Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bana öyle geliyor ki aramızda en iyi beslenen sensin

Bana niye bildirim gelmiyor ya kimse yazmiyor diye girip bakmiyorum ben de.
Öncesi sonrasi fotograf icin ben gec kaldim sanirim cunku 3kg kaldi sadece hedefime. Ama yine de cekerim.
Pazartesi cok sert bir sekilde tekrar basliyorum diyetime.
Cunku su günlerde hayatim cok duzensiz disarlardayim surekli nerde bulursak orda yiyoruz.
Hedef kiloya bir sey kalmadi da azcik birakinca hemen geri aliyorum onu nasil halledecegiz bilmiyorum.
C Cupcake89 harikasin canim masallah azmine.

Sporla destekle

1 mi 2 mi vardı sende al onları çık yarım saat
2 tane canim .
Ben mi beceriksizim isim mi cok bilmiyorum ama yetisemiyorum hicbir ise. Eve bakarsam yemek kaliyor yemege bakarsam evi poh götürüyor.
4 aylik sipa gunde 1 kez uyur oldu. O surede de hangi isi yapsam diye aklimi kaciriyorum:))
Havalar da hala duzelmedi once ara ara cikiyorduk simdi kaldik yine oyle

Valla zor ev ile spor belki de bahane bilmiyorum ama. yorgunluktan ayağım belim ağrıyor akşam birtaraftanda hantallık üzerimde çözüm bulmalıyım bir an önce
Bu arada kızlar siz paylaşmayınca bende paylaşmadım menü yu ıyi geceler

Canim ben paylasmiyorum cunku hic diyet menusu degil yediklerim
Yarindan itibaren insallah.
Dun gece 12 de camasir seriyordum ben yetistiremiyorum hicbir seyi.
Su yaz temizligini de bir halletsem bu sefer de ramazan arkasi.
Cok zor oluyor gercekten

Ben dün baya saçmaladım sabah ılık su limon sonra karışık şekilde anlatayım 1 tane muz 2 kaşe farklı öğünlerde musli domates soslu makarna bi de yoğurtlu patates toplar yapmıştım onu yedm

Benim bugunnmisafirim var kızlar yesen olmaz yemeden olmaz 1 kişi sadece kalabalıkta olsa yemezsin
Aynı benimde canım akşama kadar oğlum la ilgileniyorum akşam babasına veriyorum. Başlıyor yemek bulaşık çamaşır ütü evi sil şüpur hergun rutin sonra oğlum 12 de yatıyor kendimi yatağa zor arıyorum benmi çok beceriksizim diyorum bazen

Afiyet bal şeker olsun bende bugün limon su + 1 tane sarma ( sabah açılışı. ) sonra acıkınca biraz su ictim yumurta hasliyodum. Sonra şu senin tabaktan sadece domates yok yerine 2 tane sivri biber var. Sonra yine su sonra dondurulmuş fındık fıstık karışık bar vardı ondan yedim 1 tane. En son 2 tane börek 5 tane sarma yedim yoğurtla. Sonra suya devam

Sana da afiyet olsun canim.
Ben bir neskafe ile 2 kurabiye yedim komsuda.
Oglen yemegi olarak da kiymali kabak yiyecegim

Evet oglen kabak yedim , ara ogun yapmadim sanirim hatirlamiyorum su an.
Aksam 4 minicik biber dolmasi, 1 kase sehriye corbasi ve bir iki lokma haslanmis kirmizi et yedim.
Yalniz su an cok aciktim.
Çayla biraz diyet biskuvi ve findik badem atistiracagim

Selam kızlar dün misafirim gelmedi bugunngeldi. Sabah kahvaltı da musli öğlen 1 parca minik hashasli börek 3 tane havuçlu top küçük kase sütlaç. Akşam yemek canım istemedi öyle bir atıştırma yaptım yarın diyet menüye devam

Gunaydin diyet kardeşliği:)
Kahvalti : omlet, domates, salatalik, zeytin ve tost.
Kahvaltımi biraz saglam yapiyorum cunku oglenle arasi cok açılıyor bir de gece sabaha kadar benim oglan resmen sömürüyor beni dayanamiyorum o yuzden.
Normalde tostu kendime beyaz peynirle yapiyorum ama bugun kasarli yaptim. Ekmegim kalmamis, beyaz ekmek kullandim.
Bir de yanilmiyorsam beyaz ekmek ya da cavdar vs kalorileri ayni. Ama beyaz ekmek disindakiler daha tok tutuyor . beyaz ekmegin handikapı hemen geri acikmak

Oglen menum dunle ayni, kıymalı kabak.
Öğleden once komsucugumla kahve ictik, yaninda birkac dilim bitter cikolata
Simdi de aksam yemegi telasi
Kadin olmak ne zor.mutfaktan çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…