- 30 Haziran 2017
- 93
- 38
- 8
- Konu Sahibi liliac wine
-
Hastane kaydı var mıydı acaba nasıl küçültüldü işin içinde torpil falan yok değil mi? Eğer torpille değilse ben de bu şekilde yapabilirim diğer konu ortaya çıkmadan hallederim hemEşim kuzeninin bu şekilde başvurup 3 yas kendi yasini kuculttugunu soyledi hem de kimlik yasi gercek yasi olmasina ragmen. Doğum kaydini filan bilmiyorum da arastir bence bunu
Usulsüzlük yapan tek ailen değil yaniOkulla konuşuldu halledildi okul sakladı lise son sınıfta açığa geçtim. Çok ayrıntı vermek istemiyorum bazı noktalar bu yüzden açık olmayabilir ama konu ne yazık ki GERÇEK.
Ya deşersek neler çıkar bu idare edilme konusu yüzünden de hani bu ülkede cidden her şey olur kılıfına uydurulur başka bi şey demeyeyimUsulsüzlük yapan tek ailen değil yani
Ohooo
Ya deşersek neler çıkar bu idare edilme konusu yüzünden de hani bu ülkede cidden her şey olur kılıfına uydurulur başka bi şey demeyeyim
Tüm samimiyetimle söylüyorum seni tanımam asla kötü niyetim yokYa deşersek neler çıkar bu idare edilme konusu yüzünden de hani bu ülkede cidden her şey olur kılıfına uydurulur başka bi şey demeyeyim
Torpil olacağını sanmam çünkü gariban bi cocuk. Hastane kaydini bilmiyorum esime sordurturum. Gerci bu anlattığım 10-15 sene once oldu belki. O zamanin sistemiyle şimdinin degismis olabilir...Hastane kaydı var mıydı acaba nasıl küçültüldü işin içinde torpil falan yok değil mi? Eğer torpille değilse ben de bu şekilde yapabilirim diğer konu ortaya çıkmadan hallederim hem
Deprem bölgesindenim,bana da çok garip geldi,insanlar günlerce enkaz başında bekledi cenazelerini...Hadi diyelim abla kayboldu,depremden sonra yeni doğmus gibi de kimlik çıkarılabilirdi bu kıza,devlet dairelerinin normale dönmesi çok sürmemişti,garip yani...Ailen neden böyle bir şey yapmış ki. Kızlarının hatırasıni yaşatmak adına yapılamaz böyle bir şey. 1998 de şehrin göbeğinde nüfus cüzdanı mi çıkarılamaz. Cok eskiden köylerde cehaletten yapılırdı bu tarz şeyler ama sizin durumunuz çok tuhaf.
Benim kimliğim çıkarılAmadı değil. Çıkarılmadı. Ailem cahildir ve önemsemezler böyle şeyleri. Hazır o nüfus varken yenisini çıkartmamışlar da bana onu vermişler işteDepremden 3 gün sonra çadır hastanelerinde doğan kuzenlerimin bile kimlikleri 10 gün içinde çıkarılmıştı...
Ee peki depremde ki 8 aylık bebeği naptilarBenim kimliğim çıkarılAmadı değil. Çıkarılmadı. Ailem cahildir ve önemsemezler böyle şeyleri. Hazır o nüfus varken yenisini çıkartmamışlar da bana onu vermişler işte
Ailem ikna olmuyor çok denedim eskiden kendim dava açamadığım için aileme ısrar etmiştim onlar istemiyorlar bunu şimdi ben dava açayım diyorum şahitlik etmeyiz bizim de başımızı yakacaksın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?