- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
75 dk eder nasil yaptin
Kapuska hala bitmediAkşam yemeği kapuska yoğurt. Akşam sporu 30 dk dans
Kapuska hala bitmedi
Not sen daha yasiyomusun
Dip not koca tencere oldugu gibi duruyodu attim sonunda
Patates yoğurt daha iyi ya ama ikisini de yapabilirim oynatmaya az kaldı doktorum nerdeBence ayran detoksu yap
Bende dusunuyorum
Ikisini yapmak mantikliPatates yoğurt daha iyi ya ama ikisini de yapabilirim oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Arkadaslar günaydın intrnetım yoktu ve başka şehire ablamın yanına gıtmıştım döndüm kusurabakmayın haberde veremedim
Merhaba aranıza katılabilir miyim bende... 4 aylık bebeğim var aktif olarak emziriyorum 66.3 kiloyum 164 cm boyum.. Karatayın kitabını okudum şuana kadar 3 kilo verdim.. Benim sorunum kaçamak çok yapıyorum tatlı yemeği seviyorum
Hedefim 58 kilo benim kalça ve basen bölgem kalın.. Bugünkü kahvaltım beyaz peynir, ceviz, badem, zeytin, marul salatası, şekersiz çay.. Oturduğum sitede fitnes salonu var düzenli olmamakla birlikte koşu bandında yürüyorum akşamları eşim işten gelince... Benim devam sorunum var inşallah bu grupta aşarım bunu sizin sayenizde
Bebeğim en fazla 45 dakika uyuyor 5 yaşında kızımda var bebeğim uyurken kızımla ilgileniyorum ve etrafı topluyorum ancak arada kızımla yapıyoruz leslie 1 milCanım bilgin var mı bilmiyorum ama leslie diye bir kadın var onnla da evde yürüyüş yapabilirsin.
en son ne zaman tartilmisdim hatitlamiyorum bir haftayi gecti sanirim 10 gun olmusdur tartilali.
65.5 dum
63.5 olmusum.
-2 kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?