Doğum Sonrası Karatay Diyeti

valla bu baskul yerini degistirdikce kilomuda degistiriyor 63.5 ile 64.5 arasinda gidip geliyo
zeminide duz anlamadim niye boyle yapiyo

Gunaydin şekerler. Bu internet coluk cocuk bizi delirtcek ufakligim bile ariyo hergün biraz yotube seyrederdi kotu oldubakalim ne Zaman gelcek gelene kadar ise geldikce oglenleri yazicam
Dun aksam menüm biftek salata yogurt iki tane karnibahar poğaça
Sabah menüm salata iki yumurta tavada b. peynir Zeytin bir portakal.
Malesef spor yapamiyorum dunden beri kizim.da hasta ev is ve cocuklardan firsatim olmuyor.

Canım müsait olduğunda karnıbahr poaçanın tarifini verir misin?

Günaydın arkadaşlar sabah 2 haslanmıs yumurta büyük parça beyaz peynır 10 tane zeytın 5 tane domates 1cb cevız 2 tane gün Kurusu ve rezene cayı şimdide Türk kahvesı içiyorum.dün temızlık yaptım spor yapamadım bugün yapacağım

Kaç gün yapıyorsun bu detoksu ve nasıl besleneceksın kaçırmışım ben .yaptın mı daha önce canım

Canım daha önce de yaptım 3 günlük sadice ben diyet yaparken sadece 1 kere metabolizmayı şaşırtmak için yapıyorum bunu. Daha önce de yaptım her seferinde 2 kilo kaybım olmuştu. 3 gün sadice patates ve yoğurt yiyorsun belli ölçüleri var. İnternete patates yoıurt diyeti yazarsan orda ölçüleri var canım.

Teşekkürler canım bendenyapayım daha sonra tabi

Cok iyi olur bı denerız valla
Hemen veriyorum diyet kardesligi.
Bir orta kucuk karnibahari küçük dograyip sicak tuZlu suda hasliyoruz. Yumusayinca sürdürüp catalla eziyoruz. Baska bir kapta 1 cay bardagi ince bulguru ve 2 yumurtanin bir sarisini ayirarak bir kac cesit peynir karistirip karnonat sivi yağ ve istege bagli maydonoz ekleyerek yoguruyorsunuz.
Yuvarlak sekil verip ustune sarilardan ve susam ekleyip 180 derecede pisiriyorsunuz
Ben bir kere yaptim baya cikti evde de tadi pek begenilmeyince buzluga koydum cikarip cikarip yiyorum bence guzel.

Mutlaka deniycem teşekkürler canım

kizlar sabah iki tabe baklava yedim regl oldgum icin tatli krizindeyeim valla dayanamadim
kahvalti yapmadim ogle yemeyide yemiycem. turk kahvesi iciyorum bence kendimi cezalandirdim vermeyin ceza :))

Öğle yemeği 2 haşlanmış patates 1 kase sarımsaklı yoğurt candy4 canım keşke öğle yemeği yeseydin de akşam hafif yeseydin madem regl var vücudun halsiz kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…