Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Güneydın 3 günlük ayran detoksuna başladım. kahvaltım az peynir iki dal yeşil sogan ve ayran karışımı normalde 4 er kaşık ama ben yumurta yemediğim içen 5 ir kaşık koydm tadı çok güzel biz ayran aşı çorbasını soğuk yaparız ona benziyo içine pul biber ve nane ekledim tuz yasak ama az ekledim tuzsuz yapamıyorum hadi bakalım başladık

Merhaba arkadaslar
10 Zeytin
Iki dilim peynir
Roka havuc domates
Ceviz badem findik bir bardak
Cay
Oglum biraz hasta spor yapamiyorum.ama karatay mutfagi devam

Selam arkadaslar misafirlerim gitti
0 zahiyatla geri dondum 10 gr bile almadim
Sabah peynirli yumurta peynir zeytin sutlu kahve

Peri anne tekrr hoşfeldin hasarsız atlatmana çok sevindim tebrik ederim normalde 2 saatte bir yeniyor ama ben 2 öğün yiyorum karataya uygun olsun diye dün aç da kalmadım bugünde açlık hissetmiyorum zaten yarın son gün cuma yolculuk. Ankaraya gitmeden bi toparlama olsun.

Kızlar misafirim vardı yeni gittiler valla kahvaltıda herşey vardı ben bi iki peynir tırtıkladım biraz salatalık biraz yeşil soğan yedim bugün mecburen 3 öğün yapmış olucam öğlen ayran karışımı yedim akşam da başka misafirim var yazamayabilirim ama yine ayran karışımı yiycem bu arada açlık çekmiyorum tokum ve iyi gidiyorum.

Hanımlar akşam yemeği ayran karışımı 1 tatlı kaşığı nohut yemeği 1 çay kaşığı bulgur pilavı ve biraz fıstık nohutu ve bulgur pilavını tadına bakarken yedim aslında niye yaptım bilmiyorum fıstığıda misafirliğe gelen arkadaşım getirmiş canım istedi yedim biraz detoks azcık bozuldu ama etkilemez inşallah

Merhaba bugün itibariyle bende başlıyorum Karatay tam benlik iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum benim de boyum 1.60 63,5 kg yum inş hedefim şubat sonu 55 hadi bakalım kolay gelsin

Merhaba kızlar ben tam Karatay yapmayacagın artık yapamıyorum cunkudaha önce kalorı sayarak kilo vermiştim yıne oyle yapacağım tabi spor desteklı bugün sabah 1 fincan Türk kahvesı sonra 20 dk eliptık kahvaltı 3 haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek peynir domates zeytın.tabi hamurişi ve tatlı yemeyecegım sadece herşeyden yıyıp kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…