Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

Yarin esim sehir disina gidiyor bu aksam bebegi birakip yarim saat bi pastaneye gittik kizimida alip sütüm bebege yetmiyo diye moralim bozduktu afiyetle bi pasta yedim orda o Bunalimla... eve geldim biraz gecince buyuk bardak az sekerli komposto ictim

Bu sira sütüm az diye cok yedim ve hoop kilo olarak geldi... bu kadar ezmirmeye bari kilo almasam iyiydi suanda onemli olan bebegimin doyup beslenmesi, günlük liste paylasimi yapmicam bi sure

Hala 69 kilo civarındayim. Etrafımdakiler asla o kiloda gozukmedigimi söylüyorlar. yinede memnun degilim halimden. Yakin bir zamanda spora baslicam bebegimin duzeninin oturmasini bekliyorum. Dün yine biraz dikkat etmeye basladim. Bebek telaşından aksam yemegi gece kaldi..daha duzenli olmaya calisicam.. 2 hafta sonra kalabalık bir toplantiya katilicam kendime o tarihe hedef koydum. Suan 69.9 gözüküyorum 24 nisan tarihinde 68 kilo olmak istiyorum

Eveeet tam motivasyon geri döndüm
Bugun diyetisyene gittim sporada yazildim gecen hafta. Gayet doyurucu ve sut yapici bir listem var burda da paylaşıcam. Kilom 69 metabolizma yasim 38 bakalim haftaya kaci gorucem.. azimli ve heyecanliyim

Sabah uyaninca buyuk bardak ilik su 2 tam ceviz

Kahvalti:
2 dilim esmer ekmek
1t. kasik pekmez
3,4 zeytin
2 dilim az yagli/suzme peynir
Bol cig sebze ozellikle dere otu
1 yumurta

Ara:
10 çiğ badem
1 porsiyon meyve
1 bardak bitki cayi'sut arttirici'

Ogle:
1 kase corba
8 kasik sebze
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek

Ara:
1 bardak süt
1 dilim tahin helva
1 bardak bitki cayi

Aksam:
1 kase corba
120 gr et/tavuk/balik/köfte
Bol salata
1 dilim ekmek

Ara:
2 kuru incir
Activa

Listem bu sekilde :)

Dün listemi asagi yukari uygulayabildim. Hic acikmadim hep toktum acaba bu iste bi yanlislik mi var dedim
Aksam 6 gibide pilatese gittim 1 saat sürüyor.bugun basarabilirsem yuruyuse gidicem

2.günüm cok guzel geciyor. Ufak degisikliklerle ayak uydurmaya çalışıyorum listeye. Hic aclik hissetmiyorum bayaga dolu bi liste.. bide kilo aliyomusun skandal olur pazartesi gunleri tartilma günüm bakalim neler olucak.. yarin misafirlige gidiyorum insAllah diyetim bozulmaz. Ben bozmam basladim mi ama etraf baskisi olabiliyor bazen. Emziriyorum diye beni yedirmeye calisabilirler...

Selamm. Diyetteki 3.günümden merhabalarr.. :)
Bahsettigim gibi bugun misafirlikteydim ve ev sahibi arnavut bir hanimdi butun arnavut borekleri cesitleri vardi sansima (( ben sadece goze batmamak icin 1 ceviz kadar bosnak mantisi yedim gerisi hep salata cesitleri idi. Nohutlu salata falan vardi umarim yanlis birseyler yemedim.. he birde bi suru tatli cesidi vardi sadece cook az sadece sut yumurta ve sekerle yapilan bir tatli vardi ondan yedim oda israr ettiler bu iki kacamagimda cok azdi olmasa iyiydi ama ne yapalimm.. allahtan tartilma gunume daha var geri kalan ogunlerimde gayet yerindeydi birtek oglen yemeginde sıkınti oldu iste...

Merhabalar diyetimin 4.günü
Birazdan spora gidicem olcumlerim daha yeni alinacak. 3 paket aldim 1 paket 10 ders. birazdan 3. Derse giricem bakalim 1.paketten sonra neler olucak

Selamlar bugun diyetimin 5.günü.. ve adet oldumm vucudumda sislik vardi o gider ins. Bol su iciyorum asagi yukari listemede uyuyorum genelde denge halindeyim..

Merhaba diyetimin 7.günü :) bugune kadar iyi geldigimi dusunuyorum tartida cok bir fark yok ama adet oldum 2 gun once vücudum sismis olabilir yarin tartilma günüm umarim yagdan vermisimdir. Heyecanliyim

Başarılar diliyorum sana .Bende ilk olarak doğum öncesi kilomu girmek istiyorum.64 yaklaştım sayılır.74 ile başladım.Guncel kilom 67.6 aylardan beri uğraşıyorum. Cok zor oluyor.Zaten kolay olmasını beklemiyordum.Sonucta yılların kilosu .Ama pes etmek yok sende pes etme .Kendime günlük açtım .Hergun yazıyorum bende oraya .Arada sanada uğrarım.

Kolay gelsin canim insAllah ikimizde hedefimize kisa zamands ulaşırız bende ugrarim sana birbirimize destek olalim :)

Simdi bakinca hatirladim ben senin sayfana bakıyorum zaten

Evett bugun tarti gunumm kilo verebildim mi merak ediyorumm saat 10 da ogrenicem. Umarim hayal kırıklığı yasamam

Sabah kizartmasiz bol yesillikli bir kahvalti sutte yapar ayni zamanda

Oglen protein agirlikli yemek et vs ve yaninda booooooll salata
Aksam da sebze agirlikli her br yemekten 4 kasik plav makatna ekmek ve corba ayni anda olmasin
Benim kilo koruma rutinim bu elma avakado kuru erik ay cekirdegi ara ogunlerim

Doguma 70le grmistm kilom 50ydi dogumdan once her gun yuruyus beslenme rutinimde boyleydi yine 50 ye dusmustm. Eskiden zayflk takintim vardi kuru oalacam hollywood yanaga olacam die. Smdi 60 ta karar kildim gydigm yakisiyor.

Simdi diyetisyenden ciktimm 1.200 vermişim hepside yagdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…