Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Ama 15 günlük sonuç o canım. O zaman haksızlık olur. En iyisi ikiye bölelim iki haftalık kilo oluyor çünkü.
baskulum yeni ulasti elime bu 65 olctu digeri 63.5 bi yerini duzeltim hangisi dogru anlamadim
zaten cuma olctugumde eski kiloma degil suan olctugum kiloya gore yazcam. bugunki kilomdan duscem yani ayni sey oluyor

L
baskulum yeni ulasti elime bu 65 olctu digeri 63.5 bi yerini duzeltim hangisi dogru anlamadim
zaten cuma olctugumde eski kiloma degil suan olctugum kiloya gore yazcam. bugunki kilomdan duscem yani ayni sey oluyor

Canım o zamanda sana haksızlık olur. Yeni aldığın doğrudur bence. Eğer bugünden ölçeceksen yarım kilo düşmezsin.

Yogurt patates nasil anlatirmisin

Canım tarifi biraz uzun yazamadım google a üç günlük patates yoğurt diyeti yazarsan tarifi çıkar. Şunu söylemeliyim ki daha önce de üç kere yaptım ancak üçüncü gün gerçekten zorluyor. Her seferinde 2 kilo verdim yalnız. Bakalım bu sefer nolcak..ben daha cumaya dönemedim. 1 kilo fazla çıkıyorum halen tartıyı kırmama az kaldı.

Diyetin ayrıntısını paylaşır mısın spor yaparken neler yaptın

Un ve unlu tüm ürünler şeker ve şekerli tüm ürünler işlenmiş pakete girmiş tüm gıdalar konserveler abur cubur kategorisindeki herşey yasak. Pirinç makarna ve tahıl grubu yasak. Günde sadece iki öğün yapılıyor. Ara öğün diye bişey yok. Meyve günde bir tane o da kahvaltıyla birlikte yenilebilir. Aşırı şekerli meyveler mümkün oldukça az tüketilecek. Çay bitki çayı türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla sersest. Tereyağı ve zeytinyağı serbest. Ögünlerde doyulmadan bırakılmıycak. Kalori hesabı yapılmıycak.

o zaman siz soyleyin kac gram duseyim.
3 gunluk bosluk var. 3 gun icin ne kadar kesmem gerekir

Canım şimdi bugünki kilonu başlangıç yapacaksın değil mi? Şimdi şöyle yaparız. Diyelim ki bugünki kilon ile cuma günkü kilon arasında 1 kilo fark oldu. 5 günde 1 kiloysa 3 günde 600 gr eder. Yani aradaki farka göre orantı yaparız. Verdiğin kiloya ilave ederiz. Bugün kaç kilosun şimdi not alayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…