Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende kontrol edeyim ama öyle bir sorun olsa doktorunda dediği gibi gözleri kurur muhtemelen biz pimpiriklenioz

bende kontrol edeyim ama öyle bir sorun olsa doktorunda dediği gibi gözleri kurur muhtemelen biz pimpiriklenioz

yani mantıkende kurur zaten bunu biliyordum ama bakıyorum kız kırpmıyor arada sadece dediğim gibi bişey istediği zaman heyecanlanıp ellerini kaldırıp gözlerini kapatıyor ama kırpma gibi değil bakalım bende dikkat ediyorum gene şuan babasında o nöbette ben mamasını hazırlıcam görüşmek üzere

Hicran canım muhakkak kırpıyorlar ama bızımkı gıbı degıl..
oynarken konusurken ellerını yzune getırıp fılan sureklı kırpılıyor yanı bu goz bızımkı gıbı olmasada...
onemlı bırsey degıldır bence benımkıyle aynı senın kız da yanı genelde tum bebeklerle...

Nuraycım sıhatler olsun olsun bende 20 ye yaptırıyorum hala ama 9 senedir aynı kuaföre gidiyorum aslında 30 ytl..
Ben hala regli olmadım malesef Nuraycım ama benim hep düzensizdi yani şimdide fazla birşey beklemiyorum..
Ahhh ahhh Mervecim aynen öyle nerde o günlerr:a015:
evet canım ceylin hiç kırpmıyor normalde öncede yazmıştım sadece yüzüne dokununca veya bişey sürtünce vss yoksa öle bakınıyor hepp

Hicrancım ben orasını okumadım ama Ege kırpıyor yani bizim kadar sık olmasada..

gülsümcüm selam;
doğum için mi doktor arıyorsun? Keşke bilsem oraları. Hayırlısı canım.
Ben bu arada ön tarafı bitirdim. Arka tarafa başladım. Bu hafta ananemde idik.Bide orada oturan eşimin arkadaşları var, onlara gittik. Kızıma modelini internette beğenip yapmak istediğim bi süeteri yapmış patiği ile çok sevindim.
Benimki amatör işi ,hep düz olarak atkı falan yaptım, can sıkıntısından bi süeter başlayayım demiştim.İpimde kalın bi ip , anca onu bulabilmiştim.Bu bitsin de daha iyi anladım şimdi.Başka bişeyler yapacam.Çok da güzel ipler var ya..

Bu benim yaptığım,

Buda hediyemiz;

Betüle aynen katılıyorum.Mertte çok az kırpıyo bizimki gibi değil..Dün Mert ilk kez güneşe çıktı ve gözleri yaşardı acaba normalmi?Baya yaş aktı iki gözündende..Sonra tenteyi kapattım zaten..

merhaba kızlarrr doktordan geldimm smear testi yaptırdımmm bide yumurtalıgım devasa olmus cok buyumus, zaten cok agrıyordu..Yinede gebelik testi yapalım dedi.. sonuca gore ilaca baslarız dedi doktor.. bu seferde kotu bi hastalık varsa die korkmaya basladım.. dua edin bana noolurrr

eline salık annenin ne güzel olmuş... güle güle giysin duru kızın..

seninkinin yakası küçük olmuş sanki... neden öyle yaptın ki...

geçmiş olsun canım umarım kötü bir hastalık çıkmaz aslında smear testini 6 ayda bir yaptırmamız gerekiyor ben hamileyken yaptırmıştım emzirme dönemi bitince tekrar yapılması gerek diye yazmışlar

aklına kötü şeyler getirme canım umarım bişeyin yoktur

Mujdes arkadasım fatmanın alıntısı sayesınde gordum cok gecmıs olsun ınsallah kısa surede atlatırsın canım Allahtan şifalar dılıyorum..

Korkma canım,herşeyin tedavisi var,sen yeni doğum yapmış kadınsın kötü yada ilerlemiş bişey olsa mutlaka çıkardı zaten.Dua ederiz biz sana..

betül yeni gördüm canım yazını,idare ediyorum canım,yemek yiycez şimdi ama çenemin yüzünden keyif alamıycam,off

geçmiş olsun canım..önemli birşey değildir Allah' ın izniyle...tertemiz çıkar sonucun... gebelik için de hakkınızda hayırlısı olsun..kötü şeyler getirme sen aklına a.s.

İyi akşamlar...

Geçmiş olsun,İnşallah bir daha yaşamazsınız...

Bizimkisi de bazı geceler terliyor özellikle şu gecen hafta çok terliyordu...
kafasının altına mendil koyuyorum ....

Gözünaydın yaa gözün arkada kalmaz artık...
Uygun bir yer buldum vs.. bir şeyler dersen alınmaz gerçi doğru söylesende alınmaya hakkı yok,emeklemeye başlayacaklar yakında....

Bende merak ettim kalkınca dikkat edeceğim ama arkadaşlarda hemen hemen aynı şeyi gözlemlemiş yetişkinlere göre az kırpıyorlar herhalde..

Geçmiş olsun..Yumurtalık neden büyürmüş acaba? Gebelik testinin sonuçlarını da aynı gün içerisinde veriyorlar diye hatırlıyorum..Önemli bir şey değildir umarım..

Betül yeni nickin hayırlı olsun:teytey:

Ya şu örgüler çok güzel duruyorlar ama ben kullanamıyorumbenneyaptımkiSerkan Boraya teyzesi,babaannesi bir sürü ördü ama hiçbirisini kullanamadım,elime alamıyorum,huylanıyorum...

Bu arada soru sormuştum kaynadı arada dün..
Bu devam mamaları yapılırken 40' suyla yapın yazıyor yaa..Sizler suyun sıcaklığını ölçüyormusunuz? yoksa tahminenmi yapıyorsunuz benim gibi?

Farklı yerden alıntı yaptım ama olsun artık..

Geçmiş olsun Emel...
Anneminde çenesi de çok ağrıyordu bundan 2-3 hafta önce...ilk önce dişçiye gitti diş ağrısı zannetti sonra çene cerrahına gitti zannersem...
Antibiyotik filan kullandı....Kadın ağzını açamıyor yemek yiyemiyordu..şimdi iyi sayılır..

Edacım tesekkur ederımm :))

Emel hayırdır cenende ne var ?

romatizmam çene eklemimi deforme etmiş canım,dokotr ameliyat olman gerekebilir dedi çene cerahına yönlendirdi.gitmeye korkuyorum.Çiğneme,esneme gibi şeyleri yaparken zorlanıyorum.çıtır çıtır çıtırdıyo ve acıyo..romatizmadan kaynaklandığı için düzelmeyebilir belki ileride ciddi bi tedaviye başlayınca düzelir..aman ilerlemesindedizleri elleri idare ediyorum bi şekildede çene eklemi olunca biraz zor oluyo,Allahtan ağrısı yok,sızlamıyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…