Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

soylemeden edemıcem bakıcını tanımıyorum onyargılıda davranmak ıstemem ama senın cocugun ıcın hırcın yaramaz dıye bı tabır kullanan ınsan senın cocuguna nekadar saglıklı bakabılır ?? yaramaz veya hırcın sonucta cocuk.cocuk sevgısı olan bı ınsan bunları sorun halıne getırmez.. aksıne ögretıcı davranarak cocugu dogruya yönlendirir.. hem bişi daha merak ettim sevabına mı çalışıyo bu bakıcı sizde :):) beleşe hayrına çalışıyomuş gıbı rest cekmıs bıde :) bence baska bırını aramaya baslayın ayrıca her sınır anında kendıne YEMICEM de ve hemen agzına bı sakız al oyalasın seni kendını telkınle canım

kızlaaar nasılsınız ?????
bugün sabah erken uyandım 9 gibi bir bardak su ve bir elmayla güe başladım evimi temizledim bu arada bebişim de uyudu
11.30 da kendime güzel bi kahvaltı hazırladım maydaozlu omlet beyaz peynir ve 2-3 zeytinle stell tea çayımı içtim
saat 14 gibi bir fincan neskafe ve bir avuç fındık yedim
17 de bir elma ve 155 squat 20 mekik ve bilumum spor hareketleri yaptım
akşama da izmir köfte salata ve 2 kaşık da pilav yerim sanırım
galiba bugün güzel ve hafif bi menü oluşturmuşum hı ne dersiniz ?

Haklısın cnım aynen öyle hırçın huysuz dedi benim için bitti
Bugün bana çok terbiyesizlik yaptı hazmedemiyorum
Eve geldi konuşmadı eşyalarını aldı hoşçakalın diye kapıya yöneldi
Okula gitmeme yarım saat var yaptığına bak yaaa neyse oturttum bügünde bakın Pazartesi gelmeyin dedim
Çocuğuma bakıcak diye bişey demeden güzelce vedalaştım
Böyle işte kızlar kayınvalidem gelicek biraz sonra annem o sıralasa bulunur heralde
Bugüne gelirsek akşam cozuttum sabah az yedim
Bakalım tartı ne gösterecek

valla nekadar zor ve gıcık bi durum allah kımseyı kımseye muhtac etmesın suzamanda.. ayrıca sabah kı az yemelerın acısı aksam cıkıyo ama moral bozmak yok gec olsun temız olsun inşşlh

valla nekadar zor ve gıcık bi durum allah kımseyı kımseye muhtac etmesın suzamanda.. ayrıca sabah kı az yemelerın acısı aksam cıkıyo ama moral bozmak yok gec olsun temız olsun inşşlh

Sağol tatlım desteğin için aynen öyle berbat gerçekten yarın olmadan ben
Seni tebrik ederim çok iyi vermişsin darısı başıma

Sağol tatlım desteğin için aynen öyle berbat gerçekten yarın olmadan ben
Seni tebrik ederim çok iyi vermişsin darısı başıma

tesekkur ederım canım : sizler ne yaptınız kızlar kac kılo yada gram verdınız.. benden tavsıye sporsuz olcak sey degıl cunku ben bu hafta cok kacırdım ama 50 dk spor ve 20yada 30 dklık yuruyus yaptım.. bunlar olmasaydı asla veremezdım hatta alırdım

Merhabalar arkadaşlar
bende bugün 65,100 olmuşuuum çok sevindim çünkü bu hafta devam edemedim sayılır ama haftaya daha çok dikkat edeceğim

Aynen öyle canım yaaa korkuyorum tartıdan
Hafta güzel başlayıp kötü bitti
Anlamdımki kilo vermek için önce moral lazımmış
Yînede vazgeçmicem vericem az veya çok

canım benim morel bozmak yok bunun için sana bi tavsiye vermek isterim "42 kilo veren güldemirin başarı öyküsü" nü okumanı rica ediyorum.Benim ne zaman motivasyonum düşmeye başlasa bunu okuorum daha çok hırslanıyorum.ayrıca morelimiz bozuldukça yemek yerine su içelim..
Bu arada ben bugün greyfurt kürüne başladım 21 gün yapılıyormuş bu sabah içtim aşırı tok tutuyor bnm neredeyse bütün gün canım hiçbişi yemek istemedi.Yemek yaparkende çoğu yemeğime yağ koymuorum tuz hiç koymuyorum zaten iyice alıştım bu düzene:) Vazgeçmek yok öğretmenim bu hafta seni motive olmuş bi şekilde görmek istiyorum burada

bu hafta 600 gr vermişim kızlar , kilom 86.400 :):) uzun zamandır giyemediğim kıyafetleri giymeye başladım çok mutluyum :)

25 KASIM PAZARTESİ KİLO : 86.4

Sabah : greyfurt kürü ( 1.gün)

Öğle : taze fasulye yemeği 6 kaşık , 1 dilim tambugday ekmeği

Ara : 1 bardak tarhana çorbası , 1 parça haşhaşlı

Akşam : müslili yoğurt

Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27: 94 -92- 91
Duru2626: 90.2- 88.5-87-86.4
Fen öğretmeni: 84,5-85,5(yenibaskül) -86,7 -84,6
Ayşe021288: 67 -66-65.1
Pofidikpamuk:65,5 -64

Birinci fen öğretmeni yani ben:)))))
İkinci pofidikpamuk
Üçüncü ayşe021288
Dördüncü duru2626
Hepimiz vermişim gönülden tebrikler..

Kişi. İlk kilo. 1. Hafta 2.hafta
Sınıföğretmeni27: 94 -92- 91
Duru2626: 90.2- 88.5-87-86.4
Fen öğretmeni: 84,5-85,5(yenibaskül) -86,7 -84,6
Ayşe021288: 67 -66-65.1
Pofidikpamuk:65,5 -64

Birinci fen öğretmeni yani ben:)))))
İkinci pofidikpamuk
Üçüncü ayşe021288
Dördüncü duru2626
Hepimiz vermişiz gönülden tebrikler..

canım ya hep mi böyle olmak zorunda görümceler hep ZAYIF oluyor

Galiba böyle çok olan var.. Adamlar zayıf kardeşler göre göre bizleri alıyolar sonra biz kilo alıp kendimizden geçincede beğenmiyorlar
Geçenlerde ben kilo verdim diyorum eşime. bak bunun içine giriyorum 44 oldum diyorum. geçen söylediğindede 44 giyiyorum demedin mi diyor.. Bende kalıpları farklı 44ler bunlar olmuyordu diyince iyi iyi diyor ama konuşmasından dahada vermelisin manasını anlıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…