- Konu Sahibi fenogretmeni
-
ayrica ogretmenim kutlarim cok guzel Kilo vermissin..helall olsun
selam kızlar bende vermek istiyorum ama bir türlü boğazımı tutamıorumm !!!!!!!!!
23 yaşındayım ve 56 kiloyum boyum 155.
Kızlar bugün bakıcı denemeleri devam ediyordu ama akşam kafamda bir kişi şekillendi umarım güzel gider...
Diyete gelicek olursak yemekler iyi ancak akşam yemeğini 5.30 gibi yiyince gece acıkıp gereksiz abur cubur yiyorum
selam kızlar bende vermek istiyorum ama bir türlü boğazımı tutamıorumm !!!!!!!!!
23 yaşındayım ve 56 kiloyum boyum 155.
canım banada öyle oluyo gece aclık vuruyo ama yagsız tuzsuz salata yap ye yesıllık ıcın dıyetısyenler bişi demıyo yada fazla tatlı olmayan meyve yada meyvelı cay ve su ıc karnını şişir... ayrıca inş insan gibi bi bakıcıdır :)
kızlar 25 ocağa kadar 75 kiloya düşmem şart oldukardeşimle iddiaya girdik kaybedemem çok fena gaza geldim umarım başarırım :)
Cok guzel. Bende katilayim iddaya. Bu arada ben bu hafta 2 kilo aldim.yuzum yoktu size soylemeye ama bugun basladim. 27 kasim miladim oldu. Dikkat ettim yedigime. Arkadasima da soz verdim. Somestir tatiline kadar bende 80 kilo olcam. Soz.kızlar 25 ocağa kadar 75 kiloya düşmem şart oldukardeşimle iddiaya girdik kaybedemem çok fena gaza geldim umarım başarırım :)
Cok guzel. Bende katilayim iddaya. Bu arada ben bu hafta 2 kilo aldim.yuzum yoktu size soylemeye ama bugun basladim. 27 kasim miladim oldu. Dikkat ettim yedigime. Arkadasima da soz verdim. Somestir tatiline kadar bende 80 kilo olcam. Soz.
Bende 80 e ulasirsam kot alicam hemde en darindan.. :)Canım yaa bende seni merak etmiştim niye tartı günü yoktu diye . Kilo aksanda söyle uyaralım seni motive edelim hep kilo veremezsin zaten. bazen moralin iyi olmaz bazen misafirlikler çok olur diyet bozulur. Önemli olan tamamen vazgeçmeden hemen toparlanabilmek.
Duruya katılmak isteyen Herkes 2 aylık bu süre için bir hedef belirlesin ve ulaşırsa kendine mutlu olacağı bir hediye alsın ulaşamazsa da bir ceza versin...
Ben şuan 84,6 kilodayım 2 ay sonra hedefim 78 olmak
ulaşırsam: renkli lens alıcam.
ulaşamazsam: bu lens sevdasından vazgeçicem(düşünmesi bile üzücü. bu benim hayalim saçmada olsa)
Bende 80 e ulasirsam kot alicam hemde en darindan.. :)
Veremezsem yok. O zamana kadar kot giymeme cezasi ( zaten kilo alinca siyah pantolondan baska birsey giymez oldum. Cok istiyorum siktirma bir kot)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?