Doğum tarihi mevzusu

Ben vefat etti sandım kayıp mi abla

Umursamadıklarını aramadıklarını hiç uğraşmadıklarını hayvan yerine koyduklarını falan nereden çıkardınız ki o kadar da değil yani. Enkazda ne kadar beklediklerini bilmiyorum belki umutları kalmadığı zaman ve üstüne kepçe ile enkazı toplayınca hiçbir ize ulaşılamayınca öldüğünü ama enkazda karıştığını anladılar bilmiyorum bize anlatılan kadar biliyoruz. O yıllarda ben daha bir şey hatırlayacak yaşta değilim ki bunları görmüş gibi anlatayım size

Evet,insanlar unufak olmuş evlerden çıktılar,kimlik mi aradılar enkazlarda,tabiiki hayır...

Ben bu konunun gerçek olduğuna gerçekse bile konu sahibine anlatılıp anlattığı gibi olduğuna inanmıyorum

Daha öncede başka şeyler sordum onlara cevap vermedi suçduyurusundiyince duramadı

Orasi kabul, sen bebektin sen bilemezsin.
AMA SIMDI? Napiyorlar ablan icin? Yili geldimi dua mevlüt? Ne bilim, kandillerde falan? Ara sira ölmüslerin ruhuna diye biseyler pisirilir dagiritlir??? Napiyolar?

Ben bu konunun gerçek olduğuna gerçekse bile konu sahibine anlatılıp anlattığı gibi olduğuna inanmıyorum

Daha öncede başka şeyler sordum onlara cevap vermedi suçduyurusundiyince duramadı
Trişkadan nağmeler diyorsun yani.Olabilir,belki de yaşını küçültmek istiyordu,bu şekilde sordu.Var çünki bir tuhaflık hikayede gerçekten...

Ne dediniz neye cevap vermedim görmemiş olabilirim? Suç duyurusunda mı bulunmak istiyorsunuz? Ailemi bu işe bulaştırmak ve olayı çorba mı yapmak istiyorsunuz çok istiyorsanız yapın ne diyim yani. Korkuyorum ben o kadar büyük olaylara karışmak ailemi suçlamak falan istemiyorum yaşım küçük okuyorum aileme bağımlıyım. Bu olayı ortaya çıkarıp hayatımızı alt üst edemem ki. Siz de diyorsunuz ki suç duyurusunda bulunacağım..

Orasi kabul, sen bebektin sen bilemezsin.
AMA SIMDI? Napiyorlar ablan icin? Yili geldimi dua mevlüt? Ne bilim, kandillerde falan? Ara sira ölmüslerin ruhuna diye biseyler pisirilir dagiritlir??? Napiyolar?
Evet yapıyorlar. Dua edilir. Annem üstelik ağlayarak dua eder yani kimse evladına kıyamaz ki.

Yahu sirf ben bak bununla birlikte etti dört etti ben soruyorum, ailen su anda bunca yilldir ablan icin ne yapiyor? Dua mevlüt?

bildiğim kadarıyla 20 yaşında babanı mahkemeye veriyorsun hakim karşısına çıkıyor öyle hallediliyor bence aileni ikna et sadece arkadaş değil mesela ilerki hayatında sorun olabilir

Evet yapıyorlar. Dua edilir. Annem üstelik ağlayarak dua eder yani kimse evladına kıyamaz ki.

Öyle bi anlattin ki sen, sanki ya benim bi ablam var iste ölmüs aslinda ölüsü hic yok ama biz öyle kabul ettik, sonra kimligini bana vermisler, ben simdi ilerde evlenirsem yada arkadaslarima nasil acilarim gibi coook basit bi tavirla yazdin. Tekk derdin, o akibeti olmayan kisinin durumu degilde, aman evlenirsem ne derim

Ailenin şahitliğine gerek yok. Zaten benim yaşım şu dediginde kemik testi yapılır arkası araştırılır valla hiçç öyle şahitlik etmem demesinler çıkar yani.

Trişkadan nağmeler diyorsun yani.Olabilir,belki de yaşını küçültmek istiyordu,bu şekilde sordu.Var çünki bir tuhaflık hikayede gerçekten...
Yaşımı küçültmek istiyorum demek şu olayları anlatmaktan daha kolay değil mi? Tamam bu konu fake ben de senaristim. İsterseniz yazmayın. Her şeye cevap verdiğim halde altından fake arıyorsunuz ne diyim inanmıyorsanız

Bu kadar umursamaz anne babadan bahsedince, insan haliyle diyor ki böyle anne baba olamaz imkansiz. Görmeden 100 % emin olmadan öldü diye kabul edemez. Allah yasatmasin ama evlat ya.

Ben neyazdığımı sayfalarca arayamam
eski sayfalara bakın bulun
Konuyu neden açtınız ?

Hayır ama biz bunu yaşayalı yıllar geçti üstünden biz bu gerçekle yaşamaya alıştık en azından ben. Hiç tanımadığım görmediğim bir ablam var evet ama yaşamıyor ve kimliğini ben kullanıyorum o yüzden de benim derdim şu an bu. Sanki dün ölmüş de kimlik bugün bana verilmiş ben de bunu dert etmiş değilim. Yıllardır sorun yaşadım hala yaşıyorum siz bugün öğrendiniz ama ben 18 yıldır bu kimlikle yaşıyorum anlatabildim mi? O yüzden işin benim için sıkıntı olan kısmına odaklandıkça üstüme gelindi...

Bebeğim,altında cenaze olduğundan kuşkulanılan enkazlara kepçe sokulmadı ki...İnsanlar tırnaklarıyla kazdı betonları...
Ceset bile olsa çıksın diye...
O başka bir şeydi,yaşayan bilir ancak...
Ve ülkemizin güzel insanları tek yürek olmuştu.
Doğudan batıya her taraftan yardım yağmıştı depremzedelere.Bizim evimiz müstakildi, can kaybımız yoktu.En doğulardan enkazlara yardım için gelip canla başla çalışmışlardı..Maddi manevi kaybı olanlar adına,yardımcı bütün ülkem insanına teşekkür etmek istiyorum,bunca yıl sonra da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…