Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merve büşranın kabızlığı nasıl oldu?

sağol canım..bugün zorlanmadan yaptı hihoyyyt
ek gıdaya adaptasyonda böyle dengesizlikler oluyor demek ki.. :CüvCüv:
kayısı suyu ve 1 adet kayısı ile kahvaltıya devam cokacimcoook bi de bugün tam buğday ekmeğinin içini kullandım.. onun da faydası olmuş olabilir belki ...

canım geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah :Saruboceq:

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum, benim başparmağımda tırnak batması var. daha öncede olmuştu batan kısmı aldırdım ama tekrar çıktı. ayakkabı giyerken çok zorlanıyorum. bu konuda ne yapmam gerektiğini bilen varmı aranızda. tekrar aldırmak yerine başka çare varmı acaba

oy onurum benim eylulannelerının ılk gözağrısı..maşallah..çok ballısın oğlumm çook tatlısın..ballıkuzu leblebikafalı canoğlan..yaradanım hep güldürsün seni,cümlemizin yavrularını..içimden ılık ılık bişiler akıyo.......bi akrabalığımız falanmı var acaba bu neyav:)

...................................url] ben unutmuşumbu foto yukleme işlerini..
edacım avatarın harika...nekadar soft genc ve guzel bi anne..valla kadınformu olsada eşin olsam koymanı ıstemezdım bunu:)

Son düzenleme:
ben unutmuşumbu foto yukleme işlerini..
edacım avatarın harika...nekadar soft genc ve guzel bi anne..valla kadınformu olsada eşin olsam koymanı ıstemezdım bunu:)

ali kıran baş kesen arkadaş:)amanın sokağa adım atmayak hep asabi takılırız..babasının şarapçanağına turp sıkiimben onun:)allahın sarı totişkası:)ballıballikosu:) tuhaf konuşması yarışması varsa katılıcam:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…