Doğum tarihi mevzusu

Magicat konu baya karışık yalnız. Beynimiz baya çorba oldu.Hoşgeldin.

Annem babama başkasının nüfus cüzdanını bana verdikleri için suçlama yapmazlar mı?

Onu diyorum işte evlenirken kimlik çıkaran o gün doğdu diye kaydedilse evlenemez ki 18 yıl boyunca. Oluyor yani böyle şeyler.

Onu diyorum işte evlenirken kimlik çıkaran o gün doğdu diye kaydedilse evlenemez ki 18 yıl boyunca. Oluyor yani böyle şeyler.
Maalesef. Onun bir cezası var mı? Onu bilmiyorum ama. Bir de şu var; öyle bir durumda bir şey istemiyorlar mı? Ben mesela gittim 5 yaşında çocuğu üç yaşında dedim. Benim sözüm beyan yerine mi geçiyor ebeveyn olduğum için?

M magicat sonuçta bu yasal bi şey değil devleti kandırmak gibi. Onlar başları yanacak diye korkuyorlar. İlkokula da 11 yaşında başladım gibi göründüm evet
Sen git en yakın nüfus dairesine onlar sana daha çok yardımcı olur. Keşke okula başladığın zanan bir öğretmenin konunla ilgilenseydi de bu kadar uzamasaydı mevzu.

Sen git en yakın nüfus dairesine onlar sana daha çok yardımcı olur. Keşke okula başladığın zanan bir öğretmenin konunla ilgilenseydi de bu kadar uzamasaydı mevzu.
Tamam nüfus dairesine gideceğim en kısa zamanda. Eğer ailemin başına iş açılmayacaksa ablamın nüfus cüzdanını kullanıyorum diyerek davayı açarım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Haksiz degilsiniz aslinda.
Ama depreme kadar 8 aylik olan cocuga neden o 8 ay boyunca kimlik cikarilmamis.
Bu da buyuk sorumsuzluk degil mi?
50 60 yil oncesinden bahsetmiyoruz ki.

Kesinlikle sorumsuzluk. Ben ailenin yaptığını zaten doğru bulmuyorum. Fakat aileyi yerden yere vurmanın da bir manasını göremiyorum. Yaşanılan büyük bir acı var ortada. Benzer acılar yaşayıp kolay toparlananlar da var. Bu insanlar o ya da bu sebepten ilgilenmemişler ama yine de ateş püskürülmesi manasız geldi bana o kadar.

Canım sen mi nüfusta çalışıyodun?

Konu sahibi fazla gerginsin. Burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama konuda tutarsızlıklar var.Dolayısıyla inanılmaması normal...

Konu sahibi fazla gerginsin. Burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama konuda tutarsızlıklar var.Dolayısıyla inanılmaması normal...
Konudaki tutarsızlıklara takılsa anlarım konuya takılmıyor ki arkadaş, dört kardeşiz diyorum sonuncu kardeş yeni doğdu herhalde diyor. Tüm şeceremi yazmalı mıydım ilk mesajda?

Başları falan yanmaz sen bununla yaşamak zorundamısın canım , aç mahkemeni kemikten yaş tespiti yapılıyor çıkar bir şekilde yaşın yani

1 hadi 2 yaş olsa eyvallah eskilerden de çok yapan duydum seninki gibi , ölenin kimliğini vermişler gitsin ama artık okul var iş var dediğin gibi 5 yaş çok fark ne gerek var tavrını koy düzelttir bence

Yav he he. Bu yardımcı mı oluyor bi de. İnsanların sıkıntılarında dalga geçecek bir şey arayan zavallının kimseye yardımı olamaz.
Böyle cevaplarla bir şey geçmez eline.Kardeşlerini yazan sendin,kimse uydurmadı burada.Yazmayabilirdin bahsetmek istemiyorsan...

Arkadaslar konu sahibinin ustune cok gidiyorsunuz.baskasinin kimligini kullanan ya da cocugunun kimligini cok gec cikartan insanlar var malesef.ben de duydum bunlari o yuzden konu yalan gelmedi.her seye de fake demeyin.turkiye burasi.boyle olaylarin yasandigi bi cografya niye sasiriyosunuz anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…