- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Evet canlar bende bugün tartıldım tabii. cumaya göre kilo almamışım zaten amacım oydu. çünkü kayınvalide ve görümcemlere diyet yaptığımı çaktırmıyorum onlar yapmıyorlar ve zayıflar çünkü..
Sonuç geçen Pazartesi: 94,5
Bugün: 94
Verilen : 500 g (iyi değil ama almaktan bin kat iyi)
Bu arada medisana diye bir tartı aldım kemik su yağ ölçen
Bu hafta içi gelirse artık onlarıda yazarım
Fen ogretmenim kendi gunlugunun 6. Sayfasina bir ac. Orada kendin icin 94 bucuktan 94 dusmusum diye siralamissin. Simdi gecen hafta 85 bucuktum diyorsun. Sanirsam yanlis yazmissin. Hangisi senin gercek kilon :))
Hatta 5 sayfada tartilma gunumuzde de 94 bucuktan 94 e dustugunu yaziyorsun.
Birincimiz duru626 tebrikler
Tebrik ederim duru2626. Darisi basima.Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27. 94. 92 91
Duru2626. 90.2. 88.5. 87
Fen öğretmeni. 84,5. 85,5(yenibaskül) 86,7
Ayşe021288. 67. 66
Pofidikpamuk. 65,5
Hocam haftaya daha dikkatli oluyoruz. Dieti bozmuyoz ona goreBirincimiz duru626 tebrikler
Hocam haftaya daha dikkatli oluyoruz. Dieti bozmuyoz ona gore
tebrıkler duru darısı basımıza ay gaza geldımama ben dun kacırdım en sonun bogazıma dugum atcam valla yaaa
Aman güzelim kaçırma hemen geri alınıyor ben dün sabah sinirle yediğim çikolata dışında çok güzel beslendim
Öyle oluncaya eskî motivasyonum enerjim Yerine geldi
Anladımki küçük kaçamak gördüklerim psikolojimî bozuyormuş
Kendime güvenim bitiyormuş bügünde güzel gidiyor bakalım
Haftaya gidicek aldığım gereksiz kilolarım inş.
Bende bugün ılk defa kaçamak yaptım kızlar ama telafi ettim :S
Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 ince dilim peynir,3 zeytin,yarım dilim tam tahıllı ekmek ve beşi bir yerde bitki çayı
ara : 10 tane kavrulmamış fındık,1 yeşil elma,1 bardak ayran
Öğle : 1 kase yoğurt çorbası , 4 köfte yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara : 3 tane met helvası
Akşam yemeği yemedim kızlar ama çok acıktığım için 1 adet orta boy ayva yedim ve alabildiğince su içtim
Sanırım regl olduğum için kendimi tutamadım yoksa çok iyi gidiordum ama hala hevesim kırılmadı durmak yok yola dvm
Durucum ben seni çok takdir ediyorum lütfen bozma dîyetînî
Ençok beni gaza getiren sensin menülerî paylaşmak insanı daha da frenliyor heralde
Bende yazıcam bundan sonra inş.
Kızlar günaydın bugün güzel başladı dikkat ettim kahvaltıma
Kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum bu haftadan çok umutluyum en az 1 kilo gidicek inanıyorum
Kahvaltımıda yazayım:Lor peyniri 4 tuzsuz siyah zeytin salatalık minik simit(bakıcım getirmiş) 1 dilim ekmek
kızlar bugün gelen giden olmamış ne o yoksa benim gibi kaçamaklar mı yapıyosunuz
benim evde dış cephe yapılıyor ve seslerden bebişim korktuğu için kv ye gittik tabi misafir gitmişiz çay böre k kızartma tatlı ama az az almaya çalıştım
ayşecim tüm gün ne yiyorsak yazalım buraya daha iyi motive oluor insanayrıca bu şekilde kilo yapan kalori bombalarını geri çeviriyoruz mesela ben en çok komşularımla görüşüorm beni seviorsanz ısrar etmeyin yemem için diorum hepsi öğrendi artk iyice kimse bana ye demior yarın cuma okuması var bir tatlı bir tuzlu yapılcak ben evde yiyeceğim yemeğimi orda bişi yemicem geçen haftada böle yapmıştım hem vicdanen rahat oluorm yemedim diyip mutlu oluorm :):) hemde boll kaloriden kaçınmış oluorm,ne kadar az kalori okadar zayıf beden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?