Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Ooo senin bi ultrason kalmis kan testine bile gerek yok haftaya gitsen gorunur heralde
Kacinci senin digeri kac yasindaydi
Oglum 17 aylik hala emiyor.kilo verince dusunuyoduk ama allahin verdigi her seye sukur olsun hamdolsun.supriz yapti bize.esim gelince kan testi yapmaya gidicez.

Oglum 17 aylik hala emiyor.kilo verince dusunuyoduk ama allahin verdigi her seye sukur olsun hamdolsun.supriz yapti bize.esim gelince kan testi yapmaya gidicez.
Hosgelmis o zaman seni rahatsiz etmezse birkac daha emzirebilirsin yavas yavas azaltirsin hic olmazsa
Hem karayatada devam edebilirsin sonucta diyet degil beslenme tarzi fazla kilo almazsin en azindan

Hosgelmis o zaman seni rahatsiz etmezse birkac daha emzirebilirsin yavas yavas azaltirsin hic olmazsa
Hem karayatada devam edebilirsin sonucta diyet degil beslenme tarzi fazla kilo almazsin en azindan
Aynen bende oyle dusunuyorum.zaten oglum memeye asiri bagimli bir anda birakamam.bende haxir degilim.ama yeme seklimi karataya gore devam ettircem.insallah buraya devam

Ay neler olmuş öyle @laveyou hayırlı olsun canım bende hemen istiyorum ama eşim biraz bekleyelim dedi seneye erteledik artık. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Zayıflaman hiç önemli değil ama Peri anne nin dediği gibi karatayın hamileler için olan kitabına göre devam edebilirsin. Tam bizim düşündüğümüz gibi olmuş sizinki bende asya 1.5 yaşındayken düyünüyorum ay hamile kalasım geldi asya nasılsa emmiyor hemen yapayım diyodum sanırım eşim biraz yoruldu seneye yapalım diyor geçen bi gecikme oldu sevinmiştik ama değilmiş. ay ben çok sevindim ya gözünüz aydın olsun inşallah

Hanımlar kusura bakmayın misafiklikteydim yazamadım kuzenim rahatsızlanmış apar topar ona gittik börek verdiler yemedim tatlı verdiler yemedim sonra sofra kuruldu haşlanmış tavuk patatesli bulgur pilavı yedim pilavı biraz çok yedim ama saat 7 yi geçmişti acıkmıştım içinden patatesleri ayıklamak da olmazdı turşu ve ayran 1 tane de kabak tatlısı yedim birazdan zencefilli yogurt karışımı yiycem 1 kaşık spor olarak temizlik yapabildim sadece inşallah dün gördüğüm sonucu yarın da görebilirim umarım bol eksili bir cuma olur hepimiz için

Secenek yoksa mecburuz
Pirinc ekmek aciktiriyor tartida cok farkettirmiyor
2 ogun yedigimiz icin arada birolunca sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…