- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.061
Merhaba kızlar ben tam Karatay yapmayacagın artık yapamıyorum cunkudaha önce kalorı sayarak kilo vermiştim yıne oyle yapacağım tabi spor desteklı bugün sabah 1 fincan Türk kahvesı sonra 20 dk eliptık kahvaltı 3 haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek peynir domates zeytın.tabi hamurişi ve tatlı yemeyecegım sadece herşeyden yıyıp kilo vermek istiyorum
Merhaba bugün itibariyle bende başlıyorum Karatay tam benlik iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum benim de boyum 1.60 63,5 kg yum inş hedefim şubat sonu 55 hadi bakalım kolay gelsin
Hoşmuşsun Hızlı veriyorum ben 7 günde 2.5 kg vermiştim bi ara bakalım yine öyle Ümit ediyorum olmadı 57 de olurHoşgeldin 1 ayda 8.5 kilo hedef çok değil mi?
Mercimek koftesini yasaklamiyor zaten.haftada bir yiyebiliriz.afiyet olsunAkşam yemeği ayran karışımı 2 tane mercimek köftesi çok canım istedi yedim valla napıyım.
Hizli verilen kilolar geri aliniyormus.karatayin en buyuk faydasi yavas verip geri almamasi.Hoşmuşsun Hızlı veriyorum ben 7 günde 2.5 kg vermiştim bi ara bakalım yine öyle Ümit ediyorum olmadı 57 de olur
tecrubeyle sabit kacgundur misafirim vardi kahvaltiya uydum ama digerleri olmadi genede 10 gr bile almadimHizli verilen kilolar geri aliniyormus.karatayin en buyuk faydasi yavas verip geri almamasi.
Detoks da yok ama. Onun için dedim ben.Mercimek koftesini yasaklamiyor zaten.haftada bir yiyebiliriz.afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?