- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
kahvalti yapmadim ogle yemegi lahmacun yicem
Canım şimdi senin hesabı nasıl yapıcaz ya? En olmadı cuma tartılırsın ikiye böleriz olur mu? İki hafta olmuş oluyor çünkü.
canim cuma tartilirim yarim kilo eksik yazarimCanım şimdi senin hesabı nasıl yapıcaz ya? En olmadı cuma tartılırsın ikiye böleriz olur mu? İki hafta olmuş oluyor çünkü.
canim cuma tartilirim yarim kilo eksik yazarim
Yogurt patates nasil anlatirmisin
baskulum yeni ulasti elime bu 65 olctu digeri 63.5 bi yerini duzeltim hangisi dogru anlamadimAma 15 günlük sonuç o canım. O zaman haksızlık olur. En iyisi ikiye bölelim iki haftalık kilo oluyor çünkü.
baskulum yeni ulasti elime bu 65 olctu digeri 63.5 bi yerini duzeltim hangisi dogru anlamadim
zaten cuma olctugumde eski kiloma degil suan olctugum kiloya gore yazcam. bugunki kilomdan duscem yani ayni sey oluyor
Sende bendensin bende yumurta pek yemiyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum. Öğle yemeği gibi normal yemek yiyorum.Yumurtayı sevmiyorum zorladım kendimi ama yerken midem bulanıyor...
Yogurt patates nasil anlatirmisin
Diyetin ayrıntısını paylaşır mısın spor yaparken neler yaptınEvet kimse katılmasada ben sözümü tutuyorum ve haftalık gelişimimi paylaşıyorum. Bu sabah tartıldım 70.30'um. Bir haftada 1.9 kilo gitti.
Y YesilinBuyusu kabizlik yapmiyormu bu
Diyetin ayrıntısını paylaşır mısın spor yaparken neler yaptın
o zaman siz soyleyin kac gram duseyim.L
Canım o zamanda sana haksızlık olur. Yeni aldığın doğrudur bence. Eğer bugünden ölçeceksen yarım kilo düşmezsin.
o zaman siz soyleyin kac gram duseyim.
3 gunluk bosluk var. 3 gun icin ne kadar kesmem gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?