakalim :)

Merhaba. Kac gundur hastalikla ugrasmaktan bide yemek yapip yiyenemekten hazir veya sacma seylerle beslendim 66.8 oldum geri yarinda misafirim var oda gecsin pazartesi gunu tekrar baslicam dijkat etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…