- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Sabah 72,7 cikti biraz siskinlik vadi galiba oglen 72,3 cikti haftaya 71 leri gorucem ins belki de 70 leri:)Canım senin bugün tartı günündü sonuç nedir?
Çok iyi bu haftalık sonuç değil mi? Hadi inşallah benimde hedefim haftaya 68 i görmekSabah 72,7 cikti biraz siskinlik vadi galiba oglen 72,3 cikti haftaya 71 leri gorucem ins belki de 70 leri:)
Daha iyi olabilirdi ama kacamaksiz yaptim bu hafta cis yokÇok iyi bu haftalık sonuç değil mi? Hadi inşallah benimde hedefim haftaya 68 i görmek
Daha iyi olabilirdi ama kacamaksiz yaptim bu hafta cis yok
bende normal yapdim 3 kilo dogdu canim. kilom zaten hic siritmiyor ama gobek eritmeye calisiyorumAslındı boyuna göre kilon iyi. Yani benim gibi aşırı bi fazlalığın yok. Ağır spor yapıyorum diyorsun. Kolay gider diye tahmin ediyorum. Senden yine iyi gitmiş. Bende normal doğum yaptım. Benim kızım 3.250 doğdu eve geldim 2.5 kilo gitmiş. Bu nasıl bir matematik hatasıdır bilmiyorum yani.
benim bugun sporda mola gunu.Sporlar yapildi mi kizlar? 45 dk Leslie yaptim ben, ya siz?
canim biliyorsun ben sutum tamamen kesilmesin diye diyete baslayamiyorum.
Canım emziriyorsunda zaten işe yarayacağından eminim. Fırsat bulup yürüyüş ile de desteklersen süper olur.canim biliyorsun ben sutum tamamen kesilmesin diye diyete baslayamiyorum.
kahvaltida bir dilim kepek ekmek
bir haslanmis yumurta
uc tane siyah bir tane yesil zeytin
kibrit copu kadarda kasar peyniri yedim.
tabi cayim sekersiz. bir haftadir sekersiz iciyorum hala alisamadim.
normal ev yemeklerimi yedim dolma sarma falanyaninda mutlaka bir kase yogurt yiyorum
tatli yemiyorum iste sadece tatliyi ekmegi bide 6 dan sonra yemek yemeyi kesip devam ediyorum ayni sekil umarim boylede ise yarar
bende normal yapdim 3 kilo dogdu canim. kilom zaten hic siritmiyor ama gobek eritmeye calisiyorum
ben kilo alinca kol ve gobekden daha cok aliyorum.
aynen agir spor yapiyorum ben canim erkek gibi kas yigini olmazsam iyi :)))
benim bugun sporda mola gunu.
sadece karin egzersizi yapdim bugun
yuruyuse pek firsatim olmuyor canim. insallah ise yarar hedef yaza fit girmekCanım emziriyorsunda zaten işe yarayacağından eminim. Fırsat bulup yürüyüş ile de desteklersen süper olur.
ben spor salonuna gidemeyecegimi bildigim icin salonu eve kurdum.Keşke bende eskisi gibi spor yapabilsem. İnşallah zayıfladıkça belim düzeliyor gibi. Eskisi gibi aktif spora geçeceğim inşallah.
yuruyuse pek firsatim olmuyor canim. insallah ise yarar hedef yaza fit girmek
ben spor salonuna gidemeyecegimi bildigim icin salonu eve kurdum.
umarim baslarsin cunku her yonden cok katkisi var
verirsin canim merak etme sıkı diyet yapiyorsunKuzum işte daha öncede söylemiştim ya herşey mevcut bende ama belim sıkıntılı yavaş yavaş yapıyorum. İnşallah kısa zamanda düzelir ve hızlanırım.
GunaydinKızlaaaar günaydın. Eşim uyuyo kızım uyuyo ay bi keyif kahvesi yapıp içeyim dedim kiii tam bunu yazarken kızım uyandı
Aa nedenKızlar bugün eşime kızdım yapmıyorum kahvaltı saat 1 oldu zaten
Aa neden
Ooh masallah saat kac olmus..bizim onlari dusundugumuz kadar bazn onlar bizi dusinmuyor malesefYa ben onu bekliyorum ne olursa olsun biryikte kahvaltı yapalım diye saat 12.30 olmuş hala kalkmıyo. Saygısızlık yani birini aç bekletmek hiç hoş değil. Tek başıma yesem bozulur ona da. Yemiyorum yatıyorum bende. Baksın kızına da
Ooh masallah saat kac olmus..bizim onlari dusundugumuz kadar bazn onlar bizi dusinmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?