Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Kızlar pazartesiden korkuyorum...
Kayınvalidenin yanında çok dikkat edemiyorum diline düşürsem aman yeme onu kilo yapar aman şu şöyle diye söylenir habire... çok bildiğini göstermek için.. Sağolsun hemen sıkıntı olunca geldi ama nekadar da olsa kendi annen gibi olmuyo rahat olmuyo...

Pazartesi yaklasiyor kizlsr ama benim umudum yok. Bu 2 hafta bozup baslamakla gecti. Birkac gundur ii gidiyordum aksamki annemin yemek davetine kadar. (((
Tartida bisey beklemiyom.

Benimkide ye ye der. Sonrada arkamdan kilo almis. Ne hale donmus der sagolsun.

yapmayın kızlar hadi toparlanın biraz kaynanalar bahane kimse size zorla bişey yediremez kalorisi az olan yemekler(çorba,sebze yemeği vb.), salatalar la karnınızı doyurun fazla kalorili yiyecekler gelirse önünüze canım istemior diyip geri çevirin kim ne derse desin önemli olan biziz arkadaşlar diyet konusunda kararlılığınızı ve iradenizi zayıflatmayın lütfen, o bu şu bahane .... toplayın kendinizi bu hafta kilo veremeseniz bile yılmayın devam edin lütfen haftaya kesin verirsinz dikkat ederseniz tabiki...

Haklısın tatlım pazartesiden itibaren değişiyorum söz . Bırakmak yok devam diyete. Hayatım diyet olmuş işte hep küçüklükten beri. Bir bıkkınlık var diyet konusunda. Keşke yiyerek zayıf kalanlardan olsaydık...

Kızlar kimse kilosunu girmemiş ben üzülerek yazıcam.
85.6 olmuşum 1 kilo almışım
Hayatımda çok çalkantılar oldu bakıcı değişikliği kayınvalide vb artık.
bu hafta güzel olucak inş. Söz bu sefer namus sözü enaz 1 kilo gidicek..

slmlarr bende 2.5 ay önce doğum yaptım
emziriyorum doğumdan sonra 75 tim şimdi 80 oldum
boyum 1.60
en az 20 kilo vermem lazım
korkuyorum ya sütüm azalırsa ama vermem lazımmmm
eşimde rahatsız dile getirmesede
ama sütümde azalsa kendim asla affetmemmm
offffffff

Ah bu esler... dereotu, maydanoz , tarcin , rezene ve bol su. Bunlar sutu artiri ve kilo vermenide kolaylastirir. Sut olsun diye hamur isi , serbetli tatlilar yeme. Kilo yapmaktan baska bir ise yaramiyor.

Bugun pazartesi ve sabah tartildim. Tam tamina 90,5 kiloyum. Gecen hafta 92 kiloydum hatta 93 e cikmistim. Cok mutluyum. Hayde bireeeeee.
Ocagin sonuna kadar 80 kg olmaya.

bende bu hafta veremedim kızlar tam 86.0 da kaldım sanırım vücut inat yapıo bana vermio kiloları halbuki çok dikkat ettim bu hafta da neyse bunada şükür ben 80 lere inemem sanıodum fazlalıklarımdan günbegün kurtuluyorum en güzelide bu sefer bıkkınlık yok pes etmiorm :) bu hafta herkes daha sıkı olsun lütfen kendi bogazına karşı herkes en az 1 kilo verecek haydi bakalım durmak yok yola devam

Ah bu esler... dereotu, maydanoz , tarcin , rezene ve bol su. Bunlar sutu artiri ve kilo vermenide kolaylastirir. Sut olsun diye hamur isi , serbetli tatlilar yeme. Kilo yapmaktan baska bir ise yaramiyor.

Canım yaaaa seni benden iyi kimse anlamaz... Ben hata yaptım tatlıya yüklendim sen yapma sakın.. Sütün azalmaz tatlıyı yemesen... Çok tatlı çekerse canım hurma ye hem sütün olur hem kilo almazsın... Doğru beslenip emzirirsen kiloyu rahat veriyorsun.. Hamur işi kızartma tatlı abur cubur çerkez vb yeme İnan vericeksin...

Canım çok güzel verdin ara ara yavaşlıcak tabii durucak kilo vermen...
Sana çok güveniyorum durmak yok devam gelecek hafta 1 kilo bekliyorum senden..

Son düzenleme:
Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27: 94 -92- 91-92-90,5
Duru2626: 90.2- 88.5-87-86.4 86.0
Fen öğretmeni: 84,5-85,5(yenibaskül) -86,7 -84,6-85,6
Ayşe021288: 67 -66-65.1
Pofidikpamuk:65,5 -64

Pofidikpamuk Ayşe nerdesiniz

Fıstıklı dondurma istersen senide listeye ekleyelim sende gel tartımıza.
Bu arada en istikrarsız ben olmuşum kızlar listeye baktımda kilo alıp vermekle uğraşmışım resmen..
Hepinizden özür dilerim değişicem değişmem lazım .

kızlar ben tatildeyim annemin evine gittim aralık sonu gibi evimde olucam sizden izin istiyorum umarım dönüşte kilo almam ve umarım görüşürüz

yaa biturlu yazamadım kusura bakmayın bende bu hafta 63 kilo oldum yani bi kilo vermişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…