- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
- Konu Sahibi liliac wine
-
Ailenin ablanin oylece kabullenmeai gercekten tuhaf. Cocugu kayip olan aileler yalvariyor tv lerde en azindan bulunsun cocugum da bir mezari olsun diye. Ama ailenin oyle yapmasi gercekten cogu kisinin burada tuhafina gitdi. Sanki kaybolan evlat degil de evde duran bir parca esya gibi. Benimde merak etdigim su snnen baban ablan hakkinda konusuyor mu onu dua sini ediyorlar mi? Yoksa hic birsey olmamis gibi hayatlarina devam mi etdiler??
Ben vefat etti sandım kayıp mi abla
Ben vefat etti sandım kayıp mi abla
Belkide rahmetlidir bilmiyorum kendileri de bilmiyorki! Enkazdan kizin ceseti cikmamiski. Onlar kizi ölü kabullenmia
Öldü demis, ama ne cenazesi var ne ölüm kayidi......
Anladım konuyu teşekkürler. İlk sayfadan sonra tam anlayamamisim. Ne kadar üzücü...
Evet,insanlar unufak olmuş evlerden çıktılar,kimlik mi aradılar enkazlarda,tabiiki hayır...
Umursamadıklarını aramadıklarını hiç uğraşmadıklarını hayvan yerine koyduklarını falan nereden çıkardınız ki o kadar da değil yani. Enkazda ne kadar beklediklerini bilmiyorum belki umutları kalmadığı zaman ve üstüne kepçe ile enkazı toplayınca hiçbir ize ulaşılamayınca öldüğünü ama enkazda karıştığını anladılar bilmiyorum bize anlatılan kadar biliyoruz. O yıllarda ben daha bir şey hatırlayacak yaşta değilim ki bunları görmüş gibi anlatayım size
Trişkadan nağmeler diyorsun yani.Olabilir,belki de yaşını küçültmek istiyordu,bu şekilde sordu.Var çünki bir tuhaflık hikayede gerçekten...Ben bu konunun gerçek olduğuna gerçekse bile konu sahibine anlatılıp anlattığı gibi olduğuna inanmıyorum
Daha öncede başka şeyler sordum onlara cevap vermedi suçduyurusundiyince duramadı
Ne dediniz neye cevap vermedim görmemiş olabilirim? Suç duyurusunda mı bulunmak istiyorsunuz? Ailemi bu işe bulaştırmak ve olayı çorba mı yapmak istiyorsunuz çok istiyorsanız yapın ne diyim yani. Korkuyorum ben o kadar büyük olaylara karışmak ailemi suçlamak falan istemiyorum yaşım küçük okuyorum aileme bağımlıyım. Bu olayı ortaya çıkarıp hayatımızı alt üst edemem ki. Siz de diyorsunuz ki suç duyurusunda bulunacağım..Ben bu konunun gerçek olduğuna gerçekse bile konu sahibine anlatılıp anlattığı gibi olduğuna inanmıyorum
Daha öncede başka şeyler sordum onlara cevap vermedi suçduyurusundiyince duramadı
Evet yapıyorlar. Dua edilir. Annem üstelik ağlayarak dua eder yani kimse evladına kıyamaz ki.Orasi kabul, sen bebektin sen bilemezsin.
AMA SIMDI? Napiyorlar ablan icin? Yili geldimi dua mevlüt? Ne bilim, kandillerde falan? Ara sira ölmüslerin ruhuna diye biseyler pisirilir dagiritlir??? Napiyolar?
Ne dediniz neye cevap vermedim görmemiş olabilirim? Suç duyurusunda mı bulunmak istiyorsunuz? Ailemi bu işe bulaştırmak ve olayı çorba mı yapmak istiyorsunuz çok istiyorsanız yapın ne diyim yani. Korkuyorum ben o kadar büyük olaylara karışmak ailemi suçlamak falan istemiyorum yaşım küçük okuyorum aileme bağımlıyım. Bu olayı ortaya çıkarıp hayatımızı alt üst edemem ki. Siz de diyorsunuz ki suç duyurusunda bulunacağım..
Evet yapıyorlar. Dua edilir. Annem üstelik ağlayarak dua eder yani kimse evladına kıyamaz ki.
Yaşımı küçültmek istiyorum demek şu olayları anlatmaktan daha kolay değil mi? Tamam bu konu fake ben de senaristim. İsterseniz yazmayın. Her şeye cevap verdiğim halde altından fake arıyorsunuz ne diyim inanmıyorsanızTrişkadan nağmeler diyorsun yani.Olabilir,belki de yaşını küçültmek istiyordu,bu şekilde sordu.Var çünki bir tuhaflık hikayede gerçekten...
Yaşımı küçültmek istiyorum demek şu olayları anlatmaktan daha kolay değil mi? Tamam bu konu fake ben de senaristim. İsterseniz yazmayın. Her şeye cevap verdiğim halde altından fake arıyorsunuz ne diyim inanmıyorsanız
Ne dediniz neye cevap vermedim görmemiş olabilirim? Suç duyurusunda mı bulunmak istiyorsunuz? Ailemi bu işe bulaştırmak ve olayı çorba mı yapmak istiyorsunuz çok istiyorsanız yapın ne diyim yani. Korkuyorum ben o kadar büyük olaylara karışmak ailemi suçlamak falan istemiyorum yaşım küçük okuyorum aileme bağımlıyım. Bu olayı ortaya çıkarıp hayatımızı alt üst edemem ki. Siz de diyorsunuz ki suç duyurusunda bulunacağım..
Hayır ama biz bunu yaşayalı yıllar geçti üstünden biz bu gerçekle yaşamaya alıştık en azından ben. Hiç tanımadığım görmediğim bir ablam var evet ama yaşamıyor ve kimliğini ben kullanıyorum o yüzden de benim derdim şu an bu. Sanki dün ölmüş de kimlik bugün bana verilmiş ben de bunu dert etmiş değilim. Yıllardır sorun yaşadım hala yaşıyorum siz bugün öğrendiniz ama ben 18 yıldır bu kimlikle yaşıyorum anlatabildim mi? O yüzden işin benim için sıkıntı olan kısmına odaklandıkça üstüme gelindi...Öyle bi anlattin ki sen, sanki ya benim bi ablam var iste ölmüs aslinda ölüsü hic yok ama biz öyle kabul ettik, sonra kimligini bana vermisler, ben simdi ilerde evlenirsem yada arkadaslarima nasil acilarim gibi coook basit bi tavirla yazdin. Tekk derdin, o akibeti olmayan kisinin durumu degilde, aman evlenirsem ne derim
Bebeğim,altında cenaze olduğundan kuşkulanılan enkazlara kepçe sokulmadı ki...İnsanlar tırnaklarıyla kazdı betonları...Umursamadıklarını aramadıklarını hiç uğraşmadıklarını hayvan yerine koyduklarını falan nereden çıkardınız ki o kadar da değil yani. Enkazda ne kadar beklediklerini bilmiyorum belki umutları kalmadığı zaman ve üstüne kepçe ile enkazı toplayınca hiçbir ize ulaşılamayınca öldüğünü ama enkazda karıştığını anladılar bilmiyorum bize anlatılan kadar biliyoruz. O yıllarda ben daha bir şey hatırlayacak yaşta değilim ki bunları görmüş gibi anlatayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?