- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Kızlar üzerimde nazar mı var anlamadım hep bir sıkıntı gidiyor öyle
Bugün bakıcım yarı dönemde bırakıcam diye rest çekti akşamdan beri çok üzgünüm
Kaç zamandır dikkatimizi çekiyor hep TV'de zaman geçiriyor bizde azaltmasını tatlılıkla söyledik
Eve varınca aradı ben bırakıcam senin çocuğun çok hırçın yaramaz ben yapamıyorum diye
Bayaa bişeyler söyledi neyse bense sinirden akşam 3 çikolata 1 paket bisküvi yedim
Moralim çok bozuk kafayı yicem yaaa
soylemeden edemıcem bakıcını tanımıyorum onyargılıda davranmak ıstemem ama senın cocugun ıcın hırcın yaramaz dıye bı tabır kullanan ınsan senın cocuguna nekadar saglıklı bakabılır ?? yaramaz veya hırcın sonucta cocuk.cocuk sevgısı olan bı ınsan bunları sorun halıne getırmez.. aksıne ögretıcı davranarak cocugu dogruya yönlendirir.. hem bişi daha merak ettim sevabına mı çalışıyo bu bakıcı sizde :):) beleşe hayrına çalışıyomuş gıbı rest cekmıs bıde :) bence baska bırını aramaya baslayın ayrıca her sınır anında kendıne YEMICEM de ve hemen agzına bı sakız al oyalasın seni kendını telkınle canım
kızlaarrr tartı günümüze son 1 gün haydi sıkın kemerleri bu hafta herkes en az 1 kilo vermiştir inşallah
Haklısın cnım aynen öyle hırçın huysuz dedi benim için bitti
Bugün bana çok terbiyesizlik yaptı hazmedemiyorum
Eve geldi konuşmadı eşyalarını aldı hoşçakalın diye kapıya yöneldi
Okula gitmeme yarım saat var yaptığına bak yaaa neyse oturttum bügünde bakın Pazartesi gelmeyin dedim
Çocuğuma bakıcak diye bişey demeden güzelce vedalaştım
Böyle işte kızlar kayınvalidem gelicek biraz sonra annem o sıralasa bulunur heralde
Bugüne gelirsek akşam cozuttum sabah az yedim
Bakalım tartı ne gösterecek
valla nekadar zor ve gıcık bi durum allah kımseyı kımseye muhtac etmesın suzamanda.. ayrıca sabah kı az yemelerın acısı aksam cıkıyo ama moral bozmak yok gec olsun temız olsun inşşlh
Sağol tatlım desteğin için aynen öyle berbat gerçekten yarın olmadan ben
Seni tebrik ederim çok iyi vermişsin darısı başıma
Aynen öyle canım yaaa korkuyorum tartıdan
Hafta güzel başlayıp kötü bitti
Anlamdımki kilo vermek için önce moral lazımmış
Yînede vazgeçmicem vericem az veya çok
canım ya hep mi böyle olmak zorunda görümceler hep ZAYIF oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?