- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.061
kızlar şimdi tunahan bizimle uyuyor yani ben iki erkeğin ortasında yatıyorum...gece tunahan mırmır yapınca hemen dayıyorum göğüsümü cakcakcak emiyor :ecrin_bebek:ve uykuya devam.birde tunahan artık benimle yatmaya alıştığı için gece bazen beni arıyor mızıklanıyor tok olsa da bu sefer ben anlıyorum ki ona sarılmamaı istiyor hemen alıyorum kolumun altına sarılıyorum oğluşuma uykuya devam ediyoruz napıcaz böleee bilmiyom babası ayrı ilgi bekler oğlu ayrı ilgi bekler yandım ben kızlar yandımm:bbo:
kızlar şimdi tunahan bizimle uyuyor yani ben iki erkeğin ortasında yatıyorum...gece tunahan mırmır yapınca hemen dayıyorum göğüsümü cakcakcak emiyor :ecrin_bebek:ve uykuya devam.birde tunahan artık benimle yatmaya alıştığı için gece bazen beni arıyor mızıklanıyor tok olsa da bu sefer ben anlıyorum ki ona sarılmamaı istiyor hemen alıyorum kolumun altına sarılıyorum oğluşuma uykuya devam ediyoruz napıcaz böleee bilmiyom babası ayrı ilgi bekler oğlu ayrı ilgi bekler yandım ben kızlar yandımm:bbo:
geçmiş olsun canım umarım kötü bir hastalık çıkmaz aslında smear testini 6 ayda bir yaptırmamız gerekiyor ben hamileyken yaptırmıştım emzirme dönemi bitince tekrar yapılması gerek diye yazmışlar
aklına kötü şeyler getirme canım umarım bişeyin yoktur
Test sonucumu aldim 54 cikti 3 gun sonra tektar istedi dr. Gec yumurtlama olabilir hamilesin buyuk ihtimalle dedi sasirdim kaldim yaa
Canım allah korusun hiç korma inşallah testin sonuçlarıa çok iyi çıkıcak..Güzel haberlerini bekliyoruz...merhaba kızlarrr doktordan geldimm smear testi yaptırdımmm bide yumurtalıgım devasa olmus cok buyumus, zaten cok agrıyordu..Yinede gebelik testi yapalım dedi.. sonuca gore ilaca baslarız dedi doktor.. bu seferde kotu bi hastalık varsa die korkmaya basladım.. dua edin bana noolurrr
Romatizma çok zor biliyorum Emelcim sanada geçmiş olsun..romatizmam çene eklemimi deforme etmiş canım,dokotr ameliyat olman gerekebilir dedi çene cerahına yönlendirdi.gitmeye korkuyorum.Çiğneme,esneme gibi şeyleri yaparken zorlanıyorum.çıtır çıtır çıtırdıyo ve acıyo..romatizmadan kaynaklandığı için düzelmeyebilir belki ileride ciddi bi tedaviye başlayınca düzelir..aman ilerlemesindedizleri elleri idare ediyorum bi şekildede çene eklemi olunca biraz zor oluyo,Allahtan ağrısı yok,sızlamıyo yani.
arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum, benim başparmağımda tırnak batması var. daha öncede olmuştu batan kısmı aldırdım ama tekrar çıktı. ayakkabı giyerken çok zorlanıyorum. bu konuda ne yapmam gerektiğini bilen varmı aranızda. tekrar aldırmak yerine başka çare varmı acaba
günaydın güzel annelerrrr ,
yine resimler koyulup kaldırılmış hiç birini göremedim
ben dün epilasyona başladım ... umarım kıllarımla geçen 28 seneden sonra onlara veda edebileceğim :)))
çok acıdı amabirde dün öyle başım ağrıyoduki işten çıktım koştur koştur epilasyon ordan eve geçtim bişeyler yedim denizoyu uyuttum vurdum kafayı yattım
merve ve müjde geçmiş olsunn inşallah önemli bişey yoktur ikinizde de...
aytenn face e koysana boncukumun yeni fotolarından bakayım ordan bide kendininkilerden koy da kıskanıyım zayıflamışsın die :)
Her yere canım şuan ona vercek param olsa tepeden tırnağa giricem valla en büyük hayalim:roflol:vay anamm vayy vayydelikafaduldenbacii senne ettin....bomba olmuşun fallah..daha verme hatta iyi boyle..tebrıkler.....benımde 5 kılom kaldı 55olsam ahhahh..ama 60 dada eskı gunlerıme nazaran mutluyum ne yalan soylıımm..ama bikinilikte deilim yani...bende epilasyon ıstyorum hamılelıkte hep jılet yapınca ozellıklekasık ve koltukaltım cok kotu oldu..kasıgada yapılıyomu acaba
ya kızlar nasıl yapıyosunuz bu rejimi 2 gün yapayım dedim,sütüm çok çok azaldı.bi yazı okudum az önce nette paylaşayım sizlerle..
adamı kandıran Azrail!
Sürücünün biri arabasıyla yolda giderken, işaret veren bir yolcuyu arabaya alır. Adam arka tarafa biner.
Şoför, “Eee hemşerim kimsin nereye gidersin? der. Yolcu, “ben Azrailim..canını almaya geldim” der.
Şoför alaycı bir tavırla; “Sen mi Azrailsin” der.. “Yahu senin gibi Azrail olur mu hiç”
Yolcu sakin bir tavırla cevap verir: “Sen daha önce Azrail gördün mü ki tarif ediyorsun? ınanmadın bana öyle mi ?
Şoför: ınanmadım tabii!
Yolcu: O zaman sana bunu ispatlayayım. Bak şu dönemecin ardında, 200 metre ileride biri yolda araç bekliyor… Onu sen kavşaktan sonra göreceksin ama ben buradan görebiliyorum” der…
Gerçekten de adamın dediği gibi şoför kavşağı döner dönmez 200 metre ilerde araç bekleyen bir yolcu görür .. Sürücü onu da almak için aracı durdurur. Yeni yolcu ön tarafa oturur….
Olaylar bundan sonra daha da garip bir boyuta taşınır…
Şoför önce yeni gelene de selam sabah vazifesini yerine getirir ve sorar : Eee sen kimsin hemşehrim, nereye gidersin?
Abi allah razı olsun. Adım falanca… Sen beni merkezde bir yerde indirirsen işim görülür..
Şoför arkaya döner ve diğer yolcuya, “Eee hadi şimdi kendini bu arkadaşa da bana tanıttığın gibi tanıt” der…
Arkadaki yolcudan ses çıkmaz… Şoför gülerek, “Yahu, şu arkadaki adam bana ‘Azrail’im’ diyordu. Hem iyilik ediyoz hem de dalga geçiliyoruz” der..
Öndeki arkaya bakar: Abi arkada kimse yok ki!
Şoför hışımla arkaya bakar: Kör müsün be adam, arkada kurulmuş otuyor işte!
Öndeki arkaya bir daha bakar ve “Abi senin kafan iyi mi yoksa benle dalga mı geçiyorsun der?
Arkada konuşmadan oturan adam lafa girer: Gördün mü, öndeki beni ne duyabilir ne de görebilir? Hâlâ inanmadın mı?
Şoförün o anda dizlerinin bağı çözülür, beti benzi atar…
Arkadaki adam pişkin pişkin: Haydi, bırak artık bu dünya ile işin bitti. Arabayı kenara çek, 2 rekat namaz kıl da canını alıp gideyim. Sen de tövbe et, son kez Allah’a yalvar…
Şoför ağlamaklı bir şekilde çaresizce arabayı kenara çeker ve iner…
Arabadaki adamlardan önde olanı direksiyona geçer gaza basar ve şoför dolandırıldığını anlayıncaya kadar karayolunda kaybolmayı başarırlar…
Ayy Deryacım nasıl uyuyorsun ya ben daha 1 kere uyumadım Egeyle saat kac olursa olsun beklıyorum dalar dalmaz hemen kendı yatagına yanı 5 e kadar uyumam yıne o gitçek ille yataktankaydirigubbakcemile3Küçücük zaten yok ezcem etcem diye diye sabah olur ben..Birde acayip deli yatarım sabaha kadar 20 kere sağa sola dönerim yani mümkün değil yatamam..Bence bir an önce ayır biraz önce bahsettiğim kuzenimin çocuğu koca çocuk vve hala aralarında yatıyor sırf bu yüzden..kızlar şimdi tunahan bizimle uyuyor yani ben iki erkeğin ortasında yatıyorum...gece tunahan mırmır yapınca hemen dayıyorum göğüsümü cakcakcak emiyor :ecrin_bebek:ve uykuya devam.birde tunahan artık benimle yatmaya alıştığı için gece bazen beni arıyor mızıklanıyor tok olsa da bu sefer ben anlıyorum ki ona sarılmamaı istiyor hemen alıyorum kolumun altına sarılıyorum oğluşuma uykuya devam ediyoruz napıcaz böleee bilmiyom babası ayrı ilgi bekler oğlu ayrı ilgi bekler yandım ben kızlar yandımm:bbo:
Test sonucumu aldim 54 cikti 3 gun sonra tektar istedi dr. Gec yumurtlama olabilir hamilesin buyuk ihtimalle dedi sasirdim kaldim yaa
Yanı hastalıgın yokmus hamılemıymıssın canım ?
Eger oyleyse tebrık ederım hayırlı olsun canım..
Seren gordum senı cık ortaya hadı ıkı konusak ozledım... gıdıcem bıraz hadı :))
tebrik ederim can hayırlısı olsun iyiki kötü birşey çıkmamış nasıl hissediyorsun ikinci kez anne olma ihtimalin var
korkuyorum :s normalmi?
aman dikkat edin walla guya spora baslicqktimmanammmm müjde sende mi?
Hadi hayırlısı olsun. Tabii Allah gönlüne göre versin ilk önce.
ayyy kızlar ben korkmaya başladım ya.Gittikçe artmaya başladı hamilelik haberleri...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?