- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.041
Kahvaltin eksik ama canim.zeytin ceviz yesillik eklemelisin.Günaydın sabah kahvaltım 2 haslanmıs yumurta 1 parça peynır.elıptık bısıkletım tamırde yarın gelıyor sporla destekleyecegım artık
Sadece bu mu.Akşam yemeği ayran karışımı
Sadece bu mu.
Sen bilirsin ama karatay bu tarz beslenmeyi sagliksiz buluyor.Sabah yazmıştım 3 günlük eyran detoksu yapıyorum 1. Gün bitti. 3 gn bu şekilde
Sen bilirsin ama karatay bu tarz beslenmeyi sagliksiz buluyor.
Bencede gelip gecip yemektense 3 defa da yiyerek gayet karataya uyarYediklerimde karataya uymayan hicbişey yok ki. Öğün olarak da uygunsuz yapmıyorum. Uzun süreli de yapmıyorum. 3 günlük detoks sadece. Aç da kalmıyorum. Yediklerimin hepsi de çok sağlıklı.
Merhaba bugün itibariyle bende başlıyorum Karatay tam benlik iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum benim de boyum 1.60 63,5 kg yum inş hedefim şubat sonu 55 hadi bakalım kolay gelsinÖncelikle merhaba uzun süredir dışarıdan takip ettiğim kadınlar kulübüne bu konuyla giriş yapayım istedim. Çok uzatmıycam arkadaşlar vermem gereken 17 kilo var. 1 aydır kalori sayıyorum resmen gramla yiyorum ve 4 kilo verdim. Ancak aç gezdim diyebilirim. Ayrıca inanılmaz halsiz düştüm. Bakmam gereken bir bebişim var. Bu kadar halsizlik bana göre değil. 4.5 aylık bir kızım var ne yazıkki her çareye başvurmama rağmen emmeyi bıraktı. Ben de artık forma girmenin zamanı geldi diye düşündüm. Ben günde 2 öğün beslenerek başladım karatay diyetine katılmak isteyen olursa sevinirim. Birbirimize destek verirsek belki daha uzun süre motivasyon sağlayabiliriz. Ayrıca diyetle ilgili bilgi alış verişinde bulunursak daha da faydalı olur diye ümit ediyorum. Şu an 72,20 kiloyum boyumda 1.60 haftalık kilo bildirimi yapıcam. inşallah hedefe yorulmadan varırız. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?