Doğum sonrası lohusayken kaynanam gelecek

Bir kayınvalide eğer arada sorun yoksa 1 hafta gelip torununu göremiyorsa kalamıyorsa ztn bu düsüncedeki bi insana adalet mefhumunu anlatamazsın.
Karşındakine dersin ki ilk 2 hafta annem gelecek Cünkü mahremiyetten ötürü ona ihtiyacım var sonrasında sen gel denir “ arada sorın yoksa”
Siz o çocuğu tek yapmıyorsunuz ya hani, o cocuk tek size ait değil ya hani es annesinin de torunu ile zaman gecirmeye hakkı vardır.
Ztn bugün ne ekerseniz yarında onu biceceksiniz.

Evlenirken kayınvalideniz ev tutmaya yardım etmeyince konu acarsınız, eltinize cok size az altın takınca konu acarsınız, evlenirken size para desteği saglamauınca konu acarsınız, doğum hediyesi takmadı diye konu açarsınız, doğurduğunuz cocuga bakmadı diye konu acarsınız ammaaa is buna gelince istemezsiniz.
Düz adam fehmi adaleti buna kahkaha ile güldü

Kayinvalideniz kötü biri değilse bence iki annenin aynı anda gelmesi daha iyi olur belki oyle olunca dışlanmış hissedebilir heleki bide ilk torunuysa ne bilim üzülürdüm ben yaa cagirirdim
Aynı sekilde bende eğer kötü biri değilse elbette cağırılır. Aile olmak budur. Surada yazdıkları şeyleri kocalarına okusalar bi ya keske

Hemen seviyesizliğinizi belli ettiniz. Ben de okuduysanız eğer "her ne sebepten dolayı" dedim, buna "canım öyle istiyor" da dahil. Önemli olan sadece anne burada. Ben kayınvalide olunca gelinimi orantısız torun sevdasıyla rahatsız etmeyeceğim. Sizin müstakbel gelininize şimdiden acıyorum yalnız.

Canım öyle istiuor diyip ailenin bi üyesini esinin annesini ötelilestiremezsin. Ötekilestireceksen dügünde altın istemeyeceksin. Esinle tek hayat kuracaksın o halde
Canım ben 30 yasında kadınım benim torun görme ihtimalim muhtemelen yoktur.
:)
O yüzden sen cook ama cook rahat ol.
Ve ricamdır esine de oku bu düsüncelerini

Eşim yurtdışında yaşayan annesine lohusalık döneminden SONRA bekliyoruz seni demişti ama içiniz rahat olsun kendi annem de lohusalığımdan sonra gördü bebeği adalet önemli dimi sizin için.

konuyu saptırmayın, hiç öyle konular açmadım, onu gidip açana söyleyeceksiniz. siz bana şunun cevabını verin, bakıma ihtiyacı olan bensem, nasıl oluyor da bana kimin bakacağı hakkında eşin söz hakkı olabiliyor? eğer adalet böyle düz bir şey olsaydı, kanunlarda ve insan hakları evrensel bildirgesinde böyle yazardı değil mi? beden benim olacak ama benim bakımım hakkında başkaları söz sahibi olacak, sebep? çocuk biyolojik olarak ortak diye. üç çocuğum var ne kimseden bir beklentim oldu ne de doğumlarda yanımda birisi vardı, ama bakım isteseydim de hiç kendi bedensel ve ruhsal haklarımı başkasının eline bırakmazdım. doktor seçme hakkım bile var ama ne hikmetse doğum yapıp yardıma ihtiyacım olduğunda yanında daha rahat hisseceğim kişiyi seçme hakkım yok. kişiye özel evrensel haklarım sırf biriyle ortak çocuk yaptım diye elimden alınamaz.siz çok istiyorsanız kendinizinkini teslim edebilirsiniz.

Kisiye özel evrensel hak cart curt konu ; bn ne alaka
Aile olmak bu değildir arada sorun yoksa kaynana da uygun zaman aralıgında torunu ile vakit gecirmeli. Bu lohusalıktan sonra olur önce olur onlara o 2 kisi marar verir. Sırf biriyle ortak cocuk yaptın diye kendi annenin gördügü gibi cocuk yaptıgın adamın annesininde torunu ile vakit gecirmeye hakkı var( arada sorun yoksa)
Aksi takdirde gidip sperm bankasında döllenip doğurabilirsiniz ztn

Zaten onun derdi annenin bakımı değil ki, torun sevmek

Çocuğu birlikte yaptık diye, hamilelik ve doğumu birlikte yaşamıyoruz hanımefendi. Açık konuşacağım doğumdan sonra oluk oluk kanarken, poponuzda hasta bezi, bir taraftan çocuk emzirmeye çalışıp, memeniz kopacak dereceye gelmişken öyle uzaktan “ama adil değiiiiilll” demekle olmuyor. En rahat annesine açar bir insan kendisini. Kimse kayınvalide torununu görmesin etmesin demiyor ama annem mesela benim çamaşırımı bile değiştirdi. Kayınvalidem neden görsün bu durumları?

Siz anlamamıssanız bastan anlatayım. En mahrem günlerinde kisinin kendi annesi olmalı.
Ama sonrasında nasıl ki anneniz kaldı ve gördüyse günlerce, arada sorun yoksa sırf eve sığamıyorrrmmmm yeaaaa diye sımarıkca gelmesin denmez. Kendini toparladıgında tabiki gelsin o da zaman gecirsin doysun torununa. Ztn ricamdır gelmesin diyen herkes esine de okusun bu düşünceleri bakalım ne oluyor?
Bide oluk oluk kanayıp poposunda bezle dolanan tek siz değilsiniz bu dünyada hemen hemen her kadın anne oluyor diyebiliriz herkes uasıyor hatta sonra tekrar tekrar doğuruyorlar.

Benim kv dede çok yardımcıdır ama annemdeki rahatlığım olamaz.
Annem yanımda kaldı kv eve ykın oturuyor hergün geldi gitti ozman bile rahat hareket edemedim. Zaten sezeryanlı olduğum için kalkamıyodum edemiyodu . Ee çocuğu hem emzir hem sağ göğüsler hep ortada. Ben rahatsız oluyodum ..
hva sıcak kan geliyo giyinmek istemiyorsun.. Kv bi nebze ama Hele kayınpeder olayı çok sıkıntı olur odandan çıkamassın benceee ..

En azındna kendini toparlayana kadar geç gelmesi en iyisi

Ayyyy bu yazıya altına imzamı atarımmmm çokkkk doğruu

Bence siz anlamamışsınız. Tek kadın benim diye bir şey nerde yazdım ben? Sadece bu durumdayken yanımda annemi isterim çünkü onun yanında rahat hissederim dedim anlıyor musunuz? Eşime okutmama gerek yok. Eşimden icazet almayacağım bu özel durum için almadım da. Bakım ihtiyacım bitince eşimin ailesini kabul ettik geldiler. Siz evlenip, çocuk doğurunca tüm sülaleyi toplayın. Eşinizden de icazet almayı unutmayın ama.

Doğum yapıcam oram buram kanayacak, oturup kalkamayacam, psikolojik olarak zaten bitik durumda olucam bir de kv nazlicam. Kv ile iyi geçinen bir elin parmağını ayırıyorum burda ama kusura bakmayın da kv kim oluyor da hasta yatağımda bana bakıyor? Orada beni doğuran büyüten her halimi bilen beni canından çok seven annem dururken, nikahta atılan imza ile hayatıma girmiş çoğunlukla da gelini kendine rakip olarak gören sinsirella bir varlık az ötede dursun bi zahmet. Eşimizle artık el değiliz ama kusura bakmayın kv bizim için el. Elin kadınına niye o mahrem hallerimi göstereyim ki. Oğlu ameliyat olursa ona da kendi baksın. Tekrar ediyorum iyi olan üç beş kayınvalideyi tenzih ediyorum.

2 doğum yaptım ikisinde de annem kırkım çıkana kadar kaldı. Kv baksaydı çocuğu beşiğe yatırır, kucağına da almaz kucağa alışacak düşüncesi resmen hayatının kabusu çünkü, kendisi de başını bekler ben bi de ameliyatlı halimle onun yemeğini çayını düşünürdüm. Allaha çok şükür anam sağ başımda da canımdan can gitmedi yani.

Eğer düşüncesiz ve merhametsiz bir kvniz varsa bence 10 gün az. 40 gün gelmesin.

Zaten kimse gelmesin demezki sadece toparlandığınds artık kimseye ihtiyacın yoksa gelsin tabikide çocukla ilgilenir kadında o sıra dinlenirrr ama özel şeyleri annene yaptırıp kayınvalinede yaptıramassın

Ztn mahrem anını anneyle gecirmesi normal. Anormal olan ay benn eve sığamıyorum yeaa diye istememek. Benim icazet alacağım durum yok. Aile olmanın ne olduğunu cok iyi bildiğimden ve öğretildiğinden ztn ben kendim isterim
Kendimi toparladıgım sürecte…
Eve sığamıyorummmm yeaaa demem.

Sığamayadabilir. Herkes saray gibi evlerde yaşamıyor. 1+1 evde yaşayan birisi pekala istemeyebilir yani bunun karar mercii siz değilsiniz ki. Ayrıca şu an sizinle bu konuda tartışmak çok saçma. Yaşamadığınız şeyler üzerinden bu kadar net yargılara varmayın derim ben. Çünkü böyle yapan kimi görsem sonrasında söylediklerini yaladı yuttu. Size iyi forumlar.

D denizmihran

En mahrem günlerinde kisinin kendi annesi olmalı.
Bu haksızlık olur ama, iki anne birden olsun bari.

Kendini toparladıgında tabiki gelsin o da zaman gecirsin doysun torununa.
Ne münasebet kendini toparladığında. Toruna anneden önce doymak hakkıdır çünkü aile olmak budur.

Bu arada gözümden kaçmadı, öz anne kızının bakımıyla ilgilensin, kayınvalide sadece torun sevsin istiyorsunuz. Hiç adil değil.

Bir sey sormak istiyorum hic lohusalık yaşadınız mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…