- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
aynen dedigin gibi oldu biraz once basim dondu dengemi kaybettim nerdeyse bayilcakdim. midemde bulaniyor.Öğle yemeği 2 haşlanmış patates 1 kase sarımsaklı yoğurtcandy4 canım keşke öğle yemeği yeseydin de akşam hafif yeseydin madem regl var vücudun halsiz kalır.
Kuruyemis yogurt ye bari kan sekerin duser aksama kadarkizlar sabah iki tabe baklava yedim regl oldgum icin tatli krizindeyeim valla dayanamadim
kahvalti yapmadim ogle yemeyide yemiycem. turk kahvesi iciyorum bence kendimi cezalandirdim vermeyin ceza :))
dustu zaten cok kotu oldum. yogurtlu kofte yiyorumKuruyemis yogurt ye bari kan sekerin duser aksama kadar
aynen dedigin gibi oldu biraz once basim dondu dengemi kaybettim nerdeyse bayilcakdim. midemde bulaniyor.
bi kase yogurtlu kofte yiyorum simdi.
Hurmadanmidir bilmiyorum cok aciktim sutlu kahveyle biraz kuruyemis yedim yemegi bekliyorum kafam sallaniyo
Aksam 1 tabak yesil mercimek
Zeytinyagli yerelmasi yogurt
2 k.bulgur pilavi fistik
Yemek yedim kendime geldim
Ama esim butun gun evdeydi spor yapamadim
Arada yenebilir grubu glisemik indeksi 50Canım yer elması karatayda var mı? Birde zeytinyağlı nasıl yapıyorsun tarif eder misin?
Arada yenebilir grubu glisemik indeksi 50
Sogani ve havucu cok az kavurdum yerelmasi limon tuz su koyup kaynayinca altini kistim.tabaga alirken zeytinyagi ekledim.salata niyetine ortaya koydum
Evet pismis havuc yok kizlar yedi havuclariMerhaba kizlar netimiz geldi şükür
Yer elmasi karatayda var ben firin posetinde baharatlayip denemistim fena degildi.
Fakat pismis havuca izin vermiyir teyzemiz haberiniz olsun
Aksam yemegim firin çinekop salata iki karnibahar pogcasi kibrit kutusu kadar tahin helvasi bugun de doyduk
Harıkaaa deneyecegım bendeHemen veriyorum diyet kardesligi.
Bir orta kucuk karnibahari küçük dograyip sicak tuZlu suda hasliyoruz. Yumusayinca sürdürüp catalla eziyoruz. Baska bir kapta 1 cay bardagi ince bulguru ve 2 yumurtanin bir sarisini ayirarak bir kac cesit peynir karistirip karnonat sivi yağ ve istege bagli maydonoz ekleyerek yoguruyorsunuz.
Yuvarlak sekil verip ustune sarilardan ve susam ekleyip 180 derecede pisiriyorsunuz
Ben bir kere yaptim baya cikti evde de tadi pek begenilmeyince buzluga koydum cikarip cikarip yiyorum bence guzel.
Günaydın arkadaşlar dün akşam yemegımı bıraz abarttım sanırım 5 tane köfte 2 kaşık bulgur pilavı bıraz brokoli yoğurt 3 tane mercımek köftesi(komşu getırdı akşam yemegınde dayanamadım yedım)bırazdan kahvaltı yapacağım birde dün 30 dk eliptık yaptım
Mercımek koftesı fazla olmamış mı canım ayyy çok sevındımCanım yemeklarinde ters bişey yok ki o yüzden istediğin küdar yiyebilirsin hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?