- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
- #1.141
70.9
gecen hafta 71.0
Sanirim haftada 100 gr veriyorum
Butun hafta -500 oluyorumCanım listelerini bi gözden geçir istersen. Meyve kuru meyve ya da az yenilmesi gereken bişeyi sık yiyor musun?
Tesekkur ederim canim benim.allah sizede nasip etsin insallah.Ay neler olmuş öyle @laveyou hayırlı olsun canım bende hemen istiyorum ama eşim biraz bekleyelim dedi seneye erteledik artık. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Zayıflaman hiç önemli değil amaPeri anne nin dediği gibi karatayın hamileler için olan kitabına göre devam edebilirsin. Tam bizim düşündüğümüz gibi olmuş sizinki bende asya 1.5 yaşındayken düyünüyorum ay hamile kalasım geldi asya nasılsa emmiyor hemen yapayım diyodum sanırım eşim biraz yoruldu seneye yapalım diyor geçen bi gecikme oldu sevinmiştik ama değilmiş. ay ben çok sevindim ya gözünüz aydın olsun inşallah
2650 cikti .keseyide gorduk.5 hafta 1 gun.haftaya kontrol var bakalim hayirlisi.@laveyou canım ne oldu kan sonucu? Seni bekliyoruz
2650 cikti .keseyide gorduk.5 hafta 1 gun.haftaya kontrol var bakalim hayirlisi.
Yemek ye kereviz salatasi corba ic yumurta yiyememk zor sanirimKahvaltı 2 bardak süt 3 çeşit peynir zeytin 4 ceviz domates salatalık (mevsimi değil biliyorum ama yiyecek bişey bulamıyorum) yeşil soğan
Yemek ye kereviz salatasi corba ic yumurta yiyememk zor sanirim
Aman ayten yiyende oluyo yemeyendeCanım öyle de yapıyorum ama ben kahvaltı yapmayı seviyorum ya. Arada yiyorum domates salatalık napıyım
Selam arkadaslar ben gectigimiz agustosta dogum yaptım ve kilo vermem gerekiyor bir haftadir kontrollu besleniyorum. Bebegim suan sadece anne sütü aldıgi icinde sütum azalir diye korkuyorum. Sizde azalma oldu mu? Eger olmadiysa normal karatay mo yapiyorsunuz neler yiyorsunuz?
Ben cok saglam emziriyorum butun gece emiyor 6.5 aylikSelam arkadaslar ben gectigimiz agustosta dogum yaptım ve kilo vermem gerekiyor bir haftadir kontrollu besleniyorum. Bebegim suan sadece anne sütü aldıgi icinde sütum azalir diye korkuyorum. Sizde azalma oldu mu? Eger olmadiysa normal karatay mo yapiyorsunuz neler yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?