- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Eger iyiniyetli bi kadinsa gelsin kalsin hem yardim eder hem torununu sever ama seytansa 2 gun yeter artar benceDoğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Aminnn ben cidden cok sansli saydim kendimi vay be dedim hangimizin kaynanasi yapar bunu bir de o kadar güzel davrandi ki saclarimi acitmamak icin.Simdi düsünüyorum da o an merhmaet beklemisim sadece ben ama merhameti o günde kaldiAllah affetsin ama çok güldüm. Mesaj romantik başlayıp bambaşka devam ediyor ahahahahAllah öyle kaynanaları bildiği gibi yapsın
Böyle durumlarda hiçbir şey yapmayıp hatta sadece kendinize yemek yapıp gözlerine sokacaksınız. Terbiyesizler. 40 gün ne bok yer insan gelinin evinde. Aşırı sinir oldum şu an. Odun eşiniz ne yaptı o süredeBende ilk 10 gun annemde kalmıstım
Sonra kv esi ve kızları geldıler
40 gun okdar bunaldımkı bı ara agladım ben annemlere gıdıcem orda yatıyordum dedım
Hıcbıseye yardım etmedıler . Rahatsızlık vermekten baska bırsey degıl . Kesınlıkle cagırma . Torun seveceklerse 3 4 aylıktan sonra sevılılır ozaman gelsınler
Yok artık 40 gün mü kaldılarBende ilk 10 gun annemde kalmıstım
Sonra kv esi ve kızları geldıler
40 gun okdar bunaldımkı bı ara agladım ben annemlere gıdıcem orda yatıyordum dedım
Hıcbıseye yardım etmedıler . Rahatsızlık vermekten baska bırsey degıl . Kesınlıkle cagırma . Torun seveceklerse 3 4 aylıktan sonra sevılılır ozaman gelsınler
Evet emzıremıyordum . Baska odaya gıtsem yanımıza gelmıyo oluyodu. Yemek yapan yok . Cok nadır yapsalar emzırıyorum sofraya sonra oturuyorum 5 kısı kalkmıs gıtmıs butun bulasık bana kalıyordu. Artık ben yemıyorum dıyordum ekmek arası yıyıp cıkmıyordum mutfaga. Annneme gıdıcem doye odada agladım, kaynana bızı ıstemıyo gıdelım dıye agladı .. cok buyuk rezıllıktı . Ikıde benım yaslarda gorumce evde telefon tablet basındaYok artık 40 gün mü kaldılar
Evet emzıremıyordum . Baska odaya gıtsem yanımıza gelmıyo oluyodu. Yemek yapan yok . Cok nadır yapsalar emzırıyorum sofraya sonra oturuyorum 5 kısı kalkmıs gıtmıs butun bulasık bana kalıyordu. Artık ben yemıyorum dıyordum ekmek arası yıyıp cıkmıyordum mutfaga. Annneme gıdıcem doye odada agladım, kaynana bızı ıstemıyo gıdelım dıye agladı .. cok buyuk rezıllıktı . Ikıde benım yaslarda gorumce evde telefon tablet basındasımdıkı aklım olsa ahh ahh
Ozaman boyle cata pata degıldım saftım .Böyle durumlarda hiçbir şey yapmayıp hatta sadece kendinize yemek yapıp gözlerine sokacaksınız. Terbiyesizler. 40 gün ne bok yer insan gelinin evinde. Aşırı sinir oldum şu an. Odun eşiniz ne yaptı o sürede
Esım agzı var dılı yok ama hıcbıseyden bıhaberEsin bunlari görmüyormuydu?
Eğer arada bariz bi sorun yoksa cok garip insanlarsınız , kadın yardım etmese buraua konu acıp kimse yardıma gelmedi diyecektiniz… o cocuk sadece senin değil, eşininde. Nasıl ki annenin kalıp torunu ile boool vakit gecirmeye hakkı varsa o kadınında var. Hemen öncesinde söylim evli değilim nisanlıyım, erkek üye hic değilim, kadın düsmanı da değilim. Adaletli olmaya ve etrafında adilliği ile bilinen en büyük terazisi vicdanı olan bir insanım bu kadarDoğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Umarım kayınvalideni lohusaliginda bol bol bol agirlarsin canım benim inşallah maşallahEğer arada bariz bi sorun yoksa cok garip insanlarsınız , kadın yardım etmese buraua konu acıp kimse yardıma gelmedi diyecektiniz… o cocuk sadece senin değil, eşininde. Nasıl ki annenin kalıp torunu ile boool vakit gecirmeye hakkı varsa o kadınında var. Hemen öncesinde söylim evli değilim nisanlıyım, erkek üye hic değilim, kadın düsmanı da değilim. Adaletli olmaya ve etrafında adilliği ile bilinen en büyük terazisi vicdanı olan bir insanım bu kadar
Ağırlarım evet ben covidUmarım kayınvalideni lohusaliginda bol bol bol agirlarsin canım benim inşallah maşallah
Çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm ya . Cidden adamı çıldırtmadan bırakmıyorlar.Ozaman boyle cata pata degıldım saftım .
Bakın aşagıda yazdım
Kısın ev cok buyuk dogalgaz olsada heryer ısınmıyor
Emzırmek ocın dınlenmek ocın odaya gecıyosun . Gelın yok derler
Yanlarına gelıp en kose arkaya oturuyorum kapatıp emzırıyorum
Kayınbaba odada kımse yok gıbı arkasına donup bana bıseyler anlatıyor beynımden sınır fıskırıyordu.
Yemek yok .
Ikı benle yasıt gorumce elınde telefon kalkan yok .
Yemek yapsa.
Busefer emzırmek ıcın sofraya gec kalıyorum
herkes yemıs gıtmıs 5 benle 6 kısılık masa bana kalıyor .
Su içinde kalıyorum lohusa atesı basıyor bulasık yıkıyorum
En son ekmek arası alıp odada yıyıp mutfaga cıkmamaya basladım
Ac kaldım yıne cıkmak ıstemedım
10 gunu gectı agladım ben annemde yatıyordum yatardım dıye .
Kaynanada gelın bızı ıstemıyo gıdelım dıye agladı .
Ya tanıyamamısım işte cok odun 15 sene oldu yenı duzeldı ama ben 10 kusur senedır yogun panık atak hastasıyım
sımdı duzeldı ama benım genclıgım acillerde gecti .
Şimdiki aklımla ozamanda olmak ısterdım. Gercı ozaman evlenmezdımde
Uzun oldu kusura bakmayın
Oh oh ne güzel şey rica edeceğim birde evlenip Allah nasıp ederse lohusa olduktan sonra da konu açar mısınız ? Ponçik gelin hanımAğırlarım evet ben covid
Oldugumda kapılarda ağladı o insanlar.
Adam olana adam gibi muamele yapılır.
Kayınpederiminde kayınvalideminde basımın üstünde ueri var torunlarıdır görecekler zaman grcirecekler. Bizim önceliğimiz cocukları mutlu ve kalabalık ailede yetistirmek.
Eğer birisini sınırı gecerse o sınırlar korunur konusulur.
Ztn yorumumun en basında ne uazdım “ eğer arada bariz bi sorun yoksa”
Ama evr sığamıyorım gibi bi bahane ömrümde duymadım.
Allah esinize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?