Doğum yapmış olan anneler buraya....

aniiiiiiiiiii onura bakın yavv sarı kafa tokur kafa yaaa maşallah yerim ben seniiiii, kızlar vallahi eğer istanbulda olsaydım her hafta sonu birnizinkini yemeye kesin gelirdim kesin.

neden canım ismet yılmaz çokmu konuşuyo bizmkinde daha tık yok çığlık atıyor hıhıhııı diyo istediği istemedği şeyleri anlatmak için hıhıhıı başka fazla konuşmuyo.

Senin avatarında yakıyor canım,karizmaaa seksüü kadın senii...
ama betülün dediği gibi sana gülmek daha da yakışıyordur eminim...

kızlar akşam balık yaptık ege de yedi çok sevdi kuzum, arkasından yarım saat sonra mama içirdim, aklıma takıldı yoğurtla balık zehirler derlerdi, acaba bişey olurmu

asabi ismet yılmaz ha kaydirigubbakcemile3 ağır başlı olacak demek ki annesi :CüvCüv: maşaAllah... bayağı sarışın ikinize de benzetemedim ben.. kime benziyo

Kızlar bu üçüncü soruşummklava:
şu yemek programındaki çatlak adma gibi alın size kırmızı kart:roflol::roflol:

Mama hazırlarken suyun sıcaklığını ölçüyormusunuz? ben ölçmüyorum önemlimi acaba?

[silllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll/picture0342n.jpg[/IMG][/URL]

Son düzenleme:

canım ben mama hazırlamıyorum hiç o nedenle üzerime alınmıyordum kaydirigubbakcemile3
ama kızma ya delikafadulden
kaynadıktan sonra damlat eline, elini yakmıyorsa yap mamasını ..dereceye ne hacet cokacimcoook

edacım avatarın harika...nekadar soft genc ve guzel bi anne..valla kadınformu olsada eşin olsam koymanı ıstemezdım bunu:)[/B][/COLOR]

hehehe sen kendi avatarını görmüyonmu kız.
fıstık gibisin maşallah. yerimseniben

ama edada çok güzel gerçekten
allah sahiplerinize bağışlasınkaydirigubbakcemile2

ben hiçbirzaman ölçmedin göz kararı birde içirmeden önce kolumun iç tarafına damlatıyorum yakmayacak derecede ise içiriyorum sıcaksa bekletiyorum biraz.

Ya bende mama vermiyorum ama bazen muhallebisine katıyorum değişik olsun diye...
Üstlerinde 40' katın diyor ya takıldım bende...

[URL...............................jpg[/IMG][/URL]

Maşallah gözlere bak boncukkk boncuk

Onur, İsmet ve Ege beylere 41 adet nazar boncuğu ...
hepsi çok yakışıklı küçük beyler... :hooray:

ben hiçbirzaman ölçmedin göz kararı birde içirmeden önce kolumun iç tarafına damlatıyorum yakmayacak derecede ise içiriyorum sıcaksa bekletiyorum biraz.

a.s.a.s.

hehehe sen kendi avatarını görmüyonmu kız.
fıstık gibisin maşallah. yerimseniben

ama edada çok güzel gerçekten
allah sahiplerinize bağışlasınkaydirigubbakcemile2

a.s.a.s. seninde avatarını unutmadık serapcımm hani şu vesikalık olann üstünde kırmızı bir tshirt vardı galiba:)

Merve bak B12im sınırlarda değilmiş o kadar.. nasılda hatırladımm Doğruysa tabikaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz teyzoşlar
eda bende pek mama yapmam hiç bişeye de katmam mecbur kaldığım zaman da göz kararı yaparım ölçmem hiç
peki 40 derece olmasının sebebii ne acaba o zaman daha mı faydalı oluyo anayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…