Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

ayrica ogretmenim kutlarim cok guzel Kilo vermissin..helall olsun

Öyle canım ben istesemde bu kemikli yapımla 38 beden olamamki
Bir arkadaşım vardı çöp gibi 180 boyunda yüzü gözü zayıflıktan çıkmıştı ama alt taraf 40 bedendi .
Yani nekadar zayıflasakda sonu yok benim bir görümcem 36 diğeri 38 beden yarışamamki nen onlarla
Bu arada senide bekleriz sayfaya beraber verelim kızlar beni destekliyor ben onları güzel oluyor...

Kızlar bugün bakıcı denemeleri devam ediyordu ama akşam kafamda bir kişi şekillendi umarım güzel gider...
Diyete gelicek olursak yemekler iyi ancak akşam yemeğini 5.30 gibi yiyince gece acıkıp gereksiz abur cubur yiyorum

selam kızlar bende vermek istiyorum ama bir türlü boğazımı tutamıorumm !!!!!!!!!

23 yaşındayım ve 56 kiloyum boyum 155.

selam kızlar bende vermek istiyorum ama bir türlü boğazımı tutamıorumm !!!!!!!!!

Selam canım kilolu değilsin ama sen tabii kendini kaç kilodayken rahat hissediyorsan o kiloya inmeni dilerim
Sende karar ver ve yaptığın yanlış beslenmelerini bul ve bunları kes
Pazartesi tartıda bekliyoruz

canım banada öyle oluyo gece aclık vuruyo ama yagsız tuzsuz salata yap ye yesıllık ıcın dıyetısyenler bişi demıyo yada fazla tatlı olmayan meyve yada meyvelı cay ve su ıc karnını şişir... ayrıca inş insan gibi bi bakıcıdır :)

cok özür dilerim ama 1.55 boya 56 kilo mu şişman kalıyo.. tabı kendını rahat hıssetmıyosan haklısın cunku ben 1.57 boyundayım suan 64 kıloyum hedefım 55 :)) canını sıkacak bı kılon yok cantada keklık valla keske bende o kıloda olsam ıkı haftada işimi bitirirdimm

Ben aslında yemeği erken yiyerek hata yapıyorum diyetisyen demişti en erken 6-6,5 gibi ye diye. Adam eve aç gelince mecbur oturup yiyoruz.
Bakıcı durumuna gelirsek iyi gibi ama yinede bir daha yürekten güvenemem heralde. hayırlısı inş güzel olur herşey.

27 KASIM ÇARŞAMBA

Sabah : greyfurt kürü(3.gün)

Ara : 1 mandalina

Öğle :6 kaşık köfteli güveç , 1 tane kamber biber turşusu , 1dilim tambugday , 2 çatal çemen

Ara : 1 incir , 1 ceviz

Akşam : müslili yoğurt

26 dk tempolu yürüyüş , 15 dk bisiklet :):)

kızlar 25 ocağa kadar 75 kiloya düşmem şart oldu kardeşimle iddiaya girdik kaybedemem çok fena gaza geldim umarım başarırım :)

kızlar 25 ocağa kadar 75 kiloya düşmem şart oldu kardeşimle iddiaya girdik kaybedemem çok fena gaza geldim umarım başarırım :)
Cok guzel. Bende katilayim iddaya. Bu arada ben bu hafta 2 kilo aldim.yuzum yoktu size soylemeye ama bugun basladim. 27 kasim miladim oldu. Dikkat ettim yedigime. Arkadasima da soz verdim. Somestir tatiline kadar bende 80 kilo olcam. Soz.

Son düzenleme:
Cok guzel. Bende katilayim iddaya. Bu arada ben bu hafta 2 kilo aldim.yuzum yoktu size soylemeye ama bugun basladim. 27 kasim miladim oldu. Dikkat ettim yedigime. Arkadasima da soz verdim. Somestir tatiline kadar bende 80 kilo olcam. Soz.

Canım yaa bende seni merak etmiştim niye tartı günü yoktu diye . Kilo aksanda söyle uyaralım seni motive edelim hep kilo veremezsin zaten. bazen moralin iyi olmaz bazen misafirlikler çok olur diyet bozulur. Önemli olan tamamen vazgeçmeden hemen toparlanabilmek.
Duruya katılmak isteyen Herkes 2 aylık bu süre için bir hedef belirlesin ve ulaşırsa kendine mutlu olacağı bir hediye alsın ulaşamazsa da bir ceza versin...
Ben şuan 84,6 kilodayım 2 ay sonra hedefim 78 olmak
ulaşırsam: renkli lens alıcam.
ulaşamazsam: bu lens sevdasından vazgeçicem(düşünmesi bile üzücü. bu benim hayalim saçmada olsa)

Bende 80 e ulasirsam kot alicam hemde en darindan.. :)
Veremezsem yok. O zamana kadar kot giymeme cezasi ( zaten kilo alinca siyah pantolondan baska birsey giymez oldum. Cok istiyorum siktirma bir kot)

kızlar merhaba nasılsınız bakalım :) iddiam herkesi heveslendirmiş ne güzel çok mutlu oldum herkes katılsın iddiama bnmki 25 ocakta bitiyor tam 75 kilo olucam göstericem herkese :) zaten şimdiden herkes hayran kalıor irademe, bugün cuma okumamız vardı kek ve börek yapmış ev sahibi tatlıyı direk reddediyorum bu gibi durumlarda tabağıma hiç koydurmuyorum çünkü biliorm ki tabağımda olursa yeme ihtimalim yüksek , 2 küçük sigara böreği yedim fırında pişirilmiş oraya giderkende kahvaltı yapmadım sadece greyfurt kürümü içtim gittim inanın artıkfazla kalorili şeyler yediğimde veya çok yediğimi düşündüğümde vicdan azabı çekiorm kendimi suçlamaya başlıorm onun için en iyisi hiç yememek az yemekten kimse ölmüor bende ölmem diorm:):)

bugünkü menüm :

Sabah: greyfurt kürü

Öğle : 2 küçük sigara böreği (fırında)

Akşam: 2 köfte kadar haşlanmış et , 5 kaşık yoğurt , 1 tane kamber biber turşusu , yarım dilim tambugday ekmeği

Birazdan da yine birine misafirliğe gidicez ben koyulan ikramlıkları direk geri çeviricem :) bu hafta 1 kilo daha gidicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…