Kolay gelsin canim insAllah ikimizde hedefimize kisa zamands ulaşırız bende ugrarim sana birbirimize destek olalim :)Başarılar diliyorum sana .Bende ilk olarak doğum öncesi kilomu girmek istiyorum.64 yaklaştım sayılır.74 ile başladım.Guncel kilom 67.6 aylardan beri uğraşıyorum.Cok zor oluyor.Zaten kolay olmasını beklemiyordum.Sonucta yılların kilosu .Ama pes etmek yok sende pes etme .Kendime günlük açtım .Hergun yazıyorum bende oraya .Arada sanada uğrarım.
Simdi bakinca hatirladim ben senin sayfana bakıyorum zatenBaşarılar diliyorum sana .Bende ilk olarak doğum öncesi kilomu girmek istiyorum.64 yaklaştım sayılır.74 ile başladım.Guncel kilom 67.6 aylardan beri uğraşıyorum.Cok zor oluyor.Zaten kolay olmasını beklemiyordum.Sonucta yılların kilosu .Ama pes etmek yok sende pes etme .Kendime günlük açtım .Hergun yazıyorum bende oraya .Arada sanada uğrarım.
Beklerim canım .Bu yoldan vazgeçmek yok mutlaka ulasicaz basaricaz.Bizim için yaz ,kış yok her daim zayıflama varSimdi bakinca hatirladim ben senin sayfana bakıyorum zaten
Aynen oyle canim. :)Beklerim canım .Bu yoldan vazgeçmek yok mutlaka ulasicaz basaricaz.Bizim için yaz ,kış yok her daim zayıflama var
Hadi inşallahEvett bugun tarti gunummkilo verebildim mi merak ediyorumm saat 10 da ogrenicem. Umarim hayal kırıklığı yasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?