Doğum yapmış olan anneler buraya....

bana 4.ayda yaptı dr smear testini çok şükür temiz çıktı hamiş kalmadan 2 ay öncede yapmıştım ben yılda 1 kez yapıyorum ben o testi

Ay uyudu biraz çok şükür hemen geri geldim:)
Bende Eguşun Onur abisi gibi ayakta duran fotosunu koyayım bari:))Aynı pozdan bizdede varda flaşsız çekim her zamanki gibi flaş patlarsa yere yığılır çünkü o kadar hassas:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Test sonucumu aldim 54 cikti 3 gun sonra tektar istedi dr. Gec yumurtlama olabilir hamilesin buyuk ihtimalle dedi sasirdim kaldim yaa

hamişmisin kızzzzzzz 54 çıktığına göre hamişsin hayırlısı olsun ne diyelim allah yardımcın olsun sayfamızın 2. hamişide geldi yanii hakkınızda hayırlısı olsun allah güç kuvvet versin sağlık oldukça çocuklara bakılır yaaa

oyyyyyyyyy bu egeyii ben çiğ çiğ yerimm haşlamaya gerek yok çiğdende taze ve lezzetlidir eminimmmm oyyyyyyyyyy

anammm bızdıkların hepsi çok tatlı. Maşallah hepsine...Hepside birbirinden güzel.
Ayten maşallah çok iyi zayıflamışsın.Helal olsun..

hoşgeldin serencim nasılsın zor tabii ev taşımak allah kolaylık versin eee yeni evin nasıl sevdinmi alıştınmı

iyi yapmışsın valla bende başlamıştım hamişlik öncesi ama tedaviye başlıcam diye onuda bırakmıştım 3.seansta am farketti bayaaa

o kadar dikkat edersin bi gun gaflete dusersin ya aynen oyle oldu benimkisi

tebrik ederim canım... benim 45 gün kanamaöm vardı doğumdan sonra.ç.. 46. gün bitti... dedik ilk gün bişey olmaz... ama olmuş... 3.5 ay korunduk güya... oysaki atı alan üsküdarı çoktan geçmiş...

ama ben seviniyorum... Allahtan gelene ne diyeyim... aldırmaı hiç düşünmedim... benim için oğlum neyse kızım da o... Allah korusun Allah oğlumu da alır sa benden ne yaparım o zaman... sen de sezeryan olmuşsun... benim aynı yıl içinde olacağı için çok tehlikeli ama senin öyle değil... ben 4 doktora sordum... doğum 1 yıldan sonraya gelirse dikişlerinde hiç bir problem yaşamazsın.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah... kilolar da verilir dert etme... tek derdşin kilo olsun..

ben yeni hamileyim sanırken 230000 çıkmıştı benim... :1shok: böyle bakmıştık doktorla... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…