- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi krankenschwester
-
Evet herkesin yapisi ve yasayisi farkli. Ben Trde aile fertlerim ve arkadaslarim tarafindan sevgi ilgi gordukce mutlu oluyorum.Duygulandirdigim icin uzgunum sizi ... k.validem sorun degil ki az önce esim uyandi ona anlattim ... annem kalmak istemiyor ki evde dedi , Yabanci oldullari icin onlar daha farkli daha soguk bende böyle buyudum baska turlusunu tanimiyorum malesef ..
Kesinlikle öyle sadece konu bulmak icin geliyorlar taniyorum 6 yillik komsularimi.. esimde hic kötu dusunmez gelsinler diyor ama ben biliyorum olucaklari..
Benim bir komşum burdaki bütün komşularına kapıyı sonuna kadar kapadı kimse çalmaz kapısını tek bir sözü yetti .
Ben ev görüşmelerini sevmiyorum kusura bakmayın bu benim huyum ben de kimsenin evine gitmiyorum dedi.
Kimse kapısını calmiyor simdi o mutlu ise kimse umursamaz.
değişemem sadece dışarıda görüşebilirim .
De ekleyerek sende bu cümleyi kullanabilir kapini onlara tamamen kapatabilirsin.
Ahahaha insaf yani otelde bekletmek mi bunu da nerden cikarttiniz ?Kayınvalideyi otelde bekletmekmi? İstemediğin kişilerin evine gelmemesini anlarımda bebeğe alışmak diye kv bile istenmediğini ilk defa duyuyorum. Lütfen yeni yeni huylar icatlar çıkarmayın. Yavrumun yavrusu olacak ben gelinin keyfini bekliycem. Asıl ilk günler lazım olcak anne size yapmayın Allah Aşkına.
Özel hayatimda görüsmuyorum sadece yolda görursem merhaba okadar..madem dedikodunuzu yaptigini duydunuz neden hala gorusuyorsunuz? tamamen kesin gorusmeyi. gelmek ostediginde uygun olmadiginizi soyleyin.
buarada en guzelini yapiyorsunuz tebrikler.
K.validem 70 yasinda
Belinden ameliyatli zaten koltukta uyumaz kendisi rahatina duskundur otelde yanimizda zaten kendisi teklif etti ben böyle bir teklifte bulunamazdim..
Maddiyati da var 1 hafta otelinde rahat uyuyup sabahlari yanimiza gelicek ki zaten karisan bir yapisi yoktur
Bende kalsa koltukta iki buklum agrilari cogalicak ve gece her 2 saatte bir bizle uyanmasi gerekicek cunku bebegin esyalari oturma odamizda esim araba kullanicagi icin onun uyuyup uykusunu almasi lazim..
Kalbinden ameliyat oldus esim o rahatsiz olmasin diye ben uyandigimda oturma odasina gecerim ki ertesi gun dinlenmis ise gitsin..
Dusunceli olmakta bitiyor olay
Not : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar geldiginde otelde kalicak rahatsiz olmayalim diye .Ahahaha insaf yani otelde bekletmek mi bunu da nerden cikarttiniz ?
Sanirim yanlis okudunuz , otelde bekletmek olurmu hic ? Bebegin dogumundan sonra gelip otelde sadece yatmadan yatmaya gidicek okusa yorumlarinizi guler gercekten guler ... 1. Kendisi rahat edicegi icin orda kalmak istiyor ben teklif bile etmedim ki
Keske öyle bir anne herkese diliyorum esimde benim en iyi dostumdur gizlim saklim olmaz anneside ayni sekilde paylasirim herseyimi... imali degil direk söyleriz isteklerimizi kimse kirilip alinmazKeşke herkes kv niz gibi olsa.
Annesi söyle söyledi bebek dogsun hemen gelmiyim ailecek siz bebeginizle zaman gecirin sonra ben gelip otelde kalirim dedi . Telefuzum guzel degil ondan olabilir yoksa kim annesini otele yollar ki.. ben sahsen icim rahat etmez ama israr hos görülmüyor onlarda .. gecen ay geldiklerinde de otelde kaldilar gun ici beraberdik cok iyi uyudu rahat gitti tekrar yurt disinaNot : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar geldiginde otelde kalicak rahatsiz olmayalim diye .
Yani şu cümle pekde başka türlü anlaşılmıyor. Bebek bize alışana kadar bekliycek demişsiniz. Neyse ben yanlış anlamış olayım.
K.validem le aramiz cok iyidir cunku saygimiz var.. kimse teklif etmedi otelde kalmasini.
Kendisi söylediginde ben evimizde kalabilicegini bir kez teklif etmeme ragmen rahat edemicegini belirtti.. k.validem benim 70 yasinda Aallah ona uzun önür versin , kendisi emekli okul muduru hala bisikletine biner hala arkadaslariyla yemege tatile cikar keyfini sever , yani gelip koltukta uyucak bir bayan degil rahatlik onun icin önde gelir
Söz konusu k.validem degil ki burda konu yanlis yere yönlendi... :)
Keske öyle bir anne herkese diliyorum esimde benim en iyi dostumdur gizlim saklim olmaz anneside ayni sekilde paylasirim herseyimi... imali degil direk söyleriz isteklerimizi kimse kirilip alinmaz
Moda oldu bile, önceden bi samimiyet vardı şimdi insanlar ayy evime gelmesinler diyor. ne olabilir ki geldiklerinde? koltuklar mı yenir? evinin altını üstüne mi getirirler? insanlar nezaket gösterip bebek olsun gelelim demişler, bu konuyu okusalar aslında konu sahibinin bu nezaketi haketmediğine karar verirler.
insanlar gripse tabi ki gelmemeli ama grip olmayan insana "sen geçen sene bu aylarda griptin yine olabilirsin gelme " mi denilecek? grip dönemiyse sizde grip olabilirsiniz, eşiniz de olabilir.
bir de hayata adapte olmak nedir? Allah zaten onu dünyaya uygun yaratıyor, kv bu kadar düşünceliyken sizin onun otel de kalmasına müsaade edecek kadar düşüncesiz olmanız bana pes dedirtti.
siz gerçekten hiç mi dedikodu yapmıyorsunuz? yani şuan da bile o kişilerin dedikodusu dönüyor da burda ondan soruyorum. hayır o kadar mükemmelseniz asla dedikodu yapmıyorsanız özür dilerim
Cok dogru söyluyorsunuz k.validem rahatina duskun aksam tek kalmayi sarabini icerken kitap okumayi seven bir yapisi var.. kisacasi bende kalirsa rahatsiz olucagini dusunuyorum olurda :) ama tepkilerden göruyprum ki k.validemi taniyorlarmis gibi sankiSiz açıklama yaptınız gayet güzel ama bazıları hala ısrarla anlamak istemiyor bence:) Kv niz olması gerektiği gibi davranmış, hem kendi rahatını hem sizin rahatınızı ön planda tutmuş, olması gereken de bu bence. Ama bizde illa bir kalmak, gitmek gelmek ısrarı var, herkesin geleni gideni akrabası bir değil, istenmiyorsa strese giriliyorsa demek ki gelecek kişiler iyi niyetli ya da düşünceli değil. Benim yengem çok düşünceli harika bir insan ama dayım asla öyle değil mesela, kuzenlerim de keza öyle. Bu bir örnek.
Size tavsiyem kesin konuşun. Sert olmadan ama kesin. Karşı taraf kararlılığınızı anlasın, sınırınızı çizdiğiniz zaman kimse çat kapı gelemez merak etmeyin, gelenler de yüzünüzü yumuşak buluyordur. Ben yıllarca komşu sıkıntısı çektim baba evinde, öss kpss bilmem ne tüm sınavlarıma çalışırken evi komşularla doldurdu annem gürültüden ders çalışamaz sinirden ağlardım, ertesi sene kardeşim çalışırken kapı zilini söktü babam evde çıt olmadan rahat rahat çalıştı. Bakın anlatabiliyorum değil mi bunlar sizin elinizde, siz sınır çizdiğiniz an kimse aşamaz yeter ki net olun.
Kusura bakmayin gulme krizine girdim sayenizde hahaha ...Tabiki dünyada ilk siz doğum yapacaksınız ve dünyaya ilk insan evladı geliyor kayinvalideyi de eve almamaniz otelde yaptırmanız gerekir. İnsan sevmediği insani hicbir zaman evinde istemez onu anlarim da kimse gelmesin kayınvalide gelse de otelde kalsın falan bana abartinin da abartısı geldi. Evinizde dünya kadar insan olsa bebek yine anneye babaya alışır merak etmeyin.
rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.Hollandali
Cok dogru söyluyorsunuz k.validem rahatina duskun aksam tek kalmayi sarabini icerken kitap okumayi seven bir yapisi var.. kisacasi bende kalirsa rahatsiz olucagini dusunuyorum olurda :) ama tepkilerden göruyprum ki k.validemi taniyorlarmis gibi sanki
Buarada 6 sene tek yasadim gece hastanede nöbet tutarken sabahlarida uyuyup ders calisirdim kirami ödemek gecinebilmek icin.. önceden de cat kapi hayatim yoktu yogundum cunku ...
Sizi cok iyi anliyorum özellikle sinava calisan biri oldugunda evde insanlarin dusunmeleri gerekli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?