Doğum Yapan Anneler (Mart-2013)

uyandırmak için ben de çok uğraşıyorum kafasını yukarı aşağıya sallıyorum dr gösterdi..bi ara son çare elimi yıkayıp yüzüne sürdüm ayılsın diye ama tık yok ayaklarının altına bastırarak masaj yapıyorum uyanmayacaksa uyanmıyo :44:

Geçen hafta Perşembe sabahı aldım oğlumu kucağıma. Muhteşem bir duygu tarifi yok.
Bugün 6. günümüz

Kızlar geceleriniz nasıl geçiyor ben bazen çok zorlanıyorum özellikle gece 1 ve 4arası uyanmalarda gözlerim gidiyor,emzirirken uyuyakalıcam diye ödüm kopuyo bazen eşim dürtüyor gözlerim kapanırken.kendime geliyorum bu seferde çok üzülüyorum ben nasıl anneyim ya uyuyakalırsam bebeğimi düşürürsem diye

Şubatta doğum yapanları da kabul ediyorsunuz değil mi ve yani çakma mart 2013 anneleri olmuş oluyorumm

benim kızım da gündüz iyi uyuyor, gece fazla uyumuyor, aynı sıkıntı bende de var. o gündüz uyurken fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum, yarım saat uyku bile yetiyor, bizim bebişlere bakabilmemiz için dinlenmemiz zinde olmamız lazım canım, o uyurken sen de uyu, dinlen bir güzel :)

canım geçmiş olsun, aynı sorunu ben de yaşıyorum, bebişim 15 günlük, ogün bugündür çekiyorum bu derdi, çok acı çekiyorum ama dayanılmayacak gibi değil, seninki daha kötü durumda zannedersem, ayva çekirdeğini havanda döv, gülsuyu ile karıştırıp biraz beklet, jel kıvamına gelince göğsüne sür, arkadaşım tavsiye etmişti, onda çok işe yaramış, bana pek faydası olmadı, belki sende de işe yarar, birde göğüs ucunu değil de kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına verdiğinden emin ol, çok geçmiş olsun.

Kizlar geceler nasil geciyo bizim hic uykusuz valla bi turlu dalip uyuyamiyo surekli kipir kipir yada gaz sancisi geliyo uyandiriyo yavrumu bende zombi gibi geziyorum evde gozlerimin alti fln coktu :) gunduz uyuyunca uyumaya calisiyorum ama gelen giden oluyo filan o zamanda pek uyuyamiyorum iyice sersem oluyorum bakalim buyudukce duzelir insallah..

merhaba kızlar bızım de 14.gunumuz hafıf sarılıgımız var en son 12 cıktı sarılık.bırde göbek bagımız hala dusmedı.gaz sancısına cozumu cok sukur sımdılıkbulduk.cok sık ve uzun emzırmeyın ben 2 saat arayla emzırıyorum 10 dk emıyor bırakıyor daha emzırmek ıcın zorlamıyorum. 15 dk sırtını sıvazlayıp gazını cıkarmadan yatırmıyorum cok sukur bu sayede gecelerı rahat uyku uyumaya basladım.doktor tavsıyesı uzerıne yapıldı tabı bunlar . kılo da almısız 3850 dogmustun 3600 ınmıstık sımdı 4 kılo olmusuz.ıste tek sorunumuz o kadar emmesıne ragmen gecmeyen sarılık ve dusmeyen göbegımız ıkı ayrı doktora gıttım göbek ıcın ıltıhap falan yok duser yakında dedıler bakalım beklıyoruz.sarılıgında gecmesını beklemekten baska caremız yokmus

cnm her gittiginiz de olcmek icin ayri ayri kan aliyorlar degilmi? nasil dayaniyorsunuz.. biz olcturduk alamadilar bi turlu iki elide mosmor oldu :-( yarin tekrar gidecegiz ve cok uzuluyorum yine alamazlar diye.. bu ard deger 13.8 cikmisti

kizlar lansihon okadar ovduler hic bi halta yaramadi.. belki bunyeden bunyeye degisiyordur..mahvoldum ama iki gunde duzeldim..hemde bepanten sayesinde allahim nasil etkili bisey... deneyin kizlar cok iyi geliyor...

Selam kızlar Ancak fırsat bulabıldım bıdışımı uyuttum bir yazayım dedim son haberleri..Bugün 1 aylık olduk kızımlaDoktor kontrolümüz vardı gözlerimizde çapaklanma vardı onlar için damla verdi gaz için de karına sürülen kremden ve makat gelişi olduğundan dolayı da kalça ultrasonu çektirdik genel olarak bir problemimiz yok..Benim göğüslerim dışında herşey yolundaa dün dermatolaga gittik egzama başlangıcı dedi 1 hafta pansuman yapıcam krem sürücem özel solüsyon hazırlattılar..Şimdilik emziremiyorum bebişimi sütümü sağıp günlük nekadar çıkarsa veriyorum...Bir an önce göğüslerimin iyileşip bebeğimi uzun uzun emzirmek istiyorum...

kizlar lansihon okadar ovduler hic bi halta yaramadi.. belki bunyeden bunyeye degisiyordur..mahvoldum ama iki gunde duzeldim..hemde bepanten sayesinde allahim nasil etkili bisey... deneyin kizlar cok iyi geliyor...

bende senin gibi düşüünyorum hiç bi işe yaramadı kullanmıyorum artık kantoron yagı sürüyorum o iyi geliyo

canim coook guzel bir topik olmus eline saglik.
bizde 22 gunluk olduk.
cok sukur simdilik hersey yolunda.:))
sadece tek bir sorun var oda ben kendimi bir turlu iyi hissedemiyorum.lohusaliktandir diyorum ama bilmiyorum.(
ne yapacagimida bilmiyorum.bide yalnizim.ne arkadasim var nede ailem yanimda.bide surekli evdeyim mecburen.40 gunu bir doldursa diye bekliyorum.hemde havalar biraz daha isinir.ozaman disari cikar gezeriz diye umit ediyorum.
hasta olur diyede korkuyorum bir taraftan.bilmiyorum ne yapacam.(

bizde bez yetistiremiyoruz maalesef..bide bizimkisi kakasini azda yapmadi ustume basima.aciyorum altini cart cart!!! :))

benimde gogsum yaraydi canim gogus basligi kullandim yarasi gecti sonradan.tabi yarayken gogus ucunu taksan bile acitabiliyo ama yarayi artirmiyo ve sonradanda geciyo zaten.tabi ucun sonuna kadar agzina girmesi lazim.yoksa bu defada gogsun yariliyo.bende ole oldu.onun haricinde faydasi oluyo canim.en azindan ben gordum )

hahaaaa!!!!!!!!
"zombi gibi" cok hosuma gitti.guldurdun beni canim yaa :)))
bende oleyim"zombi gibi" :))

Kizlar dr bize nurse harvey's surup verdi gaz icin kullanan var mi memnun kalan kalmayan?

Kizlar dr bize nurse harvey's surup verdi gaz icin kullanan var mi memnun kalan kalmayan?

bana da onu söyledi dr canım aldım ama asıl sancıyı kesen metsil dedi dr um..nurse harveys bitkiselmiş o açıdan iyi günde 10 damla hangisini istersen onu kullan dedi

ben de 14 mart 2013- 18:03 te doğum yaptım. normal oldu şükür, bir sıkıntım yok. bebeğim 2800 doğdu.
doktorumdan da hastanemden de menun kaldım. sağlığımız yerinde. 9 günlük olduk bile:)

ben de 14 mart 2013- 18:03 te doğum yaptım. normal oldu şükür, bir sıkıntım yok. bebeğim 2800 doğdu.
doktorumdan da hastanemden de menun kaldım. sağlığımız yerinde. 9 günlük olduk bile:)

Maşallah..
Allah analı babalı büyütsün..
Şubatta doğum yapanları da kabul ediyorsunuz değil mi ve yani çakma mart 2013 anneleri olmuş oluyorumm

Hoşgeldin
Bakma Mart diye açtığıma bende şubat da doğum yaptım..
Ama beklenen doğum tarihimiz mart'dı değil mi

Ben sab ve wind salbe diye bir krem kullanıyorum.
Çok da memnunum ikisinden tavsiye ederim..

Bu arada rota aşısı hakkında bilgi sahibi olan var mı:44:

Son düzenleme:
bugün 24. günümüz...
kızımın uykusu çok düzensiz 2 saat derin bir uyku uyumuşsa en az 3-4 saat uyanık:S
uyumazsa nasıl büyüyecek anlamadım ki
bir de göğüs uçlarım ilk hafta kenarlarından yarılmıştı çok acılarla gene de emzirdim
onlar geçti şimdi de uçları yarıldı yine tarifsiz acılarla emziriyorum o emmeye başladığında ben de çığlıklar atıyorum gece gündüz farketmiyor komşular duyuyorsa rezil oluyorum demektir:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…