Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar şimdi tunahan bizimle uyuyor yani ben iki erkeğin ortasında yatıyorum...gece tunahan mırmır yapınca hemen dayıyorum göğüsümü cakcakcak emiyor :ecrin_bebek:ve uykuya devam.birde tunahan artık benimle yatmaya alıştığı için gece bazen beni arıyor mızıklanıyor tok olsa da bu sefer ben anlıyorum ki ona sarılmamaı istiyor hemen alıyorum kolumun altına sarılıyorum oğluşuma uykuya devam ediyoruz napıcaz böleee bilmiyom babası ayrı ilgi bekler oğlu ayrı ilgi bekler yandım ben kızlar yandımm:bbo:

kaydirigubbakcemile3 kız alıştırma tunahanı bak ayrı yatmaz sonra benden demesi kocanda seni boşar delikafadulden

erkek annesi olmakta zor canım hepsine ayrı ilgi ister hizmet beklerler off off yandın sen :jeyyar:
yavaş yavaş ayırmaya çalış koynunda uyumaya alışmasın sonra koca adam oluncada aranızda yatmak ister düşünse 15 yaşına falan gelmiş hala sizin yanınızda :roflol:

Selam kızlar herkese.. :smiley-cool:
Annemler gelmıs ıstanbulda ılk halama gıtmısler gorusucez aksama dogru..
Sımdı evde temızlık var.. bu kadın ıyı hos da bazen gıcık oluyorum bazı seylere sakayla karısık karısıp duruyor cocukla ılgılı...
Bırsey soyleyıp kırmakta ıstemıyorum ama ızın verdıkce dahada mudahele eder oluyo gunden gune.. yoksa ufak tefek seyler harıc ısı guzel de.. amaan.. :1closedeyes:
Benım de en sevmedıgım seydır ısıme karısılması dayanamam.. :1closedeyes:

Fotolar konmus Ayten harıkasın az daha kalmıs evet 6 yı da verınce bıkını halın gıbı olcan heralde...
Tebrık edıyorum senıııı...

Fatma onura bayıldım ya masallahh cok tatlı olmus annesı ıyıcee kırk bın kere masallahhh....

Son düzenleme:

Test sonucumu aldim 54 cikti 3 gun sonra tektar istedi dr. Gec yumurtlama olabilir hamilesin buyuk ihtimalle dedi sasirdim kaldim yaa

Günaydın arkadaşlar..Egenin huysuz geçen 24 saatinden dolayı sabah kalkar kalkmaz doktorumuzu aradım yaptıklarını anlatmadan daha kulağını tutuyor dedim diş geliyor ondan yapıyor dedi..Allahım ne dişmiş yarabbim omu çıkarıyor benmi bilmiyorum..1 hafta daha devam ederse o çıkarcak ben dökücem bütün dişlerimi..Calpol ver 2 gün yarım ölçek dedi..6 saatte bir..Cumada zaten kontrolümüz var..Normalde çok uslu bir çocuk olduğu için bu kadar ağlaması beni mahfediyor..Gerçi kuzenimin oğlu şuan 4 yaşında onun dediğine göre kafasını duvarlara vuruyormuş sinirdendelikafaduldenDemekki normal yani ne diyim...
Kendim zaten hala iyileşemdim burnum çeşme gibi son hızla akmaya devam..Antibiyotik kullandıgım halde böyle kullanmasam yatak döşek yatıcaktım demek..Hiç dinlenmeden hastalık geçirmek çok zormuş yaa:çok üzgünüm:

Canım allah korusun hiç korma inşallah testin sonuçlarıa çok iyi çıkıcak..Güzel haberlerini bekliyoruz...
Romatizma çok zor biliyorum Emelcim sanada geçmiş olsun..

kızlar onur a bakın artık koltukların kenarında ayakta duruyor

Allahım sarı kafaya bak sen yaa yerim ben onu kuzumm maşallahKız çapar sarıymış bu ilk olarak bu kadar sarı çıkmış sanki:)Eguşta koltuk kenarında baya duruyor sonra bende çekip koyayım bari:1hug:a.s.
Eşimde vardı aynı sorun hep tekrarlıyordu en son ortapedik bir ayakkabı aldık ondan sonra maşallah olmadı canım..Ayakkabınada çok özen göstermelisin..Geçmiş olsun...
Gözdecim hayırlı olsun çok güzel bir şey bende gittim yüzümde çok tüy vardı hepsinden kurtuldum çok şükür süper birşey gerçekten ama keşke daha erken başlasaydın yani yaza rahat ederdin canım yaa..Bende istiyorum komple girmek ya bıktım kıl temizlemekten de baya yüklü tutuyor komple..Sen ne kadar veriyorsun canım?? Her yere canım şuan ona vercek param olsa tepeden tırnağa giricem valla en büyük hayalim:roflol:
Ben bunu fıkra olarak dinlemiştim ve çok gülmüştüm yılın en komik hırsızlık olayıymış meğerkaydirigubbakcemile3 Ayy Deryacım nasıl uyuyorsun ya ben daha 1 kere uyumadım Egeyle saat kac olursa olsun beklıyorum dalar dalmaz hemen kendı yatagına yanı 5 e kadar uyumam yıne o gitçek ille yataktankaydirigubbakcemile3Küçücük zaten yok ezcem etcem diye diye sabah olur ben..Birde acayip deli yatarım sabaha kadar 20 kere sağa sola dönerim yani mümkün değil yatamam..Bence bir an önce ayır biraz önce bahsettiğim kuzenimin çocuğu koca çocuk vve hala aralarında yatıyor sırf bu yüzden..

Selam herkese;
bende regl oldum ve heryerim ağrıyor. Evde iş bitmiyor...
Ama yapasım da yok.

Dün bizde aşıya gittik. Birdaha 1 yaşında artık aşılarımız :lepi:
Ohhh yazı aşısız rahat geçiririz artık....

Test sonucumu aldim 54 cikti 3 gun sonra tektar istedi dr. Gec yumurtlama olabilir hamilesin buyuk ihtimalle dedi sasirdim kaldim yaa

tebrik ederim canım hayırlısı olsun iyiki kötü birşey çıkmamış nasıl hissediyorsun ikinci kez anne olma ihtimalin var

anammmm müjde sende mi?
Hadi hayırlısı olsun. Tabii Allah gönlüne göre versin ilk önce.
ayyy kızlar ben korkmaya başladım ya.Gittikçe artmaya başladı hamilelik haberleri...kafamçokkarıştı

kızlarrrrrrrrrrrrrrr selaaammm nabersınıssssshihoyyyt
ösledim yawww sisiiiii
cok sukur yenı evıme tasındım
kımse yerınden kıpırdamasın valla ev tasımak coooook zormus helekı cocukla iicene zormus,oldum bıttım resmen yahuuuu

Canım hayırlı uğurlu olsun,tebrik ederim:)Nasıl hissediyorsun kendini anlatsana:)

Aytencim taş gibi hatunsun işte daha ne istiyon oğluşunda pek güzel maşallah güleryüzlü bonbon öp benim için:)

Ya facebooka video koydum ama ses çıkmıyor demiş bir kaç kişi bilen varmı sebebini?

anammmm müjde sende mi?
Hadi hayırlısı olsun. Tabii Allah gönlüne göre versin ilk önce.
ayyy kızlar ben korkmaya başladım ya.Gittikçe artmaya başladı hamilelik haberleri...kafamçokkarıştı
aman dikkat edin walla guya spora baslicqktimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…