- Konu Sahibi fenogretmeni
-
kızlar ya burası tam benlikmiş 2-3 gündür bakınıp duruyorumbende 4 ay önce doğum yaptım sezeryanla. 89 la hamile kalmıştım doğuma sanırım 102-103 kilo ile girdim. doğum sonrası 94 oldum ama benim sütüm az oldu artsın diye yedikçe yedim süt arttı ama kilo 99 oldu malesef artık ek gıdayada başladık benimde bu kiloları vemem lazım spor yapamıyorum evde koşu bandı var ama benim kız gunduz uyumuyor fazla. sizler güzel vermişsiniz benide aın aranıza bu arada boy 170 cm
Canim telden yaziyorum alinti yapamadim. Estağfurullah yanlis bisey yazmamissin ayni benim yasadigim sıkıntılar bende bira mayasi tableti, malt içecegi derken bu hale geldim o anda sütümun artmasindan daha önemli bisey yoktu cok şükür bebeğim 2 aylikken süt yetmeye basladi. Diyetisyene gelincede canim daha önce cok gittim klasik diyet listesi verecekler önemli olan uygulayabilmekte. Insallah bu sefer basaririm sen ne kadar surede verdin 17 kiloyu
Korku sanki beni daha cok yemeye itti. Telafi edecegime hattinden fazla yedim. Cok kotuyum. Gecen ne guzel gaza gelmistim.Hepimizde aynı durumlar var... Bigün fazladan kaçırınca öbür günler telafi ediyoruz... Korku iyidir ayrıca insanı daha dikkatli yapar ama güvende lazım insana... Güven olmayınca sadece korku olunca zaten yapamam diyip pes ediyor insan... İkisini dengelemek lazım...
Hosgeldin canim. Senin yasadigin olayi ben 2 cocugumda da yasadim. Seni cok iyi anliyorum. Merak etme verirsin. Hatta birbirimize destek olursak daha kolay veririz. Yalniz canim cok slkl diet yapma ve her gun dereotu, tarcin, rezene, maydanoz, su bunlari eksik etme. Cunku cocugun kucuk ve 6 ay anne sutu. Bunlari yer icer, cocugunu da emzirirsen kilolar gitmeye baslar. Ben diete baslayali 1 aydan biraz fazla oldu. 94 le basladim. Simdi 89 um ( tabi kacamaklardan sonra bu kiloda oldugumu sanmiyom) veririz insllh.Kizlar o zaman bende pazartesiye kadar günlük yediklerimi yazayim pazarteside kilomu soylerim sizlerle baslamis olurum insalah bende 70 kiloya düşmek istiyorum önümde uzun bir yol var tam 29 kilo
Korku sanki beni daha cok yemeye itti. Telafi edecegime hattinden fazla yedim. Cok kotuyum. Gecen ne guzel gaza gelmistim.
Kizlar o zaman bende pazartesiye kadar günlük yediklerimi yazayim pazarteside kilomu soylerim sizlerle baslamis olurum insalah bende 70 kiloya düşmek istiyorum önümde uzun bir yol var tam 29 kilo
Hosgeldin canim. Senin yasadigin olayi ben 2 cocugumda da yasadim. Seni cok iyi anliyorum. Merak etme verirsin. Hatta birbirimize destek olursak daha kolay veririz. Yalniz canim cok slkl diet yapma ve her gun dereotu, tarcin, rezene, maydanoz, su bunlari eksik etme. Cunku cocugun kucuk ve 6 ay anne sutu. Bunlari yer icer, cocugunu da emzirirsen kilolar gitmeye baslar. Ben diete baslayali 1 aydan biraz fazla oldu. 94 le basladim. Simdi 89 um ( tabi kacamaklardan sonra bu kiloda oldugumu sanmiyom) veririz insllh.
merhabalar bende sizler gibiyim sayfaların tümünü okuyamadım ama bende 2011 eylülde doğum yaptım doğumdan sonra süt olsun diye yemeyi abartınca baya bi kilo aldım neyseki o kiloların 5ini diyet ve yürüyüşle verdim sonrasında kilo vermem durdu diyeti yürüyüşüde bıraktım onunda etkisi var tabiki hala enaz 8 kilo fazlam var nasıl vericem bilmiyorum irade şart hareket şart işimde oturak koca gün masa başındayım tavsiyeleriniz varmı hanımlar?
Tesekkurler destegin icin. Bende senin gibi spor yapamiyorum derste sinifta dolasip ders yapiyorum. Gider insallh.Tatlım bende öyle öyle verdim okudun mu bilmiyorum... 9 ayın 4 ayı ciddi disiplinli vermeyse 5 ayı başla bırak geçti... Pes etme sakın...
Pazartesi en çok 98,7 bekliyoruz senden:)))Canım ben su anda 99 kiloyum
Tesekkurler destegin icin. Bende senin gibi spor yapamiyorum derste sinifta dolasip ders yapiyorum. Gider insallh.
Inşallah canim ama bende spor yok en azından siz calisiyorsunuz ben ücretsiz izindeyim en az 1 yıl inşallah havalar ısıninca yürüyüşe başlarım bende
Kızlar hafta sonuna giriyoruz hadi dikkat etmeye devam... Pazartesi'ye çok az kaldı
hafta sonu bizim için en tehlikeli günler daha çok dikkat etmek gerek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?