Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Aynı beni anlatmışsın canım hoşgeldîn..
Tabii alırız aramıza... Kızım var benimde aynı uyku problemli gündüz sadece 1-1,5 saat uyurdu herkes şaşırırdı inanmazdı... memede uyuyor bide yaramaz hala.. Şuan 16 aylık oldu... Benimde sütüm olmuyordu hatta bebek ilk üç günde şişliklerinin dışında 600 g verdi yazık... Bir sağdılar geliyormu süt diye 5 cc iki göğsüm zor doldurdu... Çocuğa biberon başlattılar hemen ama ben hep internetten araştırdım okudum... Benim gibi sütünü sonradan artıran yılmayan çok anne vardı.. Pekmezli sular, hurmalar, incirler, bulgur pilavı, ayva, armut,tatlılar derken sütüm geldi ama çok kilo aldım.. Sonrada verdim kiloları şükür daha da vericem inş.
Benim tavsiyem imkanın varsa diyetisyene git sütünü artırarak kilo ver.. Şahsen ben 9. Ayda öyle yaptım ve sütüm bitmedi.. Yok gidemem diyorsan internette bir çok emziren anne diyeti var canım.. Hemen pes etme sütüm yok diye... İnan sütü az olan anneler bu psikolojiyle daha uzun emziriyor.. Şuan benim çok az geliyor ama hala çok su içip bişeyler yiyip arada humana içerek kendime bakıyorum... Tekrar hoşgeldîn uzun bir yazı oldu umarım yanlış anlaşılacak bir şey yazmamışımdır..

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün çok saçma beslendim öğle yemeğini atladım geç kalktım diye.. Akşam açlıktan midem bulanıyordu ve fazla yedim.. Bir daha düzensiz beslenmicem böyle...

Canim telden yaziyorum alinti yapamadim. Estağfurullah yanlis bisey yazmamissin ayni benim yasadigim sıkıntılar bende bira mayasi tableti, malt içecegi derken bu hale geldim o anda sütümun artmasindan daha önemli bisey yoktu cok şükür bebeğim 2 aylikken süt yetmeye basladi. Diyetisyene gelincede canim daha önce cok gittim klasik diyet listesi verecekler önemli olan uygulayabilmekte. Insallah bu sefer basaririm sen ne kadar surede verdin 17 kiloyu

Canım ben ilk defa diyetisyene gidince bana çok iyi gelmişti denetlenmek:)) tabii herkesin kendi kararı... Ben kızım 9 aylıkken başladım 5 kilo verdim 1 ayda sonra tatil girdi ara verdim 1 ay felan... Ardından yeniden başladım yine 5-6 kilo verdim 1,5 ayda.. Yine ara verdim iradesizlikler felan... Sonra yine başladım 3 kilo verdim yine biraz ara 3-4 kilo ... Derken derken şuana kadar 20 kilo verdim 7-8 ay oluyor...

Korku sanki beni daha cok yemeye itti. Telafi edecegime hattinden fazla yedim. Cok kotuyum. Gecen ne guzel gaza gelmistim.

Son düzenleme:
Kizlar o zaman bende pazartesiye kadar günlük yediklerimi yazayim pazarteside kilomu soylerim sizlerle baslamis olurum insalah bende 70 kiloya düşmek istiyorum önümde uzun bir yol var tam 29 kilo

Kizlar o zaman bende pazartesiye kadar günlük yediklerimi yazayim pazarteside kilomu soylerim sizlerle baslamis olurum insalah bende 70 kiloya düşmek istiyorum önümde uzun bir yol var tam 29 kilo
Hosgeldin canim. Senin yasadigin olayi ben 2 cocugumda da yasadim. Seni cok iyi anliyorum. Merak etme verirsin. Hatta birbirimize destek olursak daha kolay veririz. Yalniz canim cok slkl diet yapma ve her gun dereotu, tarcin, rezene, maydanoz, su bunlari eksik etme. Cunku cocugun kucuk ve 6 ay anne sutu. Bunlari yer icer, cocugunu da emzirirsen kilolar gitmeye baslar. Ben diete baslayali 1 aydan biraz fazla oldu. 94 le basladim. Simdi 89 um ( tabi kacamaklardan sonra bu kiloda oldugumu sanmiyom) veririz insllh.

Son düzenleme:
merhabalar bende sizler gibiyim sayfaların tümünü okuyamadım ama bende 2011 eylülde doğum yaptım doğumdan sonra süt olsun diye yemeyi abartınca baya bi kilo aldım neyseki o kiloların 5ini diyet ve yürüyüşle verdim sonrasında kilo vermem durdu diyeti yürüyüşüde bıraktım onunda etkisi var tabiki hala enaz 8 kilo fazlam var nasıl vericem bilmiyorum irade şart hareket şart işimde oturak koca gün masa başındayım tavsiyeleriniz varmı hanımlar?

Tamam canım bekliyoruz.. Pazartesi'ye kiloları bildiriyoruz...
Sen yaklaşık en son kilonu söyle, Pazartesi'ye de vermiş halini 100 g bile olsa söyle canım...

Hepimiz aynı durumdaydık tatlım.. Hoşgeldîn aramıza başlamak için geç değil düzenli beslenerek evde ev işi , çocukla oyunlar, arkasında dolanma derken onlarda benim için spor sayılıyor.. İmkanın varsa sende spor yaparsan daha iyi olur... Tavsiyeler hep sayfalara ara ara yazdık canım..
Kısaca benim uyguladıklarım; ara öğün yapmak , 3 ana yemeği atlamadan azar azar yemek, evde hareket etmekten erinmemek(spor niyetine), tatlıları kızartmaları yememek, ders anlatırken ayakta dolaşa dolaşa anlatmak... Böyle işte canım yaaa genel mantığım... İnş hepimîz istediğimiz kiloya ineriz.. Tekrar hoşgeldîn...

Tesekkurler destegin icin. Bende senin gibi spor yapamiyorum derste sinifta dolasip ders yapiyorum. Gider insallh.

O da bize göre spor canım yaaa... Yorulmak dışında kaloride yakıyoruz... Bişey değil canım ne demek hepimizin burada olmamızın amacı destek vermek , destek görmek:)))
Gidicek yavaş da olsa, ara verip yeniden başlasak da, bazı haftalar veremesek de yılmak yok...

Inşallah canim ama bende spor yok en azından siz calisiyorsunuz ben ücretsiz izindeyim en az 1 yıl inşallah havalar ısıninca yürüyüşe başlarım bende

Inşallah canim ama bende spor yok en azından siz calisiyorsunuz ben ücretsiz izindeyim en az 1 yıl inşallah havalar ısıninca yürüyüşe başlarım bende

Canım bende ilk sene evdeydim ücretsiz izinde... Ozamanda müzik açıp oynardım... bebekte beni izlerdi oynarken:))) spor yapmak isteyene çeşit bol yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…