Dogum sonrasi...

Evet herkesin yapisi ve yasayisi farkli. Ben Trde aile fertlerim ve arkadaslarim tarafindan sevgi ilgi gordukce mutlu oluyorum.
Ben de sizin icin ve burda bu soguk iliskiler zincirine alismis Turkler icin uzuldum.
Boyle sizin gibi bi arkadasimiz vardi ama burda da :) dogum yapti ilk zamanlarin zorlugunu bildigimiz icin tee 1 ay sonra haber verdik gelmek istiyoruz diye ondan da bi 3 ay sonraya gun verdi, cocugun askerlik yasi geldi:)) tovbeee
Hayirlisi :)

Kesinlikle öyle sadece konu bulmak icin geliyorlar taniyorum 6 yillik komsularimi.. esimde hic kötu dusunmez gelsinler diyor ama ben biliyorum olucaklari..

Erkekler hiç kötü düşünmez zaten, nolacak ki gelsinler modundalardır hep. Kadınların kurnazlıklarından haberleri olmadığı için genelde:) (Genel için konuşuyorum, istisnalar hariç) Eşine dedikodu yaptıklarını söyleyebilirsin. Benim eşim de aynıydı, en sonunda anlattım arkamızdan bunları bunları diyorlarmış şu şu kişiler söyledi deyince kesti görüş görüş diye baskı yapmayı.

Ben de yaptım aynısını....Kv nin eski apartmanında oturuyorum, onların eskiden oturduğu dairede yani. Tüm komşular tanıyor eşimi ve ailesini ama ben hiçbirini tanımıyorum tabiki. Arkamdan kv ye laf yetiştirdiklerini duyduğum an seti çektim, kafam rahat.

Kayınvalideyi otelde bekletmekmi? İstemediğin kişilerin evine gelmemesini anlarımda bebeğe alışmak diye kv bile istenmediğini ilk defa duyuyorum. Lütfen yeni yeni huylar icatlar çıkarmayın. Yavrumun yavrusu olacak ben gelinin keyfini bekliycem. Asıl ilk günler lazım olcak anne size yapmayın Allah Aşkına.

Ahahaha insaf yani otelde bekletmek mi bunu da nerden cikarttiniz ?
Sanirim yanlis okudunuz , otelde bekletmek olurmu hic ? Bebegin dogumundan sonra gelip otelde sadece yatmadan yatmaya gidicek okusa yorumlarinizi guler gercekten guler ... 1. Kendisi rahat edicegi icin orda kalmak istiyor ben teklif bile etmedim ki

Keşke herkes kv niz gibi olsa.

Not : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar geldiginde otelde kalicak rahatsiz olmayalim diye .
Yani şu cümle pekde başka türlü anlaşılmıyor. Bebek bize alışana kadar bekliycek demişsiniz. Neyse ben yanlış anlamış olayım.

Annesi söyle söyledi bebek dogsun hemen gelmiyim ailecek siz bebeginizle zaman gecirin sonra ben gelip otelde kalirim dedi . Telefuzum guzel degil ondan olabilir yoksa kim annesini otele yollar ki.. ben sahsen icim rahat etmez ama israr hos görülmüyor onlarda .. gecen ay geldiklerinde de otelde kaldilar gun ici beraberdik cok iyi uyudu rahat gitti tekrar yurt disina

Siz açıklama yaptınız gayet güzel ama bazıları hala ısrarla anlamak istemiyor bence:) Kv niz olması gerektiği gibi davranmış, hem kendi rahatını hem sizin rahatınızı ön planda tutmuş, olması gereken de bu bence. Ama bizde illa bir kalmak, gitmek gelmek ısrarı var, herkesin geleni gideni akrabası bir değil, istenmiyorsa strese giriliyorsa demek ki gelecek kişiler iyi niyetli ya da düşünceli değil. Benim yengem çok düşünceli harika bir insan ama dayım asla öyle değil mesela, kuzenlerim de keza öyle. Bu bir örnek.

Size tavsiyem kesin konuşun. Sert olmadan ama kesin. Karşı taraf kararlılığınızı anlasın, sınırınızı çizdiğiniz zaman kimse çat kapı gelemez merak etmeyin, gelenler de yüzünüzü yumuşak buluyordur. Ben yıllarca komşu sıkıntısı çektim baba evinde, öss kpss bilmem ne tüm sınavlarıma çalışırken evi komşularla doldurdu annem gürültüden ders çalışamaz sinirden ağlardım, ertesi sene kardeşim çalışırken kapı zilini söktü babam evde çıt olmadan rahat rahat çalıştı. Bakın anlatabiliyorum değil mi bunlar sizin elinizde, siz sınır çizdiğiniz an kimse aşamaz yeter ki net olun.

Keske öyle bir anne herkese diliyorum esimde benim en iyi dostumdur gizlim saklim olmaz anneside ayni sekilde paylasirim herseyimi... imali degil direk söyleriz isteklerimizi kimse kirilip alinmaz

Süper işte olması gereken. Keşke benim kv de sizinki gibi olsa. Durup durup küslük yaratmada üstüne yoktur. Bakın bir de soğuk derler aksine sizin daha sıcak bir ilişkiniz var bence. Gitmek gelmek birbirinde kalmak değil sıcak ilişki, samimiyet, içtenlik, anlayış...Ama bizde her gün gidilsin gelinsin karşılıklı rol yapılsın, gizli saklı olsun vs sanki daha sıcak bir ilişkiymiş gibi yansıtılıyor.

Tabiki dünyada ilk siz doğum yapacaksınız ve dünyaya ilk insan evladı geliyor kayinvalideyi de eve almamaniz otelde yaptırmanız gerekir. İnsan sevmediği insani hicbir zaman evinde istemez onu anlarim da kimse gelmesin kayınvalide gelse de otelde kalsın falan bana abartinin da abartısı geldi. Evinizde dünya kadar insan olsa bebek yine anneye babaya alışır merak etmeyin.

Konuyu ne kadar yanlış yerlere çekiyorsunuz yahu.

Cok dogru söyluyorsunuz k.validem rahatina duskun aksam tek kalmayi sarabini icerken kitap okumayi seven bir yapisi var.. kisacasi bende kalirsa rahatsiz olucagini dusunuyorum olurda :) ama tepkilerden göruyprum ki k.validemi taniyorlarmis gibi sanki

Buarada 6 sene tek yasadim gece hastanede nöbet tutarken sabahlarida uyuyup ders calisirdim kirami ödemek gecinebilmek icin.. önceden de cat kapi hayatim yoktu yogundum cunku ...
Sizi cok iyi anliyorum özellikle sinava calisan biri oldugunda evde insanlarin dusunmeleri gerekli ..

Kusura bakmayin gulme krizine girdim sayenizde hahaha ...

Benim de kv niz gibi bir yapım var, kimseye de rahatsızlık vermek istemem, kendi özelimi de düşünürüm tabi, gün içinde yoğun çalışan bir insanım insanlarla içiçe, akşamları mutlaka yalnız bir zaman dilimi geçirmem gerekiyor kendime gelebilmek için yoksa deşarj olamıyorum, benim kv ye göre de soğuğum ama umrumda değil, çünkü gün içinde görüştüğüm herkes beni sever olumlu dönüş alırım güler yüzlüyümdür ama kimse robot değil, tükenirim akşama ve kendime gelmek için yalnızlığa ihtiyacım vardır.

Belli meslek gruplarında bu oluyor, ben bankacıyım hep konuşuyoruz arkadaşlarla sosyal hayat sıfır diye, ne vakit kalıyor ne takat çünkü. Karşı komşum ev hanımı, iki küçük çocuk, benle arkadaş olmak istedi, biliyorum asla uyuşamayacağız, akşam yorgun argın eve girdiğim an çocuklarını getirecek kendi gelecek asla yapamam, şimdi günaydın bile demiyor bana eşime diyor şaka gibi değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…