- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.961
kızlar dr görüştüm bu arada dediki dikkatli bakın kırpıyordur kırpmazsa gözleri kurur size öle gelmiş olabilir ama dikkat edin eğer dediğiniz gibi ise göz uzmanına göndericem sizi dedi bakıcam bende bakalım nolcek
bende kontrol edeyim ama öyle bir sorun olsa doktorunda dediği gibi gözleri kurur muhtemelen biz pimpiriklenioz
Kızlar herkese selamlar;
bu haftasonu ananeme gittik, K.çekmeceye. Ağda falan yaptırdım, orada gittiğim bi arkadaş var.Ve yine tüm ağdayı 20 liraya indirmişler valla. İyi oluyo valla..
VE dün akşam da beklediğim misafir en sonunda teşvik etti. Akşam hastalandım kızlar.... Ama niye bu kadar geç geldi anlamadım. Şubatın 18'inde ilk olarak oldum, martta gelmedi derken bugün ayın 6'sı şimdi oldu. Neyse artık bundan sonra şaşmaz inşallah...
Duygucum, Gülcüm siz oldunuz mu?
Ahhh ahhh Mervecim aynen öyle nerde o günlerr:a015:evlensinler de görsünler günlerini :roflol:
balayı günlerindeki gibi geçseydi bir ömür keşke :asigim:
şaka bir yana, Rabbim huzur, mutluluk , sağlık dolu günler göstersin, leyla ile mecnuna :asigim:
evet canım ceylin hiç kırpmıyor normalde öncede yazmıştım sadece yüzüne dokununca veya bişey sürtünce vss yoksa öle bakınıyor hepp
ben kiraz sapı diye duydun canım... mısır püskülünü duymadım hiç...:1no2:
sağol canım...Allah razı olsun... hilal hanıma iki kez gittim ama çok ilgisiz yüzüme bile bakmıyo... çocuk gibi zaten oturması kalkması beğenmedim anlıcan... hayırlısı bakalım... tıpta varmış bi tane randevu almaya çalışıyorum... selçuk hastanesinde hastalar üst üste nerdeyse çok yoğun... sezeryan ünitesini de beğenmemişler... mahremiyet yok fazla... benim için bu çok önemli... ulu orta çırılçıplak çıkarılmak istemem...
dikişlerimin acısı azaldı biraz... haftasonuna kadar tıptan randevu alamazsam eski doktorumla devam edeceğim.... sağol tekrar tekrar ilgin için...
evet canım kırpıyor.. 1 dakikada 2 kez kırptı...kaydirigubbakcemile3
canım süveteri naptın...
Hicran canım muhakkak kırpıyorlar ama bızımkı gıbı degıl..
oynarken konusurken ellerını yzune getırıp fılan sureklı kırpılıyor yanı bu goz bızımkı gıbı olmasada...
onemlı bırsey degıldır bence benımkıyle aynı senın kız da yanı genelde tum bebeklerle...
gülsümcüm selam;
doğum için mi doktor arıyorsun? Keşke bilsem oraları. Hayırlısı canım.
Ben bu arada ön tarafı bitirdim. Arka tarafa başladım. Bu hafta ananemde idik.Bide orada oturan eşimin arkadaşları var, onlara gittik. Kızıma modelini internette beğenip yapmak istediğim bi süeteri yapmış patiği ile çok sevindim.
Benimki amatör işi ,hep düz olarak atkı falan yaptım, can sıkıntısından bi süeter başlayayım demiştim.İpimde kalın bi ip , anca onu bulabilmiştim.Bu bitsin de daha iyi anladım şimdi.Başka bişeyler yapacam.Çok da güzel ipler var ya..
Bu benim yaptığım,
Buda hediyemiz;
merhaba kızlarrr doktordan geldimm smear testi yaptırdımmm bide yumurtalıgım devasa olmus cok buyumus, zaten cok agrıyordu..Yinede gebelik testi yapalım dedi.. sonuca gore ilaca baslarız dedi doktor.. bu seferde kotu bi hastalık varsa die korkmaya basladım.. dua edin bana noolurrr
merhaba kızlarrr doktordan geldimm smear testi yaptırdımmm bide yumurtalıgım devasa olmus cok buyumus, zaten cok agrıyordu..Yinede gebelik testi yapalım dedi.. sonuca gore ilaca baslarız dedi doktor.. bu seferde kotu bi hastalık varsa die korkmaya basladım.. dua edin bana noolurrr
ha bu arada kızlarr ben dün akşam çok yorgundum yaaaa kızla ilgilendim tabii biraz yemekten sonra yere oturdum ceylinide minderine oturttum ayağımı uzattım sırtına destek yaptım bir elimlede hırkasından tutuyorum devrilmesin diye kolunu tutunca kızıyor zilli neyse o ara eşim blkon kapısını açtı ben kapat diyom o havalansın içerisi diyor yemek kokusu varmış öle diyor beyfendiii neyse biz öle konuşurken ceylin arkasına dönmeye çalıştı ve 1-2 saniye içinde ne olduğunu anlamadım ayağımın üzerine yani sırt üzstü devrildi tabi ama kafasını da yere parkeye vurdu ama nasıl ağladı yavrum ben korkudan kafayı sıyırcaktım ama neyseki fazla ağlamadı pek sert vurmadı allahtan ayağıma yattı ya ordan kafasının arka kısmını çarptı birazını ama ses geldi yani parkeden tabi ben o heyecanla ayyy demişim artık çocuk acıdanmı korkudanmı ağladı orasını anlamadım ilk düşüşümüz bu ve inşallah bidaha olmazz
sağol canımm
sorma yaw valla fena dökülüyor hemde terliyor benimkide bu kontrolümüzde sorcam dr yine bakiim ne diyecek 2-3 ay önce normal bu dönemlerde demişti ama geçmedi anacım sırtı falan pek öle terlemez kafası sadece babasıda aynen öle oluyor yastık değişiyorum hergün ve haftada birkez makinada yıkıyom yastıkları mecburen ter kokmasın diye babası kılıklı şey nolcekkkk:roflol:
herkeslere günaydınlarrr
kızlar bugün çok mutluyum çok şükür dün kediyi eşimle götürüdük teyzesinin oğluna verdik. annemler 2 hafta daha burda hiç olmazsa evden kedi tüyü biraz olsun gitmiş olur. internetten araştırıyorum şu keditüyü temizleyicierinden alıcam bir çok. ama şimdi kayınvalidem halılarını falan yıkatmak istiyorum ne yapsam nasıl desem acaba. gerçi kendisi her bahar veriir yıkamaya ama. neyse de bu kedi tüyü temizleme şeyini nasıl kullanıcam evinde nasıl diycem.
GÜNAYDIN KIZLARR
size bişey soracağım bebeklerinize hiç dikkat ettinizmi gözlerini normal olarak bizim gibi istemsiz kırpıyorlarmıı
ceylinin gözlerini bir haftadır takip ediyorum kırpmıyor hiç sadece yüzüne elini götürünce veya bişey dokunduracağımızda korkup kapatıyor normalmi bu yaa bilemedim dr aradım şimdi acil hastası varmışş 1 saat tel bağlayamıyorlarmışş
dünya göz hastanesini aradım bilgi alabilmek için telefona bakan kişii randevu almanız gerek dedi haspam ama normalde kırpması gerek dedi konu hakkında uzmanlığı varmış gibi göz kaslarında problem olabilir dedi uzmanımızdan randevu alın diyor bizim doktora da bir danışayım da olmazsa götürücem ama bakın bakalım sizinkiler normalde istemsiz kırpıyormu gözlerini cevaplarınızı bekliyorum olurmu
Korkma canım,herşeyin tedavisi var,sen yeni doğum yapmış kadınsın kötü yada ilerlemiş bişey olsa mutlaka çıkardı zaten.Dua ederiz biz sana..
betül yeni gördüm canım yazını,idare ediyorum canım,yemek yiycez şimdi ama çenemin yüzünden keyif alamıycam,off
Edacım tesekkur ederımm :))
Emel hayırdır cenende ne var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?