Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Canim kahvalti istemedi 1 sutlu kahve ve minik muzla acilis yaptim
Bulgurlu lahanali bir yemegimiz var 1 tabak yaninda balkabagi sote
Balkabagini tuz ve zeytinyagiyla tavada ustu kapali soteledim hafif kenarlari kavrulacak karamelize olacak tavsiye ederim

Akşam yemeği haşlama et kuru fasülye süt biraz erken yedim belki başımın ağrısına çare olur diye. Acıksamda bişey yemeyi düşünmüyorum. Kahve içerek geçiştirmeye çalışıcam

Iyi geceler arkadaslar
1 adet maden suyu ictim.
13.gunu bitirdim bugun.1 gun uygulamadim.70 ile basladim.cuma sabahi 66.1 idim.vucudum da bayagi alisti.en cok 6 dan sonra yememek beni zorladi ama onada alistim.cok sukur diyet gibi gelmiyor.psikolojik olarakta kendimi iyi ve azimli hissediyorum

Bende cok alistim hic zorlanmiyorum
Bunu yasam tarzimiz yapmaliyiz
Ben daha az verdim 6 haftada 2.900 ama hic kasmadim meyve patates lavas herseyi yedim o yuzden mutluyum
Benide sabahtan aksama hicbirsey yememk zorladi basta 3 gunde alistim ama
Geceleride acikmiyorum artik 12 gibi dalardim mutfaga cok cok acikirsam biraz kuruyemis yogurt yiyorum genelde yememeye calisiyorum
Tatli yemememe cok sasiriyorum

Kahvaltı ızgara köfte sezar soslu salata 1 kaşık ezme 1 lokma kızarmış ekmek 6 7 dilim patates kızartması ve dondurmalı tahinli ekmek kadayıfı ama rahatım gezicem tozucam akşam yine spdr yapıcam

Misafir varsa yada sen gittiysen yemeden olmuyor
Canım zaten söylemiştim ailemin yanına gidince bu şekilde yapamam ama spor yaparak telafi ederim diye. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Sabah zaten spor yapmıştım. 2 saattirde de geziyoruz oyun felan oynadık terledim baya. Akşamda yatmadan yine bişeyler yapmaya çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…