- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.081
:1shok: hamilemisiiinnn:uhm:
Gözdecim hayırlı olsun çok güzel bir şey bende gittim yüzümde çok tüy vardı hepsinden kurtuldum çok şükür süper birşey gerçekten ama keşke daha erken başlasaydın yani yaza rahat ederdin canım yaa..Bende istiyorum komple girmek ya bıktım kıl temizlemekten de baya yüklü tutuyor komple..Sen ne kadar veriyorsun canım??..
Canım hayırlı uğurlu olsun,tebrik ederim:)Nasıl hissediyorsun kendini anlatsana:)
Aytencim taş gibi hatunsun işte daha ne istiyon oğluşunda pek güzel maşallah güleryüzlü bonbon öp benim için:)
Ya facebooka video koydum ama ses çıkmıyor demiş bir kaç kişi bilen varmı sebebini?
o kadar dikkat edersin bi gun gaflete dusersin ya aynen oyle oldu benimkisikorkma canım ya merak etme Allah bi şekilde yardım eder korunmuyor muydunuz?
simdilik oyle gorunuyo cnim 3 gun sonra tekrar test yaptircam
Ayy Gözdecim ne diyorsun yaaa bedavaymış valla ben de gelem kız orayakaydirigubbakcemile3Burda tek sean sadece koltuk altı 100 ytl canım:=)canım koltukaltı + genital 8 seans 750 ye anlaştık .8 seansa biter diyolar bakalım.bikaç yere daha sormuştum burası daha uygun geldi ... çok para aslında ama biteceğini düşününce değer diyorum ... ha gittim ha gitcem anca başlayabildim duygucum bakalım zaten 1 sene sürer nerden baksan
ben cok kotuyum( herkes aylar oncesinden zayiflarken ben 1 aydir rejimdeyim we sadece 4 kilo verdim. Hesap yapiyordum guya eylule kadar her ay 4 kilo gitse 20 kilo weririm diyodm. Bide sezeryan yaptm yaaa
hayırlısı olsun ınsallah nedım cnm
rabbım bole ıstemıs dıceksın napıcan
ama işin zor allah kolaylık versın
allah gonlune gore versın
bende hala hastalanmadım 15 aydır adet gormuyorum:1shok:
Ayy Gözdecim ne diyorsun yaaa bedavaymış valla ben de gelem kız orayakaydirigubbakcemile3Burda tek sean sadece koltuk altı 100 ytl canım:=)
Ne zaman biterse..Doktor yapıyor..Yani ben sadece yüzüme harcadım 1000ytlden fazla...
senin dediğin gibi koltuk altı ve genital bölge 2500den aşağı çıkarmazlar..Ama çok dikkat et yakmasınlar çok hassas bölge..Doktora mı yaptırıyorsun?Ben cilt doktoruna gidiyordum..
Canım üzülme hepsini birlikte verirsin..Kolaymı iki çocukla uğraşmak..Biri koşçak öbürü kucağında..Doğurmayı düşünüyorsun demi?
İmkanınız varsa bencede doğurmalısın..Kilolar elbet gider takma kafana..
Ama ben şuan aynı durumda olsam aldırmak zorunda kalırdım..ne yalan söyliyim...Hem maddi açıdan hemde kendimi hazır hissetmediğimden..:çok üzgünüm:
Ayy Gözdecim ne diyorsun yaaa bedavaymış valla ben de gelem kız orayakaydirigubbakcemile3Burda tek sean sadece koltuk altı 100 ytl canım:=)
Ne zaman biterse..Doktor yapıyor..Yani ben sadece yüzüme harcadım 1000ytlden fazla...
senin dediğin gibi koltuk altı ve genital bölge 2500den aşağı çıkarmazlar..Ama çok dikkat et yakmasınlar çok hassas bölge..Doktora mı yaptırıyorsun?Ben cilt doktoruna gidiyordum..
:[/I][/B]
cuma gunu netlesicek ama dikkat edicem yinedemüjdecim tebrik ederim canım
hayırlısı olsun.
boşver rejimi filan yemene içmene bak kendinede dikkat et canım.
merhaba kızlarrr doktordan geldimm smear testi yaptırdımmm bide yumurtalıgım devasa olmus cok buyumus, zaten cok agrıyordu..Yinede gebelik testi yapalım dedi.. sonuca gore ilaca baslarız dedi doktor.. bu seferde kotu bi hastalık varsa die korkmaya basladım.. dua edin bana noolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?