Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Teşekkurler cok guzel detaylı cevap vermişsiniz. Ben daha önce karatay diyeti yaptım 10 kiloya yakın vermistim ve sonrasında ise o tarzda beslenmeye devam ettim. Taa ki hamilelige kadar, istahım cok açıldı ve emzirme döneminde de azalmadan devam etti. 10 gundür ekmek pilav makarna tuketmiyorum ama malesef beni tatli cok zorluyor.
Benim kizimda gece cok emiyor hatta gunduzden cok. Menuleriniz doyurucu gorünüyor evet peki takviye kullaniyormusunuz?

Ara ara d vitamini kullaniyorumcok dusmustu toparladim simdi 2ayda bir alip bir sise iciyorum
Diger degerlerim iyi kolit im oldugu icin surekli takipteyim duzenli tahlillerim yapiliyor
Zaten iyi beslendigim icin ihtiyacim olmuyor

Bugün kahvaltı yapmadım şimdi akşam yemeği niyetine biraz kabak yemeği biraz ıspanak yemeği biraz yoğurt fıstık ve ceviz yedim 10 dk ip atlama 20 dk zumba 30 dk leslie yazmayı unuttum 1 muz 1 bardak süt

Aa dunden beri yazmamisim foruma kaptirdim kendimi
Aksam kurufasulye yogurt salata fistik sutlu kahve

Sabah yarim muz 2 yumurta
Kuruyemis peynir sutlu kahve

Kahvaltı 2 dilim çörek tereyağı biraz kuru üzüm peynir zeytin süt çay akşam yemeği sütlaç sulu köfte az kuru üzüm kızım rahatsız bugün stesten tansiyonum şekerim hepsi oynadı

Selamlar kahvaltıyı yeni yaptım canım bişey istememişti şimdi yoğurtlu ıspanak fıstık ceviz köfte azcık peynir zeytin yedim 1 bardak süt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…