Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Tebrik ederim canım yaaa... aynı kiloya ulaştık çok hızlı ve azimlisin maşallah...
Hadi yarışalım senle bakalım haftaya hangimiz daha çok verip rakamı daha aşağı indiricek?

tamamdir ben varim seve seve yarisirim :):) bu sayede daha azimli oluruz ikimizde:) haydi bakalim hodri meydan :)

Kızlar bi tane dar bir pantalonum vardı zor kapanıyordu fermuarı... 2-3 gündür favorim oldu rahat oluyor çok mutluyum... Daha devam etmem lazım...

bu mutluluk paha bicilemez bisi yaa bende öle olmayan kiyafetlerimi giymeye basladm 1 ay sonra daha baska olacak hersey daha zayif hatunlar olarak güzel daracik kiyafetler giyebilicez:):)

bu mutluluk paha bicilemez bisi yaa bende öle olmayan kiyafetlerimi giymeye basladm 1 ay sonra daha baska olacak hersey daha zayif hatunlar olarak güzel daracik kiyafetler giyebilicez:):)

Aynen öyle canım yaaa eskiden giydiğim bir kazağım var.. onuda giydim bugün.. normalde üzerime otururken şimdi gayet bol salaş oldu... çok mutluluk verici.. Zayıf çıtır hatunlar olucaz biz:))) su gibi:))))

Aynen öyle canım zaten ben senden çok azimleniyorum.. Böyle iddialarda da hırslıyımdır kork benden:))) hadi bakalım bu hafta eşitiz.. Haftaya skor belli olucak:)))

bende senden çok gaza geliorm 17 kilo vermişsin söylemesi kolay ama uygulaması zor takdir edilesi bi azme sahipsin bence ama korkmuyorum senden pazartesi görüşeceğiz bakalım kim birinci olacak başarılar rakibem .....

bende senden çok gaza geliorm 17 kilo vermişsin söylemesi kolay ama uygulaması zor takdir edilesi bi azme sahipsin bence ama korkmuyorum senden pazartesi görüşeceğiz bakalım kim birinci olacak başarılar rakibem .....

Canım sağolasın bende 17 kiloyu nasıl verdim şok oluyorum... şimdi düşünüyorum yok canım ben 100 olmamışımdır diyorum kendi kendime... Ama gerçekler bu 103e çıkınca ağlayarak karar verdim... Tabii insanların çok kilo almışsın diye rencide etmeleride tetikledi.. Kayınvalidem felan arkadaşımın yanında bozdu çok aldı diye.. O arkadaş da yeni doğum yapmıştı zayıf bi kızdı hep... Durup durup sen çok iyisin dedikçe başımdan kaynar sular döküldü resmen... Verdim ama üzüle ağlaya ben bunları duyacakmıydım diye... Sağolsun eşim üzmedi verirsin felan diyordu ama hissettim oda korkmaya başlamıştı ya böyle kalırsa diye... Sonra diyetisyene bi desteğe ihtiyacımın olduğunu fArkettim çünkü diyete başlıyordum kilo veremeden hafta boyunca aç dolaşıyordum... Eşime diyetisyen diyince bana güldü o sana ne söyleyecekki boşa para verdirme dedi... Bende ısrar ettim 1 kere gideyim veremezsem gitmem denemek istiyorum dedim... 50 tl verip gittim eşim boşa gittin dedi ilk günler... Sonra ilk hafta 2,5 - 2. hafta 2 kilo verince o da sevindi ve laflarının altında ezdim onu... Sonra bi daha gitmeden o mantıkla hep kendim verdim... Neyse çok uzattım... Benimki 17 kilonun yorgunluğuydu şuana kadar... Şimdi fazlasıyla dinlendim ve hazırım yeniden vermeye:)))) bende senden korkuyorum ama bu hafta ben seni geçicem iyi gidiyorum şuana kadar:)))

Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27: 94 -92- 91-92-90,5-89.0
Duru2626: 90.2- 88.5-87-86.4-86.0-84.0
Fen öğretmeni: 84,5-85,5(yenibaskül) -86,7 -84,6-85,6 -83,6
Ayşe021288: 67 -66-65.1
Pofidikpamuk:65,5 -64-63

caniimmm kiyamam yaa cok güzel anlatmissin yasadigin duygulari aslinda bu yasadiklarini asagi yukari buraya yazan herkes yasiyor , bundan sonra kilolarimizin altinda ezilip kimsenin bizi rencide etmesine izin vermeyecegiz bize bir bakan birdaha bakacak herkes azmimize hayran kalacak:):) bende cok iyi basladim haftaya , ayrica hergün spor yapmaya calisiorum

Sağol canım bende sana kıyamam güzel anne adayı... Bebeğinide , kendinide , eşinide bu güzel davranışınla rahatlatacaksın...
Aslında bende zayıflayarak hamile kalmak istemiştim ama ilk sene kpss ye hazırlandım.. stress ders çalışma derken kilo aldım... sonrada eşim 1 sene bekledik yeter dedi... Doğumdan sonra verirsin dedi.. Durum böyle oldu... En iyisini yapıyorsun sen canım benim... Bu arada ben bebişimin peşinde koşturarak spor yapıyorum hep yaramazlık peşinde.. Ayaklarım çok ağrıyor şuan... habire arkasında düşücek, çarpıcak diye dolanmaktan...
Bakalım artık hangi spor daha etkili olacak:)))

Supersiniz kizlar. Insllh boyle devam ederiz.

Süper kızlarız biz:)))) sende iyi toparladın canım 5 kilo verdin bile...
Çok önemli bir rakam bence 5 kilo..
Çünkü ben 5 kilo verince kendime güvenim gelmişti ve devam ettim...
Kıyafetlerde çok rahatlama olmuştu ve bazı giyemediklerimi giymiştim...
Haydi bakalım kızlar hu hafta herkes süper gidiyor..
Haftaya aynı tempoda devam...

Doğru guven geliyor ama korkuyorum kilo alirim diye ve dun yine bogazim acildi. Bugun telafi edicem.

Son düzenleme:
Doğru guven geliyor ama korkuyorum kilo alirim diye ve dun yine bogazim acildi. Bugun telafi edicem.

Hepimizde aynı durumlar var... Bigün fazladan kaçırınca öbür günler telafi ediyoruz... Korku iyidir ayrıca insanı daha dikkatli yapar ama güvende lazım insana... Güven olmayınca sadece korku olunca zaten yapamam diyip pes ediyor insan... İkisini dengelemek lazım...

kızlar ya burası tam benlikmiş 2-3 gündür bakınıp duruyorum bende 4 ay önce doğum yaptım sezeryanla. 89 la hamile kalmıştım doğuma sanırım 102-103 kilo ile girdim. doğum sonrası 94 oldum ama benim sütüm az oldu artsın diye yedikçe yedim süt arttı ama kilo 99 oldu malesef artık ek gıdayada başladık benimde bu kiloları vemem lazım spor yapamıyorum evde koşu bandı var ama benim kız gunduz uyumuyor fazla. sizler güzel vermişsiniz benide aın aranıza bu arada boy 170 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…