Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Öğle yemeği 2 haşlanmış patates 1 kase sarımsaklı yoğurt candy4 canım keşke öğle yemeği yeseydin de akşam hafif yeseydin madem regl var vücudun halsiz kalır.
aynen dedigin gibi oldu biraz once basim dondu dengemi kaybettim nerdeyse bayilcakdim. midemde bulaniyor.
bi kase yogurtlu kofte yiyorum simdi.

Canım yer elması karatayda var mı? Birde zeytinyağlı nasıl yapıyorsun tarif eder misin?
Arada yenebilir grubu glisemik indeksi 50
Sogani ve havucu cok az kavurdum yerelmasi limon tuz su koyup kaynayinca altini kistim.tabaga alirken zeytinyagi ekledim.salata niyetine ortaya koydum

Arada yenebilir grubu glisemik indeksi 50
Sogani ve havucu cok az kavurdum yerelmasi limon tuz su koyup kaynayinca altini kistim.tabaga alirken zeytinyagi ekledim.salata niyetine ortaya koydum

Geçen bi yerdede fırında patates yerine yerelması yapın diye bi tarif gördüm de yenilebiliyor mu bilmediıim için almamıytım. Bu hafta alışveriy yaparken alıp deneyeyim bi. Sağol canım

Merhaba kizlar netimiz geldi şükür
Yer elmasi karatayda var ben firin posetinde baharatlayip denemistim fena degildi.
Fakat pismis havuca izin vermiyir teyzemiz haberiniz olsun
Aksam yemegim firin çinekop salata iki karnibahar pogcasi kibrit kutusu kadar tahin helvasi bugun de doyduk

Evet pismis havuc yok kizlar yedi havuclari

Harıkaaa deneyecegım bende teşekkürler

Günaydın arkadaşlar dün akşam yemegımı bıraz abarttım sanırım 5 tane köfte 2 kaşık bulgur pilavı bıraz brokoli yoğurt 3 tane mercımek köftesi(komşu getırdı akşam yemegınde dayanamadım yedım) bırazdan kahvaltı yapacağım birde dün 30 dk eliptık yaptım

Canım yemeklarinde ters bişey yok ki o yüzden istediğin küdar yiyebilirsin hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…