Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Tesekkur ederim canim benim.allah sizede nasip etsin insallah.

@laveyou canım tartıldın mı peki şimdi sen nasıl bi ydl izliyceksin artık senin zayıflamanı takip etmeyiz ama menülerini yazmaya devam et karatayın hamileler için özel bi kitabı vardı onu bi oku istersen

Selam arkadaslar ben gectigimiz agustosta dogum yaptım ve kilo vermem gerekiyor bir haftadir kontrollu besleniyorum. Bebegim suan sadece anne sütü aldıgi icinde sütum azalir diye korkuyorum. Sizde azalma oldu mu? Eger olmadiysa normal karatay mo yapiyorsunuz neler yiyorsunuz?

Ben emzirme bittimten sonra başladığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama şunu söyleyebilirim ki bizim yaptığımız bir diyetten ziyade yaşam şekli ve bu şekilde beslenmem emziren bir anne için en uygun olanı. Çünkü sebze baklagil protein meyve hepsi var sadece bazıları ölçülü şekilde bazıları sınırsız. Bizde yasak olan şeyler zaten asla süt yapmayan şeyler. Ekmek mesela süt yapmaz. Makarna süt yapmaz. Pininç pilavı süt yapmaz. Şekerli ürünler bilinenin aksine süt yapmaz. Tüm terselirini yazayım et süt yapar balık süt yapar bulgur süt yapar soğan sarımsak lahana sütyapar bol su süt yapar peynir yoğurt süt ve ürünleri süt yapar zeytinyağı tereyağı vücudnuzun yağ ihtiyacını karşılar yeşil sebzeler süt yapar pastırma deli süt yapar. Diyet olarak yapmayacaksanız bile bu söylediklerime imkat etmeniz de yeterli olur.

Ben cok saglam emziriyorum butun gece emiyor 6.5 aylik
gunduz 2 corba kasigi ek gida disinda emiyor
Sutum su icmedigim zaman azaliyor ve kizim cok guzel kilo aliyor yani sutum yeteri kadar besleyici
Menulerimize de bakarsan oldukca besleyici saglikli gidalar tuketmeye calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…