- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi liliac wine
-
yapmadığı her an aleyhine işliyor. kemik yaşı tespiti için ne kadar genç yaşta başvurursa o kadar iyi. aileden başka biri, dayı, teyze, dede vs. birileriyle konuşup kendisine destek olmasını sağlayabilir. aileden korkup çekinmekle olmaz bu işler. ayrıca ailesi bu kadar korkup düşman olacaksa, mahkemede şahit olmayız diyecek kadar kendi kızlarına kötülük yapacaklarsa ortada zaten çok ciddi meseleler var demektir.
İşte aynen böyle yani ailemi karşıma alırsam gerçekten tek başıma kalırım ve bunu yapabilecek güçte değilim şu an ne param var ne gücüm. Tüm mesajları da okudum bu konu saçma gelebilir mantıksız gelebilir ama gerçek.. Bu duruma maruz kalan tek kişi de ben değilim bu ülkede. Ölen ablasının abisinin nüfus cüzdanını kullanan çok kişi var biraz araştırdım ben bu konuyu gerçekten var yani. Benim ailem cahildir böyle şeyler yapmışlar işte. Her ne kadar mantıksız olsa da şu an bunu değiştirmeye gücüm yoke şimdi bu kızcağıza kim sahip çıkacak?? kim okutacak?? iki ucu b.lu değnek. bu kadar beklemiş. asıl dönem bence ilkokul falan çağları. o dönemi bu yaşla atlatmış üniversiteyi atlatır bence. yoksa işler çok sarpa sarar
Bi de şu var ben hiçbir zaman onların ailem olduğundan şüphe etmedim ölen ablamın ölmediğinden de. Bana pek gerçek de gelmiyor ailemin ablamın peşine düşmemesi gerçekten kaybolduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar demişler enkazlar toplanırken cesetler araya kaynamış kayboldu demişler diye öyle bir şey olabilir
Benziyorum evetcidden ailene benziyor musun, inan insanlarin soyledigi sekilde de olabilir. Cok gercekci onlarin onerileri de
İşe başlayınca sıkıntı yaşayacağımı söylemiş çoğu kişi. Bilmiyorum yaş cidden büyük problem olur mu.Konu sahibi lafim size degil ama bu ne cehalettir
Dogan bebege 8 ay kimlik cikarmamak , öleni nufustan sildirmemek
Siz nasil calisacaksiniz? Ise basladiginiz zaman neler yasayacaginizdan haberniz var mi? Acilen nufus mudurlugune gidip durumu anlatin boyle tuhaf sey mi olur yahu
Arkadaşlar,bir tek banamı öyle geldi bilmiyorum,ama konu sahibi ablasının yaşama ihtimalini düşünmek bile istemiyor sanki.Kaç arkadaş ablan yaşaya bilir,ara demiş,ama hepsine hayır yaşaması utopik geliyor,o bulunursa,ben ne olurum gibi cevaplar vermiş.İnsan istemezmi ablasını bulmak?Tamam belki yaşamadığına emin ama ölüsünü bulamadılar sonuçta.Hiç olmazsa,keşke yaşasa,keşke bulsam dese...
Arkadaşlar,bir tek banamı öyle geldi bilmiyorum,ama konu sahibi ablasının yaşama ihtimalini düşünmek bile istemiyor sanki.Kaç arkadaş ablan yaşaya bilir,ara demiş,ama hepsine hayır yaşaması utopik geliyor,o bulunursa,ben ne olurum gibi cevaplar vermiş.İnsan istemezmi ablasını bulmak?Tamam belki yaşamadığına emin ama ölüsünü bulamadılar sonuçta.Hiç olmazsa,keşke yaşasa,keşke bulsam dese...
Ailem zamanında bulamamış ben öldüğüne eminim o yüzden. Hani tabiki yaşıyorsa bulunsa keşke ama öyle bir şeye ihtimal bile vermiyorum ailem bulamamış bulunmamış kaybolmuş benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok ki..Arkadaşlar,bir tek banamı öyle geldi bilmiyorum,ama konu sahibi ablasının yaşama ihtimalini düşünmek bile istemiyor sanki.Kaç arkadaş ablan yaşaya bilir,ara demiş,ama hepsine hayır yaşaması utopik geliyor,o bulunursa,ben ne olurum gibi cevaplar vermiş.İnsan istemezmi ablasını bulmak?Tamam belki yaşamadığına emin ama ölüsünü bulamadılar sonuçta.Hiç olmazsa,keşke yaşasa,keşke bulsam dese...
Konu sahibi ailen gibisin sende
Senin için tek sorun arkadaşlarını nasıl idare edeceğin...
Yine şaşa kaldığım bı konu daha...
Olur tabi , herseyden once bu bir suç lutfen ailenizle adam akilli konusun ve gereken islemleri yapin , su anda cok gencsiniz anlayamiyorsunuz ileride yasayacaginiz sorunlari , olmaz boyle kendi kimliginizi cikarmalisinizİşe başlayınca sıkıntı yaşayacağımı söylemiş çoğu kişi. Bilmiyorum yaş cidden büyük problem olur mu.
Tabi tek sorun o değil ama şu an idare etmekten başkası gelmiyor elimden işte. Beni anlayın, ben de istemez miyim kendi nüfus cüzdanıma doğum tarihim yazılsın ama mümkün değil işte bu yüzden idare etmenin yolunu arıyorum. Çünkü gerçekten çok ısrar ettim nuh diyorlar peygamber demiyorlar.Konu sahibi ailen gibisin sende
Senin için tek sorun arkadaşlarını nasıl idare edeceğin...
Yine şaşa kaldığım bı konu daha...
Asıl sorun bu canım benim ısrarına karşılık başımıza iş çıkarma demeleriTabi tek sorun o değil ama şu an idare etmekten başkası gelmiyor elimden işte. Beni anlayın, ben de istemez miyim kendi nüfus cüzdanıma doğum tarihim yazılsın ama mümkün değil işte bu yüzden idare etmenin yolunu arıyorum. Çünkü gerçekten çok ısrar ettim nuh diyorlar peygamber demiyorlar.
Gerçekten o kadar yazdım tek sorun bu değil diye ama elimden bi şey gelmiyor ve benim bu durumu idare etmekten başka seçeneğim yok. Anlamıyorsunuz ki beni. İsteyerek başıma gelen bi şey değil kaldı ki güzel bi şey de değil neden isteyeyim bu durumda olmak? Tabiki düzeltmek isterdim elimden bi şey gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?