- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- Konu Sahibi krankenschwester
-
Yanlis anlamissiniz malesef :)Ben bir de neye aydim biliyor musun? Sana hergun eşi/çocuğu ile gelenlerin bir kısmı aslında seni görmek için değil ,kendi eşinin bebek olayına tepkisini ölçmek/onu ısındırmak ...kendi çocuklarını kardeş fikrine hazırlamak/kardeşe hazır mı görmek için geliyorlar.
Umarım olurOlabilir de :)))
Aslinda moda olarak bakmayalim herkes farkli yasamak istiyor logusa dönemini.. herkesin kendi yasami kendi tercihi ben olsam saygi duyarim etrafimdakilerisn istegine ama bizde malesef hep bi onyargi var :)Umarım olur
Çok haklısınız.Arkadaşın moda lafına istinaden umarım olur dedim. Sizin ve kv nizin yaşam tarzını benimsemeyip özellikle tüüü kaka diyenler kendi yaşam tarzlarını doğru bulup sizi karalamaya ve kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışıyorlar.Bizim milletimizin çoğunluğu!! malesef özel hayata saygıyı bilmiyor.Aslinda moda olarak bakmayalim herkes farkli yasamak istiyor logusa dönemini.. herkesin kendi yasami kendi tercihi ben olsam saygi duyarim etrafimdakilerisn istegine ama bizde malesef hep bi onyargi var :)
Kiz sana gelenlerde hepten sinsiymis:)Ben bir de neye aydim biliyor musun? Sana hergun eşi/çocuğu ile gelenlerin bir kısmı aslında seni görmek için değil ,kendi eşinin bebek olayına tepkisini ölçmek/onu ısındırmak ...kendi çocuklarını kardeş fikrine hazırlamak/kardeşe hazır mı görmek için geliyorlar.
Keske.. basimdan 3 dogum gecti bu yuzden anne neyi nasil istiyosa oyle olmaliKeske herkez sizin gibi dusunceli olabilseydi...
Hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin hepinizden aldigim yorum ve destek icin .. @Mune rica etsem konumu kapatabilirsiniz bana cok faydali oldu
Evet malesef moda kelimesini yanlis buluyorum bende sakayla cevap verip olabilir dedim baskalarinin da kendi istegimize göre yasamasini bekliyoruzÇok haklısınız.Arkadaşın moda lafına istinaden umarım olur dedim. Sizin ve kv nizin yaşam tarzını benimsemeyip özellikle tüüü kaka diyenler kendi yaşam tarzlarını doğru bulup sizi karalamaya ve kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışıyorlar.Bizim milletimizin çoğunluğu!! malesef özel hayata saygıyı bilmiyor.
Evet kesinlikle samimi dostluklar komsuluklar kalmadigini arkamdan konustuklarinda anladim yine de selamimi eksik etmedim .Ben evin özelliğine namahremligine inanıyorum o yüzden herkese açılmamalı. Gelmek isteyenlere düz bir şekilde biz bebegimizle biraz yalnız kalmak istiyoruz diyebilirsiniz. Yalnız kv niz de ince düşünceli burdan belirtmek istiyorum
Estagfrullah özur dilemenize gerek yok evet belki dedikodu olabilir.. eger öyle algilaniyorsa.. ben sadece sokakta mrb dedigim samimi bulmadigim insani ne munasebet evime sokuyum ki.. ama sizden algilamanizi beklemiyorum cunku sonucta herkesin yasam tarzi farklidir ..
Geldiklerinde gittiklerinde arkamdan konusucaklarini biliyorum Nasil reddedebilirim dedim olay budur
Yo dusuncesiz degilim k.validem otelde kalicak cunku durumu acikladim tekrar aciklayabilirim konuyu kendisi acti
Kisa sure önce belinden ameliyat olan 70 yasinda bir bayandan bahsediyoruz ayrica kanser atlatmis.. benim ici onun rahati cok daha önemlidir.. ki geldi kaldi diyelim 1+1 odada 3 kisilik koltukta ne kadar rahat edebilicek ki koltukta uyumaz. Kendisi garip karsilar..
Ustelik bebek her 2 saate bir uyandi diyelim ben neden k.validemin uykusundan böyluyum zaten koltukta iki buklum olucak sabahta bel agrilari mi yasasin. ? Onlara tuhaf gelir böyle seyler oyuzden bizimkiler gibi geliyim yerde de yatarim mantigi yoktur
Abartmiyo musun? Evimde evim:)) yaw dogumun ertesi gunu gelcek degiller herhalde..
Ayrica kv yi bile eve almamak ayip. Hadi onlar yabanci kocan ve kv..gelecek olanlarda mi yabanci. Bebek gorme avrupada bile var.. ki biz misafirperver degil miyiz millet olarak? Nedir bu evimde evim takintisi anlatmak ister misin?
Turkcemi acil duzeltmem gerekli benim :)Bebek size alışınca kv nin gelip üçlü koltukta yatması sizin için sorun olmayacak sanırım çünkü konunuzda bebek alışıncaya kadar demişsiniz. tabi ki herkesin yaşantısı farklı ben evime gelmek isteyen insanlara - canımızı tehlikeye atmadıkları sürece- aaa ne münasebet ben size sadece mrb diyorum ne işiniz var evde diyemem.
neyse anlıyoruz ki sizde bizler gibi dedikodu yapıyorsunuz, gribi dedikoduyu bahane etmeden " hoşlanmıyorum bu insanlardan" deseniz anlayabilirim ama hepimizin yaptığı şeyleri söylemeniz bana tuhaf geliyor.
Bende cok seviniyorum ilk haftalar atlatildiginda biraz guclendigimizde ama hemen degil ve sadece o insanlari istemiyorum .. sorun sizde degil böyle formlarda insanin kendisini ifade etmesi zorlaniyor bagzen yazarakhay allah razı olsun valla diğer üyeler de onaylayınca sorun bende diyordum. benim evime misafir gelmese ben üzülürüm ya, bir mutluluk var ortada.
Duygulandirdigim icin uzgunum sizi ... k.validem sorun degil ki az önce esim uyandi ona anlattim ... annem kalmak istemiyor ki evde dedi , Yabanci oldullari icin onlar daha farkli daha soguk bende böyle buyudum baska turlusunu tanimiyorum malesef ..Evime bebek mubareklemeye gelen insanlara sert bir dille gelmeyin diyemezdim sanirim, kayinvalidemin otelde kalmasina da musaade edemezdim ki bence cok buyuk ayip. Vicdanim, orf ve adetlerimize bakis acim buna izin vermezdi.
Ben de yurtdisindayim ve burdaki insanlarin asiri mesafeli,ice donuk, soguk yasam tarzinin icinde bize ozellikle ilk geldigimizde destek olan, arkadaslik eden Turk komsularimdan, arkadaslarimdan Allah razi olsun. Olabildigince kirmadan logusaligin ilk zamanlari cok hassas olundugu icin mumkunse daha sonra gelmelerini "rica'' ederdim ancak. Ya da yine de gelindiyse bebege yaklasmamalarini soylerdim.
Ben bu ruhsuz ellerde insanin insana ihtiyaci oldugunu, esin dostun kiymetini, ulkemin degerini daha bi anladim. Sanirim duygulandim yine :)
Hayirli dogumlar dilerim.
Bende cok seviniyorum ilk haftalar atlatildiginda biraz guclendigimizde ama hemen degil ve sadece o insanlari istemiyorum .. sorun sizde degil böyle formlarda insanin kendisini ifade etmesi zorlaniyor bagzen yazarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?