- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Benimkide ye ye der. Sonrada arkamdan kilo almis. Ne hale donmus der sagolsun.Kızlar pazartesiden korkuyorum...
Kayınvalidenin yanında çok dikkat edemiyorum diline düşürsem aman yeme onu kilo yapar aman şu şöyle diye söylenir habire... çok bildiğini göstermek için.. Sağolsun hemen sıkıntı olunca geldi ama nekadar da olsa kendi annen gibi olmuyo rahat olmuyo...
yapmayın kızlar hadi toparlanın biraz kaynanalar bahane kimse size zorla bişey yediremez kalorisi az olan yemekler(çorba,sebze yemeği vb.), salatalar la karnınızı doyurun fazla kalorili yiyecekler gelirse önünüze canım istemior diyip geri çevirin kim ne derse desin önemli olan biziz arkadaşlar diyet konusunda kararlılığınızı ve iradenizi zayıflatmayın lütfen, o bu şu bahane .... toplayın kendinizi bu hafta kilo veremeseniz bile yılmayın devam edin lütfen haftaya kesin verirsinz dikkat ederseniz tabiki...
Ah bu esler... dereotu, maydanoz , tarcin , rezene ve bol su. Bunlar sutu artiri ve kilo vermenide kolaylastirir. Sut olsun diye hamur isi , serbetli tatlilar yeme. Kilo yapmaktan baska bir ise yaramiyor.slmlarr bende 2.5 ay önce doğum yaptım
emziriyorum doğumdan sonra 75 tim şimdi 80 oldum
boyum 1.60
en az 20 kilo vermem lazım
korkuyorum ya sütüm azalırsa ama vermem lazımmmm
eşimde rahatsız dile getirmesede
ama sütümde azalsa kendim asla affetmemmm
offffffff
Ah bu esler... dereotu, maydanoz , tarcin , rezene ve bol su. Bunlar sutu artiri ve kilo vermenide kolaylastirir. Sut olsun diye hamur isi , serbetli tatlilar yeme. Kilo yapmaktan baska bir ise yaramiyor.
slmlarr bende 2.5 ay önce doğum yaptım
emziriyorum doğumdan sonra 75 tim şimdi 80 oldum
boyum 1.60
en az 20 kilo vermem lazım
korkuyorum ya sütüm azalırsa ama vermem lazımmmm
eşimde rahatsız dile getirmesede
ama sütümde azalsa kendim asla affetmemmm
offffffff
Bugun pazartesi ve sabah tartildim. Tam tamina 90,5 kiloyum. Gecen hafta 92 kiloydum hatta 93 e cikmistim. Cok mutluyum. Hayde bireeeeee.
Ocagin sonuna kadar 80 kg olmaya.
bende bu hafta veremedim kızlar tam 86.0 da kaldım sanırım vücut inat yapıo bana vermio kilolarıhalbuki çok dikkat ettim bu hafta da neyse bunada şükür ben 80 lere inemem sanıodum fazlalıklarımdan günbegün kurtuluyorum en güzelide bu sefer bıkkınlık yok pes etmiorm :) bu hafta herkes daha sıkı olsun lütfen kendi bogazına karşı herkes en az 1 kilo verecek haydi bakalım durmak yok yola devam
Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27: 94 -92- 91-92-90,5
Duru2626: 90.2- 88.5-87-86.4 86.0
Fen öğretmeni: 84,5-85,5(yenibaskül) -86,7 -84,6-85,6
Ayşe021288: 67 -66-65.1
Pofidikpamuk:65,5 -64
Pofidikpamuk Ayşe nerdesiniz
kızlar ben tatildeyim annemin evine gittim aralık sonu gibi evimde olucam sizden izin istiyorum umarım dönüşte kilo almam ve umarım görüşürüz
yaa biturlu yazamadımkusura bakmayın bende bu hafta 63 kilo oldum yani bi kilo vermişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?