- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Ben her gün sabah rezene içiyorum. 2 yumurta yiyorum. Ekmek yok denecek kadar az, 1 yada en faxla 2 dilim. Seytin peynir bal tereyağı yiyorum. Öğlen mutlaka ya sebze ya et yemeği. Ekmeksiz genelde yada yarım dilim. Akşam çorba ve sebze/et yemeği. Akşam en fazla 1 dilim ekmek. Tatlıyı normalde cok sevmeme rağmen şohusalığımda hiç aramıyorum desem yeridir. Ben de hayret ediyorum. Bitki çaylarımı şekersiz içiyorum ama günde bir ii bardak çay içiyorum onlara her bardağa 1 şeker atıyorum.bunlar dışında özel bişey yapmıyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama 3 litre olmuyordur gün içinde. Başta oluyordu ama şimdi en fazla 2 litre oluyordur.
66 ile doğuma girmek superrrrrSelam canım, 66,9 ile doğuma girdim.
BencedeBana öyle geliyor ki aramızda en iyi beslenen sensin
Bana niye bildirim gelmiyor ya kimse yazmiyor diye girip bakmiyorum ben de.
Öncesi sonrasi fotograf icin ben gec kaldim sanirim cunku 3kg kaldi sadece hedefime. Ama yine de cekerim.
Pazartesi cok sert bir sekilde tekrar basliyorum diyetime.
Cunku su günlerde hayatim cok duzensiz disarlardayim surekli nerde bulursak orda yiyoruz.
Hedef kiloya bir sey kalmadi da azcik birakinca hemen geri aliyorum onu nasil halledecegiz bilmiyorum.
C Cupcake89 harikasin canim masallah azmine.
Aah ah spor yapmak lazim ama nasilSporla destekle
Aah ah spor yapmak lazim ama nasil
Inan bazi gunler kicimi 5dk koltuga koymadan bitiveriyor.
2 tane canim .1 mi 2 mi vardı sende al onları çık yarım saat
Canim ben paylasmiyorum cunku hic diyet menusu degil yediklerimValla zor ev ile spor belki de bahane bilmiyorum ama. yorgunluktan ayağım belim ağrıyor akşam birtaraftanda hantallık üzerimde çözüm bulmalıyım bir an önce
Bu arada kızlar siz paylaşmayınca bende paylaşmadım menü yu ıyi geceler
Kotu bir sey yememissin ama :)Ben dün baya saçmaladım sabah ılık su limon sonra karışık şekilde anlatayım 1 tane muz 2 kaşe farklı öğünlerde musli domates soslu makarna bi de yoğurtlu patates toplar yapmıştım onu yedm
Eki Görüntüle 1998882 bugünkü kahvaltim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?