Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

Kendime ip aldim. Bugun atlayabildigim kadar atlicam sonra hergun eklerim uzerine.. birde aksam 6 da pilates dersim var. Güzel bir gün

Simdi pilates dersine geldim sabah 200 tane ip atlayabildim bebek agladi hep birakmak zorunda kaldim birde nede olsa spora gidecgim icin zorlamadim belki gece biraz daha denerim. Gunde kac kere atlarsam sonuc alabilirim acaba fikri olan varsa benle paylasabilir mi ?

Merhaba bende size katılmak istiyorum 2 aylık bebegim var emziriyorum pazar günü başladım dikkat etmeye 67 kilo ile hamile kaldım 82 doguma girdim suanki kilom 75.50 ilk hedefeim 70 olmak sizinle guncelctyutmak istiyorum

Merhaba bende size katılmak istiyorum 2 aylık bebegim var emziriyorum pazar günü başladım dikkat etmeye 67 kilo ile hamile kaldım 82 doguma girdim suanki kilom 75.50 ilk hedefeim 70 olmak sizinle guncelctyutmak istiyorum
Tabiki cok sevinirim benimde bebegim iki aylik neler yapiyosun peki fikir alisverisi yapalim biraz.. :) bol su iciyor musun?

Bugun sahile gittik bizimkiler otururken biraz yuruyus yaptim listemede dikkat etmeye calisiyorum birebir yapamiyorum mesela gecen hafta dondurma yemiştim dunde yedim gunluk kalorimin disina cikmadan biraz esnetiyorim sıkılmamak icin :) genelde ilk hafta guzel kilo gidiyo ikinci hafta duruyo bunu yasamamak icin elimden geldigince hareket etmeye çalışıyorum aksam ip atlarim biraz :)

Masallah sen ıyi yapiyosun spor falan ben hiç yapamiyorum iki çocukla zor oluyor diğeri okula gidiyor gidince de ev işi falan derken akşam oluyo zaten.diyetisyene gitmedim 3 aylık olunca Gel dedi.kemdi capimda dikkat ediyorum ekmek patates pirinc vs yememeye ama canim şekerli istiyo emzirdigim için bastırmaya calisiyorum bu sekilde

Suyu bol iciyorum arada kaçamakta yapıyordum bugün yaptim malesef.pazar günü başladım daha yeni yani

Sen diyetisyenle gittinmi
Evet canim pazartesi gunleri gidiyorum diyetisyenle verdim kilo gecmis sayfalarda verdigi listeyi paylastim sende uygulaya bilirsin rahatlikli bir incele. Hagif kacamaklarim oldugu ona ragmen yagdan vermisim hep

Merhabalarrr.. dun ananem vefat etti 2 gündür ne diyeet kaldi ne bisey yarindan itibaren toparlicam diyetisyene 3 gun kaldi Allahtan vakit var en azindan almamis olmayi umit ediyorum..hep hamur isi ve tatlilar vardi.

Yarin bol ip atlamayi dusunuyorum insAllah basarabilirim...

Merhabalarrr.. dun ananem vefat etti 2 gündür ne diyeet kaldi ne bisey yarindan itibaren toparlicam diyetisyene 3 gun kaldi Allahtan vakit var en azindan almamis olmayi umit ediyorum..hep hamur isi ve tatlilar vardi.
Başın sağolsun da im

Bugun daha iyiydim yemek konusunda. Simdide elma sirkeli limonlu suyumu iciyorum. Evdeki tartiya göre hic kilo veremedim hatta almis bile olabilirim ama moralimi bozmuyorum adetim devam ediyor çünkü ödemde olabilir. Gecen haftada veremedim saniyodum 1.200 vermistim. Tabii bazende vucut direniyor bakalim neler olucak 2 gun kaldi

Merhabalar bugun arkadaslar vardi evde hamburger ve nugget yaptim oglen yedim aksam bisey yemedim acikmadimda zaten diyetisyene 2 gun kala boyle bisey yapmam hic olmadi bu hafta hep bozuldu diyetim bakalim ne olcak.. yarin dikkat edicem tabi durumu kurtarabilir miyim bilmem.

Merhabalarrr bugunluk son ogunumu yedimm. Yarin yine ayni saatte (10) diyetisten randevum var.. verememis olma ihtimalim o kadar yuksekki umarim almamisimdir.bu hafta heyecandan cok endise icindeyim bu haftaki hedefim 66.5 olmakti yani 1.300 verebilmekti 300 unu verdiysem sukredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…