Dogum öncesi kiloma dönme çabam :)

Sıkılmadan su kilo verme isini halledebilsemm... diyetteyken gunler cok yavss geciyo sanki ramazanin ortasina kadar kilomun cogunu vermek istiyorum esim umreye gidecek ins bende anneme...gidince evdeki kadar dikkat edemeyebilirim o yuzden ne kadar versem kâr sayiyorum suan. Asagi yukari 3 hafta var en az 3 kilo versem super olur..

Evettt tarti gunum geldi catti. 1 saate randevum var cikar cikmaz buraya sonucu yazarimm.

Eveeet ciktim simdi. 66.6 yim 500 yagdan 700 odemden toplam 1.200 daha vermisim bu hafta daha cok yagdan vermeye calisicam hadi bakalim yeni hafta guzel gecsin

Merhaba canım yedikle ine bakılırsa vermen zor tabi kalori şeyler yemissin ama toparlarsın farkındasın çünkü nr yediginin

Masallah ıyi vermişsin. Ben kendime engel olamıyorum iştahım ok a ok ne yapacağım bilemiyorum diyetisyen başlamadım 3 aylık olunca dedi dediği tasrih ramazana geliyor bayramı geçir oyle gel dedi ama benim buna bile aabrim yok ayna ben kendimi tanıyamıyorum yenmektense geri kalamıyorum iştahı nasil bastıracağım bilemedim

Canim ilk dogumumda bende oyleydim sanki bir kuyu gibiydim ne atsam gidiyodu kizim 3 aylikti diyetisyene basladim etraftakiler cok laf ettiler ama ben kilolar yerlesmeden gitsin istiyodum 2.hamilelik ve emzirme döneminde istahim daha normal ilerliyor. Sana tavsiyem diyetisyene baslamadan beslenme duzeninde ufak degisiklikler yap birden diyete girmek zor olabilir. Gerci ben surekli tokum kendi listemle tek sorunum bi yere gittigim zaman onume gelen seyleri geri cevirememek oluyor. Ama önemli olan evinde ne yaptigin gece yiyosan mesela onu azalt direk kilo olarak kaliyo 1 bardak tarcinli sut icebilirsin. Evinde kuru kayisi ve hurma bulundur aralarda agzina atarsın yemege oturunca bol salata ve yogurt ye varsa zeytinyaglu diger yemeklere sonra bak hatta gittigin her yerde bunu yap onlarla doyunca diğerlerinin tadina bakmak yetiyor birde 3 litre su icersen surekli şişkinlik ve tokluk hissi oluyor. Ben bayaga iciyodum bu sira azalttim ama yine baslicam 3 litre içmeye

Merhabalaar..
Diyetimde 3.hafta ve ben alistim bu duzenime. Tatli hic yemiyorum beyaz ekmek ve hamur iside. Listeme uymaya çalışıyorum bu hafta 1-1.5 kilo arasi verirsem hamile kaldığım kiloya düşüyorum. Benim icin onemli olan kisim burdan sonra basliyor. En az 5 kilo daha verirsem bikac yilin ustune eski kiloma donmus olucam

Bir günü daha en az zararla kapattim :)
Bugun bir kek denemesi yaptım tam bugdayli ve pekmezli seker yok beyaz un yok frambuazliydi. Bir ara ogunde onu yedim sutle. Birde esim iftarda sicacik pide getirdi bir ufak parca kaymak ve recelle onu yedim toplamı bi lokmaydi. Bayagadir tatli yemediğim icin iyi geldi ufak kacamaklarin dengemi bozmasina izin vermemeliyim.. ip aldim ama atlicak vakti bir türlü bulamıyorum....

Selamlar. Bugun harika gidiyodum taki esim iftara sicak pide alana kadar bi guzel kaymakla recellerle yedim pazartesiye nasil toparlarim bilmiyorum artik.....

Günaydın bugun amnemde iftar var inşallah kontrolumu birakmam ust uste iki gun kacamak yapmamaliyim ara ogunlerimi ve ogle yemegimi en basit sekilde geçirmeyi dusunuyorum

Günaydın bugun amnemde iftar var inşallah kontrolumu birakmam ust uste iki gun kacamak yapmamaliyim ara ogunlerimi ve ogle yemegimi en basit sekilde geçirmeyi dusunuyorum
Katılıyorum sana üst üste kaçamak olmaz.bilmiyorum ki diyetisyen gideyim ne derse tabi once iştahını kontrol altına almam gerekiyor.yazarim sanaa

Merhabalarr. Ramazanda daha az yer daha cok spor yaparim saniyodum ama tam tersi oldu iftarda gelen o sicak pideleri geri ceviremiyorum tarti gunume 1 gun kaldi ve malesef yarinda disardayiz bu hafta almista olabilirim listeme uyamadim cok fazla kahvaltida ve oglen odem atan smoothie yaparim belki diye duşunuyorum

Tarti gunum geldi catti.. hic gitmek istemiyorum cunku geçirdiğim haftanin farkındayım evdeki tartiya gorede kilo almisim.. cikinca sonucu yazarim

Tam tahmin ettiğim gibi kilo almisim hemde yağdan..... güncel 67.5

Bu kilo alimi moralimi cok bozdu
Ne olursa olsun hamur isi ve tatli yememeliyim ve listeme uymalıyim bu hafta. 1 aylik paketim bitti 1 ay daha devam etmek istiyorum ve bu pakette verebildigim kadar kilo vermem lazim. Sporumuda yogunlastirmaliyim haftada 3 e cikaricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…