- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi liliac wine
-
Teşekkür ederim evet annem hiç okumamış ve ev hanımı
Allah iyiligini versin, guldurdun beni..ablanı bulsan derdin bu mu olur yani?
ailecek bir tuhafsınız.. e sen yokmuş gibi olma diye bulmayın madem bulunma ihtimali varsa bile..
Canım devlet memurluğundan tut da bir çok yerde yaş sınırı var atanmak istersen karşına kapı duvar olarak çıkacak. Evlenmek istediğin adama durumu izah edebilirsin anlayışla karşılaması gerekir sonuçta burada senin bir hatan yok ailenin sorumsuz davranışının kurbanı olmuşsun.Ailem ikna olmuyor çok denedim eskiden kendim dava açamadığım için aileme ısrar etmiştim onlar istemiyorlar bunu şimdi ben dava açayım diyorum şahitlik etmeyiz bizim de başımızı yakacaksın diyorlar
eee seni hiç mi hastaneye götürmediler hiç mi aşı falan olmadın orada nasıl fark edilmediO kısmı hiç bilmiyorum inanın araştırmadım da
Hayal dunyamizmi genis bilmiyorumki benimde aklima bu geldi...diger kardeslerine benziyomusun senAnne babanızdan olduğunuza emin misiniz hiç supheniz oldu mu
Bı anne babanın çocuğunu kayıt ettirmemesi çocuğunun isteğine karşılık başımıza iş çıkarma demesi şaibeli cunku
Şuan 1. Sinifsin sanirim. Ulkede hemsire açığı neredeyse kapanmak uzere kuzum farkinda misin o konuda da cok rahat olmamani öneririm.Tek derdim tabiki evlenmek sevgili falan değil ben hemşirelik okuyorum hani inş devlete atanırsam iş konusunda bi sıkıntı olmaz gibi o yüzden sanırım biraz etrafımdakilere ne derim diye dert ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?