- Konu Sahibi olduolacak
-
merhaba anneler bebişlerle günler nasıl geçiyor? biz 43 günlük olduk sütümüz yetmediği için arada mamada yiyoruz ama aptamil mi sma mi bir türlü karar veremedik? aranızda mama kullanan varsa fikirlerinizi bekliyorum?
cnm benim gündüzleri sütüm oluyor ama akşama bitiyor :) azalıyor çünkü hep göğsümde durmak istiyo göğsüm bi dinlenip de birikmiyo akşam biraz dinlenmek için aptamil veriyorum günde 60 ml falan fazla değil yani..bir problemimiz yok mama konusunda.
35 gün oldu :) Aşı yapıldığı gün pek uyumadı kızım ama ateş vb olmadı. Kaka sıkıntımız devam ediyor, az önce ağlaya ağlaya çubuk şeklinde yaptı. Sütüm yetmediği için mama veriyorum. Mamasına da zeytin yağı koymama rağmen hala sert kaka yapıyor. Poposuna da içeri sokmadan her gün yağ sürüyorum.
Mama olarak aptamil ve golden goat kullanıyorum. Son bir haftadır sadece golden goat verdim şimdi onu kesip aptamil vereceğim. Bakalım sonuç ne olacak....
Kızlar bebek arabası aldınız mı? Fikirlere ihtiyacım var, en kısa sürede alıp dışarı çıkmak istiyorum artıkbaby2go, kanz ve pierre cardin şuan incelediğim ürünler, bunlardan kullanan var mı ya da memnun olduğunuz önerebileceğiniz başka markalar var mı?
Kırkını beklemeden çıktık biz:) Havalar güzel, deniz kenarıda yürüyüşe çıkıyoruz. Evde uyumayan fıstık çocuk arabasında deliksiz uyuyor... Temiz hava iyi geliyor...
Kızlar bebek arabası aldınız mı? Fikirlere ihtiyacım var, en kısa sürede alıp dışarı çıkmak istiyorum artıkbaby2go, kanz ve pierre cardin şuan incelediğim ürünler, bunlardan kullanan var mı ya da memnun olduğunuz önerebileceğiniz başka markalar var mı?
kızlar bugün aşı olduk biz inşallah ateşi çıkmaz bebeğimin
Bu sorular altında toplanalım
1-) uyku duzeniniz nasil uyumazsa nasil bir yol izliyorsunuz uyutmak icin
2-) gaz probleminiz basladimi,kac gunlukken basladi ve kurtulmak icin neler yapiyorsunuz,neleri yemiyorsunuz gaz olmasin diye.
3-) sut durumunuz nasil yetiyor mu takviye yapiyormusunuz. yetiyorsa neler iyi geldi sutunuzu arttirmak icin.
4_) gogusleriniz ne durumda. yaraysa neler kullaniyorsunuz.
5_)kaç günlüksünüz , kg , boy durumu nedir?
Bu sorular altında toplanalım
1-) uyku duzeniniz nasil uyumazsa nasil bir yol izliyorsunuz uyutmak icin
2-) gaz probleminiz basladimi,kac gunlukken basladi ve kurtulmak icin neler yapiyorsunuz,neleri yemiyorsunuz gaz olmasin diye.
3-) sut durumunuz nasil yetiyor mu takviye yapiyormusunuz. yetiyorsa neler iyi geldi sutunuzu arttirmak icin.
4_) gogusleriniz ne durumda. yaraysa neler kullaniyorsunuz.
5_)kaç günlüksünüz , kg , boy durumu nedir?
Amin. Kilo ve boy alımı nasıldı canım, bizim daha aşıya 8 günümüz var en çok kaç kilo aldı ve boy attı mı onu merak ediyorum kızımın :)
Amin. Kilo ve boy alımı nasıldı canım, bizim daha aşıya 8 günümüz var en çok kaç kilo aldı ve boy attı mı onu merak ediyorum kızımın :)
ben evde tartılıyorum cnm hemen hemen aynı çıkıyo doktorda :) bebeğim kucağımda çıkıyorum tartıya sonra da tek çıkıyorum küsüratlı çıkmasa da dijital tartıda anlıyorum kilo alıp almadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?