- 30 Haziran 2017
- 93
- 38
- 8
- Konu Sahibi liliac wine
-
Teşekkür ederim evet ileride kesinlikle düzeltmek istiyorum bu durumuBlackcim ailene kiziyor insanlar sana degil o yuzden sen takilma millete daha kucucuksun. Ama aklindan cikarma ilerde basina sorun olabilir simdi yapamiyorsan bile ileride bir seyler yap ki is ve baska mevzularda sana zorluk cikarmasin.
Nasıl yani? Enkazdan çıkmıyor ( ne ölü nede diri) ve ailen öldü diye kabul mü ediyor? Bu kadar sorumsuz mu ailen? Ben senin yerinde olsam bu kadar sorumsuzlar kusura bakma hiç bir şeyin arkasında durmuyorlar, ben dava açardım. Hayat bu kadar basit yada böyle bir acıyı kaldıracak kadar kolay değil. Cenaze yok ama evladımız öldü. Kimliğini de sen kullan... Üzüldüm sana da ablana daBana kimlik çıkarmadılar evet. Ablamın cenazesi enkazdan çıkarılmamış ve ölüm tespiti yok..
Evet kısaca Yaşar ne yaşar ne yaşamaz... Sırf ailenin sorumsuzluğu yüzünden ( bu arda kusura bakmada benim içimde bir şüphe oluştu gerçekten o ailenin kızı mısın? 8 ay isim yok kimlik yok )Bunu nasıl yapacağım ki? Hem diyelim ki bulduk bu sefer ben ne olacağım? Tamamen hiçbir kaydı olmayan yaşamayan biri gibi olacağım sonuçta o kimliğin sahibi belli?
Yaşıyor olsa nasıl bulunur ki bir aile aldıysa mesela o aileyi nasıl nereden bulacağız ya da kaçırıldı ise nasıl bilmiyorum bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası bi de bu kadar yıl geçti üstünden o da annemin babamın evladıydı sonuçta istemezler miydi yaşasın.. Peşine düşerlerdi bence yani demek ki öldüğü kesin.. Diye düşünüyorum bilemiyorum. Ki öyle bile olsa bulunması imkansız bence
En basiti
Kimliğini kaybettin
Kayıp bulamıyorsun
Hadi git çıkart
Ablanın bulunamaması normal onda sorun yok
Belki oldu belki yaşıyor bulunamayan çok kişi var
Ablana kayıp belgesi çıkartmamaları enteresan bunu hıc bı aile yapmaz
O dönem benzer şeyi yaşayan herkes kaybını bulmaya çalıştı hala arayan var
Daha enteresan olanı tüm kardeşlere kimlik çıkartılıp size cikartilmamasi
Üstelik dogdugunuz hastane belli hastaneye gidip doğum belgesini alıp nüfusa gidecek
Hastane yıkıldı sistem çöktü hıc bı bilgiye ulaşılamıyor mu
Direk nüfusa gidecek dilekçe verilecek hepsi bu
Bunun yerine sana başımıza iş açma diyorlar çünkü gerçekten başlarına iş açılacak büyük bı sır var
Evlatlariysan kimliğin nasıl başlarına iş açabilir
Eğer bı sır yoksa şuan bile çok rahat düzeltilebilir bu hata o an durum onu gerektirdi diye
Ama hala istemiyorlar çünkü ortaya çıkmasını istemedikleri şeyler var
Bı ailenin depremde çocuğundan vazgeçmesi mümkün değilBunu bende düşündüm.
Ben o zamanlar 10 11 yaşlarında falandim ve hüngür hüngür agladigimi hatırlıyorum günlerce.
Bu ani yaşayan insanlar nasıl bu kadar rahat.
Eğer benim evladimin başına gelmiş olsaydı allah korusun. Türkiyede karış karış bakmadigim toprağı birakmazdim.
Bir sır var ama ne ?
Acaba çocuk küçükken öldü de üstünü mu kapadilar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?