Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Kızlar elvin13 takibi bıraktı sanırım çarşambadan beri bildirim de yapmadı. Bu haftanın birincisi ben ve E erayde ben kaptanlığı E erayde ye veriyorum. Bu hafta menülerimizi takip etme ve bizi yönlendirme görevi senin kaptanım.

Kiz ben kaptanlık yapamam daimi ablaniz olayim. yasi en büyük benim sanirsam
ama kaptanımız sen ol

Kiz ben kaptanlık yapamam daimi ablaniz olayim. yasi en büyük benim sanirsam
ama kaptanımız sen ol

Olmaaaaaz görevden kaçmak yok. çok bişey yapmıycaksın zaten canım menülerimizi takip edip mesela az protein yemiş olan varsa ona protein tavsiyesi yapıcksın. Su içmeyen varsa ona su. Spor yapmayana spor. Böyle küçük şeyler. Eğlenceli olur bi dene bi haftadan bişey olmaz.

Kahvaltı demlenmiş kısırlık bulgur üzerine sarımsaklı yoğurt yanında yoğurtlu çiğ lahana az eski kaşar.

kizlar tebrik ederiimmm.
ben siparisi verdim haftaya cuma artik dahil olurum yarismaya.

aksam yemegim karniyarik, bulgur pilavi,salata, ayran

kizlar tebrik ederiimmm.
ben siparisi verdim haftaya cuma artik dahil olurum yarismaya.

aksam yemegim karniyarik, bulgur pilavi,salata, ayran

Canım bu akşamki yemeğin mi bu ? kahvaltıyı yazmadın bu arada. Sabırsızlıkla bekliyoruz haftaya bakalım neler olacak.

evett canim aksam yemegim. misafir agirladim yogun gecti gunum.
kahvaltim iki yumurta 5 zeytin bir fincan ceviz. turk kahvesi icdim oglende

Bende ilk defa kapuska yaptim olcuyu bilemedim yarim lahana koydum koca tencere oldu benden baskasida yemedi 3 gun yerim artik

Bende ilk defa yaptım benimde bulgur biraz fazla gelmiş. Ama çok sevdim ya lahana dolması gibi. Sık sık yaparım artık. Bugün benim kızım beni perişan etti spor yapamadım. Ev işini bile çok zor yaptım başım ağrıyo valla artk bi gün oturup onunla ağlıycam yani biraz da o beni susturmak için uğraşsın. Koca kazık oldu

Benim cook yogun bir günüm vardi.
sabah ise gittim oglen gelince anneme gittim cuma kurani vardi onda. aksamdan tatli ve acma yapmistim ben gidince ikramlarin dagitimi vs. Yordu bugun beni
Aksam menüm 1tabak bezelye 4 tane mercimekli kofte 1 tane kiymali börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…