- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.001
ali kıran baş kesen arkadaş:)amanın sokağa adım atmayak hep asabi takılırız..babasının şarapçanağına turp sıkiimben onun:)allahın sarı totişkası:)ballıballikosu:) tuhaf konuşması yarışması varsa katılıcam:)
ali kıran baş kesen arkadaş:)amanın sokağa adım atmayak hep asabi takılırız..babasının şarapçanağına turp sıkiimben onun:)allahın sarı totişkası:)ballıballikosu:) tuhaf konuşması yarışması varsa katılıcam:)
kızlar akşam balık yaptık ege de yedi çok sevdi kuzum, arkasından yarım saat sonra mama içirdim, aklıma takıldı yoğurtla balık zehirler derlerdi, acaba bişey olurmu
edacım avatarın harika...nekadar soft genc ve guzel bi anne..valla kadınformu olsada eşin olsam koymanı ıstemezdım bunu:)[/B][/COLOR]
canım ben mama hazırlamıyorum hiç o nedenle üzerime alınmıyordum kaydirigubbakcemile3
ama kızma ya delikafadulden
kaynadıktan sonra damlat eline, elini yakmıyorsa yap mamasını ..dereceye ne hacet cokacimcoook
[URL...............................jpg[/IMG][/URL]
ben hiçbirzaman ölçmedin göz kararı birde içirmeden önce kolumun iç tarafına damlatıyorum yakmayacak derecede ise içiriyorum sıcaksa bekletiyorum biraz.
hehehe sen kendi avatarını görmüyonmu kız.
fıstık gibisin maşallah. yerimseniben
ama edada çok güzel gerçekten
allah sahiplerinize bağışlasınkaydirigubbakcemile2
a.s.a.s.
a.s.a.s. seninde avatarını unutmadık serapcımm hani şu vesikalık olann üstünde kırmızı bir tshirt vardı galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?