Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bende ona takıldım işte acaba vitaminleri 40' sıcaklıktamı işe yarıyor? en iyisi dr.a bir sormak..

Ya bende mama vermiyorum ama bazen muhallebisine katıyorum değişik olsun diye...
Üstlerinde 40' katın diyor ya takıldım bende...

Maşallah gözlere bak boncukkk boncuk

hımm su 40 derecede iken mamayı katın diyor...
sebebi kaynar suyun ısısıdır... ısı proteinlerin yapısını bozuyor ya... o nedenle belirtmişlerdir herhalde...

Bende ona takıldım işte acaba vitaminleri 40' sıcaklıktamı işe yarıyor? en iyisi dr.a bir sormak..

canım benim bildiğim mamanın içindeki şeylerin tam erimesi için, mesela biraz ılık suyla yapınca tam erimiyo mama, ama işte tam içilecek kıvamda yapınca 40 derecede dikkat et biberonda hiç kalıntı kalmıyo. canım o fotoda zayıfladım 4 kilo verdim dahada 6 kilom var. evet gözdeyle çekildiğimiz fotoda 61-62 kiloydum.

görsel hafızan süper :lepi: canım...

benim de o sıfırdır..yanımdan geçsen tanımam delikafadulden

Az kalmış...Ama ne kadarda eskilona dönsen spor olmadan olmuyorr...
Balık tazemiydi?

eda,serap,ayten eksık olmayın cancanlar...ismethenuz konuşmuyo abası..sinirli takılıyo kaş çatıyo,mam mam mam dıyo..işallah dokunmaz balık egeye..yogurt balık tazeyse bişi yapmaz ben yumurta zehırler balıkla bılıyodum.....sarışın olan ananesi..has arnavut olan anacım salışın yeşil göslü kocadötlü güzel bi hanımdır:)karışım olmuş işte..allah yazılarını,şanslarını güzel etsin.....bi konağın arap lalasına evsahıbesi okula gidip en akçapakça ve guzel cocuga(yanı kendı yavrusuna)beslenme matarasını vermesını soyler..araplala gıder,aynı okulda kendı cocuguda okumaktadır,bakar uzunuzun bahcedekı cocuklara ve kendıkuzusuna verip matarayı eve döner:)).......merve neguzel demişsin,sağlıklı uyandgımız heryenı gune şükürler olsun.....GÜNAYDIN

günaydın güzel annelerrrr ,
yine resimler koyulup kaldırılmış hiç birini göremedim
ben dün epilasyona başladım ... umarım kıllarımla geçen 28 seneden sonra onlara veda edebileceğim :)))
çok acıdı ama birde dün öyle başım ağrıyoduki işten çıktım koştur koştur epilasyon ordan eve geçtim bişeyler yedim denizoyu uyuttum vurdum kafayı yattım

merve ve müjde geçmiş olsunn inşallah önemli bişey yoktur ikinizde de...
aytenn face e koysana boncukumun yeni fotolarından bakayım ordan bide kendininkilerden koy da kıskanıyım zayıflamışsın die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…