- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.181
Sutlukahve
Yogurtlu bakla
Mantarli hindi sote
2 kasik bulgur
Cok az un helvasi ruyama girdi nerdeyse
Ceza spor yapamam ama meyve yemeyebilirim
Ya ne yicez ben bilmiyorum ki
Kalori hesabı yapıyorum 1300 ü hiç geçmedim emziriyorum yine de kilo veremiyorum
Benide alın
Kalori hesabı çok zor canım ya. Bende 1 ay yaptım çok halsiz düştüm. Şimdi şöyle un ve unlu gıdalar şeker ve şekerli gıdalar pirinç makarna patates yasak. Ara öğün yasak. 2 öğün yapıyorsun. Doyana kadar yiyorsun. Yumurta süt süt ürünleri çiğ kuruyemiş et tavuk balık baklagil serbest. Bulgur ölçülü olarak yenilebilir. Meyve sarece 1 öğün o da kahvaltıyla birlikte yenilebilir. 2 öğünde zorlanıyorsan 1 ara öğün ekleyebilirsin. Sebze yeşillik sersest.
Bende bu dediğin gibi yapıyorum aslında
Sadece sabah iki dilim beyaz ekmek yiyorum ekstra olarak
Meyve hiç yeniyorum
Sabah kahvaltı
Öğlen bir kase çorba
Akşam yemek
Makarna pilav haftada bir dn fazla
Ama 1,5 aydır hiç kilo veremedim sorun nerde anlamıyorum 7 de aksam yemegi yiyordum 5:30 a çektim çok zor oluyor gece çok acıkıyorum
7 de akşam yemeği yemende sıkıntı yok canım. Ama makarna pulav ve ekmeği tamamen kesmen gerekiyor.
Kahvaltıda ekmeksiz doymuyorum
Yumurtayı yedikçede midem bulanıyor
Başka alternatifim yok mu ekmek ve yumurta yerine ne yiyebiliriz ?
Normal yemek ilave edebilirsin. Çorba baklafil sebze yani akşam yemeği gibi. Zatençher kahvaltıda kuruyemiş olmalı çünkü tk tutuyor ama çiğ olacak. Mevsimi geldiğinde domates salatalık yiyebilirsin. Miktar sıkıntısı olmadığı için bunları doyana kadar yiyebilirsin. Bende yumurta yiyemiyorum kahvaltımı geç yahıh böyle idare ediyorul. Biraz geri sayfalara giderek menüyere bakabilirsin.
Şimdilik 7 canım.Öyle yapayım sağolasın
Kaç kilo verdin ?
arkadaşlar boyum 157 kilom 60, 9 aylık bebeğim var, doğum örcesi 48 kilo idim, hamilelikte 25 kilo aldım ve aylardır da aynı kilodayım, açıkçası emziriyorum diye de hiç diyet yapmadım ama artık kilo vermek istiyorum hedefim 50 kiloya düşmek.
Uzun süredir de aklımda başlayayım diyete diyorum ama beni motive eden bir şey yok, bebeğim emiyor diyorum çikolatamı da yiyorum ekmeğimi de yiyorum.
yaşım 33 hiç bir zaman 53 kilonun üstünde olmamıştım bu kilo bana çok fazla geliyor nasıl zayıflayacağım beni de alın aranızaaa
Kahvaltida 1 cay bardagi kuruyemis ye mutlaka ve kahvaltini gec yapmaya calisKahvaltıda peynir ve domatesin dibine vurdum
Bir tane de zeytin yedim
Hiç ekmek yok
Dünde ekmeksiz bi kahvaltı yapmıştım
Acıkmamak icin bütün gün çay içmeyi düsünüyorum :)
Kahvaltida 1 cay bardagi kuruyemis ye mutlaka ve kahvaltini gec yapmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?