- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.121
Canım ne yapton isminiSitede bir sorun var ama anlamadim
LaveyouCanım ne yapton ismini
Aaa ne kadarlik oldugunu dusunuyorsunArkadaslar galiba hamileyim
7 gun gecti ustunden.burayada yaziyodum hatta.test yaptim 3 tane hepsi koyu cift cizgi cikti.cok tesekkur ederim.aksam kan testi yapicam bakalim.cok saskinim.Aaa ne kadarlik oldugunu dusunuyorsun
Cok sevindim hayirli olsun
Ooo senin bi ultrason kalmis kan testine bile gerek yok haftaya gitsen gorunur heralde7 gun gecti ustunden.burayada yaziyodum hatta.test yaptim 3 tane hepsi koyu cift cizgi cikti.cok tesekkur ederim.aksam kan testi yapicam bakalim.cok saskinim.
Oglum 17 aylik hala emiyor.kilo verince dusunuyoduk ama allahin verdigi her seye sukur olsun hamdolsun.supriz yapti bize.esim gelince kan testi yapmaya gidicez.Ooo senin bi ultrason kalmis kan testine bile gerek yok haftaya gitsen gorunur heralde
Kacinci senin digeri kac yasindaydi
Hosgelmis o zaman seni rahatsiz etmezse birkac daha emzirebilirsin yavas yavas azaltirsin hic olmazsaOglum 17 aylik hala emiyor.kilo verince dusunuyoduk ama allahin verdigi her seye sukur olsun hamdolsun.supriz yapti bize.esim gelince kan testi yapmaya gidicez.
Aynen bende oyle dusunuyorum.zaten oglum memeye asiri bagimli bir anda birakamam.bende haxir degilim.ama yeme seklimi karataya gore devam ettircem.insallah buraya devamHosgelmis o zaman seni rahatsiz etmezse birkac daha emzirebilirsin yavas yavas azaltirsin hic olmazsa
Hem karayatada devam edebilirsin sonucta diyet degil beslenme tarzi fazla kilo almazsin en azindan
Secenek yoksa mecburuzHanımlar kusura bakmayın misafiklikteydim yazamadım kuzenim rahatsızlanmış apar topar ona gittik börek verdiler yemedim tatlı verdiler yemedim sonra sofra kuruldu haşlanmış tavuk patatesli bulgur pilavı yedim pilavı biraz çok yedim ama saat 7 yi geçmişti acıkmıştım içinden patatesleri ayıklamak da olmazdı turşu ve ayran 1 tane de kabak tatlısı yedim birazdan zencefilli yogurt karışımı yiycem 1 kaşık spor olarak temizlik yapabildim sadece inşallah dün gördüğüm sonucu yarın da görebilirim umarım bol eksili bir cuma olur hepimiz için
Secenek yoksa mecburuz
Pirinc ekmek aciktiriyor tartida cok farkettirmiyor
2 ogun yedigimiz icin arada birolunca sorun olmuyor
Bana bile diyolar sana nasil demesinlerAy inşallah olmaz Allantan pirinç değildi bu arada herkes cok zayıflamışsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?