Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kapuska hala bitmedi
Not sen daha yasiyomusun
Dip not koca tencere oldugu gibi duruyodu attim sonunda

İlk yaptığım kapuska bittiçde dün tekrar yapmıştım o da bugün bitte. Valla ölüyorum ya sorma ama dünün acısını çıkarmk için hazır eşim evdeyken bi kere daha spor yapayım dedim. Bu hafta 3 gün patates yoğurt dekotsu yapıcam yoksa zor toparlarım

Arkadaslar günaydın intrnetım yoktu ve başka şehire ablamın yanına gıtmıştım döndüm kusurabakmayın haberde veremedim

Merhaba aranıza katılabilir miyim bende... 4 aylık bebeğim var aktif olarak emziriyorum 66.3 kiloyum 164 cm boyum.. Karatayın kitabını okudum şuana kadar 3 kilo verdim.. Benim sorunum kaçamak çok yapıyorum tatlı yemeği seviyorum

Arkadaslar günaydın intrnetım yoktu ve başka şehire ablamın yanına gıtmıştım döndüm kusurabakmayın haberde veremedim

Canım grubu bıraktın sanmıştım. Tamam menülerini paylaşmayı unutma. Cuma günü yarışıyoruz. Birinci olan o haftanın kaptanı oluyor. Bu haftanın kaptanı E erayde

Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin. Günlük sabah akşm menü paylaşımı yapıyoruz. Haftalık kilo yarışı yapıyoruz. Menülerde yanlış olursa ceza veriyoruz. Bu zamana kadarki en ağır cezayı ben yedim dün 5 mil lesli yaptıl aç karna. Aslında boyuna göre çok bi kilon yok hedefin nedir? Spor yapabiliyor musun? Canım kaçamak yaparsan ceza yersin bi daha o kaçamağı yaparken iki kere düşünürsün merak etme

E erayde kaptanım kahvaltım bulgur pilavı ve yoğurt evde hiiiiç bişey kalmadı. Sabah işe gittim yıllık izin dilekçesi vermem için laga luga yaptılar deli ettiler dönüşte markete gidecektim o sinirle evi uçtum. Ölçülü yiyemedim doyana kadar yedim.

Hedefim 58 kilo benim kalça ve basen bölgem kalın.. Bugünkü kahvaltım beyaz peynir, ceviz, badem, zeytin, marul salatası, şekersiz çay.. Oturduğum sitede fitnes salonu var düzenli olmamakla birlikte koşu bandında yürüyorum akşamları eşim işten gelince... Benim devam sorunum var inşallah bu grupta aşarım bunu sizin sayenizde

Canım bilgin var mı bilmiyorum ama leslie diye bir kadın var onnla da evde yürüyüş yapabilirsin.

en son ne zaman tartilmisdim hatitlamiyorum bir haftayi gecti sanirim 10 gun olmusdur tartilali.
65.5 dum
63.5 olmusum.
-2 kizlar

Canlar iki gundur bizim evde net yok.alt yapi calismasindan ötürü yarina kadar evden yazamiycam
Simdi işteyim. Dun aksam pek iyi gecmedi yemeği arkadaslarda yedik.bu kart kendime.
Sabah findik peynir zeytin iki haslanmis yumurta ve yarim ayva yedim cumaya kadar kartlik bisi yapmiycam söz
Elvin ve yeni gelenimiz hos geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…