- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.021
teşekkür ederiz teyzoşlar
eda bende pek mama yapmam hiç bişeye de katmam mecbur kaldığım zaman da göz kararı yaparım ölçmem hiç
peki 40 derece olmasının sebebii ne acaba o zaman daha mı faydalı oluyo anayamadım
yok canım ya nerdeeeee onlar reklamlardıkaydirigubbakcemile2
o fotonun yanına yaklaşamam henüzzz orda 52 kiloydum evlenmeden önce şimdi 79-80
Ya bende mama vermiyorum ama bazen muhallebisine katıyorum değişik olsun diye...
Üstlerinde 40' katın diyor ya takıldım bende...
Maşallah gözlere bak boncukkk boncuk
Bende ona takıldım işte acaba vitaminleri 40' sıcaklıktamı işe yarıyor? en iyisi dr.a bir sormak..
ayten çıtır oldu çıtır
maşallah
a.s.a.s.
a.s.a.s. seninde avatarını unutmadık serapcımm hani şu vesikalık olann üstünde kırmızı bir tshirt vardı galiba:)
Merve bak B12im sınırlarda değilmiş o kadar.. nasılda hatırladımm Doğruysa tabikaydirigubbakcemile3
canım benim bildiğim mamanın içindeki şeylerin tam erimesi için, mesela biraz ılık suyla yapınca tam erimiyo mama, ama işte tam içilecek kıvamda yapınca 40 derecede dikkat et biberonda hiç kalıntı kalmıyo. canım o fotoda zayıfladım 4 kilo verdim dahada 6 kilom var. evet gözdeyle çekildiğimiz fotoda 61-62 kiloydum.
Az kalmış...Ama ne kadarda eskilona dönsen spor olmadan olmuyorr...
Balık tazemiydi?
görsel hafızan süper :lepi: canım...
benim de o sıfırdır..yanımdan geçsen tanımam delikafadulden
amanınnn sana yemek ısmarlıyabilirimmmm,
yaa balık süperdi ama tazemiydi nasıl anlıycam, güzeldi off yaa inşallah bişey olmazzzz keşke yedirmeseydim
vışşşşcokacimcoook ne yiyoz
bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 kepekli ekmek
domates salatalık kaydirigubbakcemile2
ahhhhh ben daha uzun bi zaman bunlara takılıyorum baltenŞeniz
Bu menüyle batırırsın sen Ayteni şunu 4 zeytin yap:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?