Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Haklısın canım düzeltemedîm yanlış yazmışım kusura bakmayın 84 yazacağıma 94 yazmışım sıralamayı yapıcam şimdi orda düzenlerim

Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27. 94. 92 91
Duru2626. 90.2. 88.5. 87
Fen öğretmeni. 84,5. 85,5(yenibaskül) 86,7
Ayşe021288. 67. 66
Pofidikpamuk. 65,5

tebrıkler duru darısı basımıza ay gaza geldım ama ben dun kacırdım en sonun bogazıma dugum atcam valla yaaa

Aman güzelim kaçırma hemen geri alınıyor ben dün sabah sinirle yediğim çikolata dışında çok güzel beslendim
Öyle oluncaya eskî motivasyonum enerjim Yerine geldi
Anladımki küçük kaçamak gördüklerim psikolojimî bozuyormuş
Kendime güvenim bitiyormuş bügünde güzel gidiyor bakalım
Haftaya gidicek aldığım gereksiz kilolarım inş.

valla bı an oluyo muthıs hırs gelıyo ama hıc beklemedıgım andada tekrar sonuyo ya artık gına geldı hırstan kılodan zıyade su tartıda aynı kıloları yada gramlı gramlı fazla gormekten sıkıldım. herkezın farklı hevesı var bende kot gıydıgımde su bacaklarımı ınce goreyım ıstıyorum bugun spora baslıcaz hemde kendıme arkadasta buldum bızım bınadakı şişman hilal ayrıca haklısın ufak kacamaklar aslında nefsımızın zayıflıgından hemen pes edıyo yada moralımızı bozuyoruz. aksıne nerden kısarsan okadar kar işte

Kızlar günaydın bugün güzel başladı dikkat ettim kahvaltıma
Kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum bu haftadan çok umutluyum en az 1 kilo gidicek inanıyorum
Kahvaltımıda yazayım:Lor peyniri 4 tuzsuz siyah zeytin salatalık minik simit(bakıcım getirmiş) 1 dilim ekmek

Bende bugün ılk defa kaçamak yaptım kızlar ama telafi ettim :S

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 ince dilim peynir,3 zeytin,yarım dilim tam tahıllı ekmek ve beşi bir yerde bitki çayı

ara : 10 tane kavrulmamış fındık,1 yeşil elma,1 bardak ayran

Öğle : 1 kase yoğurt çorbası , 4 köfte yarım dilim tam tahıllı ekmek

Ara : 3 tane met helvası

Akşam yemeği yemedim kızlar ama çok acıktığım için 1 adet orta boy ayva yedim ve alabildiğince su içtim
Sanırım regl olduğum için kendimi tutamadım yoksa çok iyi gidiordum ama hala hevesim kırılmadı durmak yok yola dvm

Durucum ben seni çok takdir ediyorum lütfen bozma dîyetînî
Ençok beni gaza getiren sensin menülerî paylaşmak insanı daha da frenliyor heralde
Bende yazıcam bundan sonra inş.

Son düzenleme:
kızlar bugün gelen giden olmamış ne o yoksa benim gibi kaçamaklar mı yapıyosunuz

benim evde dış cephe yapılıyor ve seslerden bebişim korktuğu için kv ye gittik tabi misafir gitmişiz çay böre k kızartma tatlı ama az az almaya çalıştım

Durucum ben seni çok takdir ediyorum lütfen bozma dîyetînî
Ençok beni gaza getiren sensin menülerî paylaşmak insanı daha da frenliyor heralde
Bende yazıcam bundan sonra inş.

yok canım bozulmuş sayılmaz telafi ettim bugün çok dikkat ettim hemen bgünkü yediklerimi paylaşayım

sabah : 1 yumurta , 1 ince dilim peynir,3 zeytin,yarım dilim tambugday ekmeği,beşi bi yerde bitki çayım

öğle : 1 kase sebzeli bulgur pilavı yanına 4 kaşık süzme yoğurt

ara : 1 bardak süt 2 tane hurma 1 tane incir

akşam yemeği yemedim onun yerine 2 avuç leblebi yiyorum şuanda, ayrıca 40 dk yürüyüş 60 tanede mekik çektim.vee sabahtan beri içtiğim suyun haddi hesabı yok yani bi taraflarımdan delseler süzgeç gibi su akacak heryerimden :S

Bravo canım kahvaltı ideal.. bende çok umutluyum senden bu hafta daha azimlisin hadi bakalım kaçamak yapmadan bitirelim şu haftayı

ayşecim tüm gün ne yiyorsak yazalım buraya daha iyi motive oluor insan ayrıca bu şekilde kilo yapan kalori bombalarını geri çeviriyoruz mesela ben en çok komşularımla görüşüorm beni seviorsanz ısrar etmeyin yemem için diorum hepsi öğrendi artk iyice kimse bana ye demior yarın cuma okuması var bir tatlı bir tuzlu yapılcak ben evde yiyeceğim yemeğimi orda bişi yemicem geçen haftada böle yapmıştım hem vicdanen rahat oluorm yemedim diyip mutlu oluorm :):) hemde boll kaloriden kaçınmış oluorm,ne kadar az kalori okadar zayıf beden :)

Masallah sana vallahi ben daha sıkı bi programa sokamadim kendimi uma rım beceririm ama burada desteklerinizle bunu başaracağım

Kızlar üzerimde nazar mı var anlamadım hep bir sıkıntı gidiyor öyle
Bugün bakıcım yarı dönemde bırakıcam diye rest çekti akşamdan beri çok üzgünüm
Kaç zamandır dikkatimizi çekiyor hep TV'de zaman geçiriyor bizde azaltmasını tatlılıkla söyledik
Eve varınca aradı ben bırakıcam senin çocuğun çok hırçın yaramaz ben yapamıyorum diye
Bayaa bişeyler söyledi neyse bense sinirden akşam 3 çikolata 1 paket bisküvi yedim
Moralim çok bozuk kafayı yicem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…