Dogum sonrasi...

Yanlis anlamissiniz malesef :)

Aslinda moda olarak bakmayalim herkes farkli yasamak istiyor logusa dönemini.. herkesin kendi yasami kendi tercihi ben olsam saygi duyarim etrafimdakilerisn istegine ama bizde malesef hep bi onyargi var :)
Çok haklısınız.Arkadaşın moda lafına istinaden umarım olur dedim. Sizin ve kv nizin yaşam tarzını benimsemeyip özellikle tüüü kaka diyenler kendi yaşam tarzlarını doğru bulup sizi karalamaya ve kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışıyorlar.Bizim milletimizin çoğunluğu!! malesef özel hayata saygıyı bilmiyor.

Ben evin özelliğine namahremligine inanıyorum o yüzden herkese açılmamalı. Gelmek isteyenlere düz bir şekilde biz bebegimizle biraz yalnız kalmak istiyoruz diyebilirsiniz. Yalnız kv niz de ince düşünceli burdan belirtmek istiyorum

Kiz sana gelenlerde hepten sinsiymis:)

Keske herkez sizin gibi dusunceli olabilseydi...

Hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin hepinizden aldigim yorum ve destek icin .. @Mune rica etsem konumu kapatabilirsiniz bana cok faydali oldu
Keske.. basimdan 3 dogum gecti bu yuzden anne neyi nasil istiyosa oyle olmali

Evet malesef moda kelimesini yanlis buluyorum bende sakayla cevap verip olabilir dedim baskalarinin da kendi istegimize göre yasamasini bekliyoruz
Ama insanlari bir birey olarak görup kendi dusunceleri olabilicegini unutuyoruz malesef.
Ben insanlari kirmaktansa olayi nasil farkli cözebilirim konusuna takilmistim aslinda

Aslinda dogumdan sonra bebek gormeye dgil de gecmis olsuna gelinir anneye 5,10 dakika. Anne de bebek de toparlaninca bebek gormeye gelinir. Ama gelmelerini istemiyorsaniz musait degiliz dersiniz olur biter

Evet kesinlikle samimi dostluklar komsuluklar kalmadigini arkamdan konustuklarinda anladim yine de selamimi eksik etmedim .
K.validem gercekten ince dusunceli bizde oyleyiz ona karsi , bu konuda sanliyim sanirim

Bebek size alışınca kv nin gelip üçlü koltukta yatması sizin için sorun olmayacak sanırım çünkü konunuzda bebek alışıncaya kadar demişsiniz. tabi ki herkesin yaşantısı farklı ben evime gelmek isteyen insanlara - canımızı tehlikeye atmadıkları sürece- aaa ne münasebet ben size sadece mrb diyorum ne işiniz var evde diyemem.
neyse anlıyoruz ki sizde bizler gibi dedikodu yapıyorsunuz, gribi dedikoduyu bahane etmeden " hoşlanmıyorum bu insanlardan" deseniz anlayabilirim ama hepimizin yaptığı şeyleri söylemeniz bana tuhaf geliyor.

hay allah razı olsun valla diğer üyeler de onaylayınca sorun bende diyordum. benim evime misafir gelmese ben üzülürüm ya, bir mutluluk var ortada.

Turkcemi acil duzeltmem gerekli benim :)
K.validem dogum olsun ailecek bebege alisin zaman gecirin ben öyle gelip otelde kalicam dedi. Benim icin sorun olmazdi zaten k.validemin koltulta uyumasi ...
Evet hoslanmadigimi kesin istemedigimi belirttim o insanlardan :)

hay allah razı olsun valla diğer üyeler de onaylayınca sorun bende diyordum. benim evime misafir gelmese ben üzülürüm ya, bir mutluluk var ortada.
Bende cok seviniyorum ilk haftalar atlatildiginda biraz guclendigimizde ama hemen degil ve sadece o insanlari istemiyorum .. sorun sizde degil böyle formlarda insanin kendisini ifade etmesi zorlaniyor bagzen yazarak

Evime bebek mubareklemeye gelen insanlara sert bir dille gelmeyin diyemezdim sanirim, kayinvalidemin otelde kalmasina da musaade edemezdim ki bence cok buyuk ayip. Vicdanim, orf ve adetlerimize bakis acim buna izin vermezdi.
Ben de yurtdisindayim ve burdaki insanlarin asiri mesafeli,ice donuk, soguk yasam tarzinin icinde bize ozellikle ilk geldigimizde destek olan, arkadaslik eden Turk komsularimdan, arkadaslarimdan Allah razi olsun. Olabildigince kirmadan logusaligin ilk zamanlari cok hassas olundugu icin mumkunse daha sonra gelmelerini "rica'' ederdim ancak. Ya da yine de gelindiyse bebege yaklasmamalarini soylerdim.
Ben bu ruhsuz ellerde insanin insana ihtiyaci oldugunu, esin dostun kiymetini, ulkemin degerini daha bi anladim. Sanirim duygulandim yine :)
Hayirli dogumlar dilerim.

Duygulandirdigim icin uzgunum sizi ... k.validem sorun degil ki az önce esim uyandi ona anlattim ... annem kalmak istemiyor ki evde dedi , Yabanci oldullari icin onlar daha farkli daha soguk bende böyle buyudum baska turlusunu tanimiyorum malesef ..

Bende cok seviniyorum ilk haftalar atlatildiginda biraz guclendigimizde ama hemen degil ve sadece o insanlari istemiyorum .. sorun sizde degil böyle formlarda insanin kendisini ifade etmesi zorlaniyor bagzen yazarak

o zaman o insanlara selamı sabahı kesin, yoldayken gördünüz mü telefonla konuşuyor gibi yapın.
ha ben olsam yapmazdım, gelelim dediklerinde tabi biraz toparlanalım buyrun gelin derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…