Merhaba canım yedikle ine bakılırsa vermen zor tabi kalori şeyler yemissin ama toparlarsın farkındasın çünkü nr yedigininMerhabalarrr bugunluk son ogunumu yedimm. Yarin yine ayni saatte (10) diyetisten randevum var.. verememis olma ihtimalim o kadar yuksekki umarim almamisimdir.bu hafta heyecandan cok endise icindeyimbu haftaki hedefim 66.5 olmakti yani 1.300 verebilmekti 300 unu verdiysem sukredicem
Canim ilk dogumumda bende oyleydim sanki bir kuyu gibiydim ne atsam gidiyodu kizim 3 aylikti diyetisyene basladim etraftakiler cok laf ettiler ama ben kilolar yerlesmeden gitsin istiyodum 2.hamilelik ve emzirme döneminde istahim daha normal ilerliyor. Sana tavsiyem diyetisyene baslamadan beslenme duzeninde ufak degisiklikler yap birden diyete girmek zor olabilir. Gerci ben surekli tokum kendi listemle tek sorunum bi yere gittigim zaman onume gelen seyleri geri cevirememek oluyor. Ama önemli olan evinde ne yaptigin gece yiyosan mesela onu azalt direk kilo olarak kaliyo 1 bardak tarcinli sut icebilirsin. Evinde kuru kayisi ve hurma bulundur aralarda agzina atarsın yemege oturunca bol salata ve yogurt ye varsa zeytinyaglu diger yemeklere sonra bak hatta gittigin her yerde bunu yap onlarla doyunca diğerlerinin tadina bakmak yetiyor birde 3 litre su icersen surekli şişkinlik ve tokluk hissi oluyor. Ben bayaga iciyodum bu sira azalttim ama yine baslicam 3 litre içmeyeMasallah ıyi vermişsin. Ben kendime engel olamıyorum iştahım ok a ok ne yapacağım bilemiyorum diyetisyen başlamadım 3 aylık olunca dedi dediği tasrih ramazana geliyor bayramı geçir oyle gel dedi ama benim buna bile aabrim yok ayna ben kendimi tanıyamıyorum yenmektense geri kalamıyorum iştahı nasil bastıracağım bilemedim
Hadi bakalim sonuçları yazarsin haftada kac vermeyi hedefliyorsun :)Toparlarsın merak etme ufak bişey olmaz.cmtsi diyetisyen gidiyorum hadi hayirlisi.bugun az yedim
Katılıyorum sana üst üste kaçamak olmaz.bilmiyorum ki diyetisyen gideyim ne derse tabi once iştahını kontrol altına almam gerekiyor.yazarim sanaaGünaydın bugun amnemde iftar var inşallah kontrolumu birakmam ust uste iki gun kacamak yapmamaliyim ara ogunlerimi ve ogle yemegimi en basit sekilde geçirmeyi dusunuyorum
canım nasıl yapıyorsun yağ ölçümünü?Tam tahmin ettiğim gibi kilo almisim hemde yağdan..... güncel 67.5
Diyetisyene gidiyorum canimcanım nasıl yapıyorsun yağ ölçümünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?