Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım koltukaltı + genital 8 seans 750 ye anlaştık .8 seansa biter diyolar bakalım.bikaç yere daha sormuştum burası daha uygun geldi ... çok para aslında ama biteceğini düşününce değer diyorum ... ha gittim ha gitcem anca başlayabildim duygucum bakalım zaten 1 sene sürer nerden baksan

ben cok kotuyum ( herkes aylar oncesinden zayiflarken ben 1 aydir rejimdeyim we sadece 4 kilo verdim. Hesap yapiyordum guya eylule kadar her ay 4 kilo gitse 20 kilo weririm diyodm. Bide sezeryan yaptm yaaa

ay müjdecim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah....ya kızlar alıştırmayın diyosunuzda kayınvalidemde kalırken hep mecbur beraber yattım oğlumla şimdi de öyle yapayım ayırayım diyorum ama işe gidiyorum geceleri onu alıştırana kadar mahvolurum gibime gelşyor...yüzkere kalkıp bakmam lazım çünkü aklım onda kalır yoksa napıcam bilmiyom:1no2:ayten sende beraber yatmıyoydun gııı ne edecük biz

Ayy Gözdecim ne diyorsun yaaa bedavaymış valla ben de gelem kız orayakaydirigubbakcemile3Burda tek sean sadece koltuk altı 100 ytl canım:=)
Ne zaman biterse..Doktor yapıyor..Yani ben sadece yüzüme harcadım 1000ytlden fazla...
senin dediğin gibi koltuk altı ve genital bölge 2500den aşağı çıkarmazlar..Ama çok dikkat et yakmasınlar çok hassas bölge..Doktora mı yaptırıyorsun?Ben cilt doktoruna gidiyordum..

ben cok kotuyum ( herkes aylar oncesinden zayiflarken ben 1 aydir rejimdeyim we sadece 4 kilo verdim. Hesap yapiyordum guya eylule kadar her ay 4 kilo gitse 20 kilo weririm diyodm. Bide sezeryan yaptm yaaa

Canım üzülme hepsini birlikte verirsin..Kolaymı iki çocukla uğraşmak..Biri koşçak öbürü kucağında..Doğurmayı düşünüyorsun demi?
İmkanınız varsa bencede doğurmalısın..Kilolar elbet gider takma kafana..
Ama ben şuan aynı durumda olsam aldırmak zorunda kalırdım..ne yalan söyliyim...Hem maddi açıdan hemde kendimi hazır hissetmediğimden..:çok üzgünüm:

hayırlısı olsun ınsallah nedım cnm
rabbım bole ıstemıs dıceksın napıcan
ama işin zor allah kolaylık versın
allah gonlune gore versın
bende hala hastalanmadım 15 aydır adet gormuyorum:1shok:

ben kasimdan beri regl oluuyodum bu ay olmayinca korkmustum zaten dikkat et cnim sende

esime dedim zaten yatili kadin tutariz diiye ok dedi zaten izin verse dogurmak konusunda kararsizim AMA sabahtan beri havalara ucuyo. Yardimci olmadan kesinlikle yapamam bends

canım aslında fiyatlar yüksekti ben daha öncede araştırmıştım ama şimdi hem yaza giriliyo diye hemde krizden dolayı kampanya yapmış heryer ...
benim gittiğim yer lazer epilasyon merkezi doktorda var ama yapanlar doktor değil .hemşirelermiş ... iyi biyere benziyor temiz , çok müşterisi var ... bilmiyorum walla girdik bi yola hakkımızda hayırlısı :)

müjdecim hayırlısı olsun canım ya
kilolar gider dert etme ... bak kocanda istiyomuş . 2.çocuk düşünüyosan eğer doğur gitsin çıkar aradan ikisi birlikte büyürler...
şimdi diyorsundur size göre hava hoş tabi konuşursunuz böyle diye haklısında...
benim olsa kocam hayatta istemez de zaten bende isteyeceğimi sanmıyorum hem maddi hem manevi olarak hiç hazır değilim . zaten ilerde bile 2. çocuk düşünmüyorum.

ilerisi için 2,çocuk düşünülüyorsa gözdecim haklısın ikisi bir arada büyür çıkar aradan ama şahsen bende düşünmüyorum ne şimdi ne sonrası için...maddi olarak durumum çok çok iyi olsa çalışmasam o zaman düşünürdüm ancak

bende cok dusunmuyodum ikinciyi AMA bilmiyorum .zaten hcg 54 cikti AMA Doktor cok kucuk diyo I yuzden testi tektarlicaz birde sag yumurtaligim cok agriyordu cok buyumus .Hersey cuma gunu belli olucak. Allah hayirlisini nasip etsin artik ne diyim

geçmiş olsun canım inşallah düzelir sorun yaşamazsın allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…