- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.101
geçmiş olsun canım umarım kötü bir hastalık çıkmaz aslında smear testini 6 ayda bir yaptırmamız gerekiyor ben hamileyken yaptırmıştım emzirme dönemi bitince tekrar yapılması gerek diye yazmışlar
aklına kötü şeyler getirme canım umarım bişeyin yoktur
kızlar akşam balık yaptık ege de yedi çok sevdi kuzum, arkasından yarım saat sonra mama içirdim, aklıma takıldı yoğurtla balık zehirler derlerdi, acaba bişey olurmu
kız bizim dr 8 aya kadar balık yok demişti rken değilmi balık içinn
Bende ona takıldım işte acaba vitaminleri 40' sıcaklıktamı işe yarıyor? en iyisi dr.a bir sormak..
Test sonucumu aldim 54 cikti 3 gun sonra tektar istedi dr. Gec yumurtlama olabilir hamilesin buyuk ihtimalle dedi sasirdim kaldim yaa
hastalikla ilgili olan test haftaya belli olcak heralde hem hasta hem hamileyim. Allah iyi etsn ne diyim dua edin nolur kotu bisey olmasin
kızlarrrrrrrrrrrrrrr selaaammm nabersınıssssshihoyyyt
ösledim yawww sisiiiii
cok sukur yenı evıme tasındım
kımse yerınden kıpırdamasın valla ev tasımak coooook zormus helekı cocukla iicene zormus,oldum bıttım resmen yahuuuu
canım koltukaltı + genital 8 seans 750 ye anlaştık .8 seansa biter diyolar bakalım.bikaç yere daha sormuştum burası daha uygun geldi ... çok para aslında ama biteceğini düşününce değer diyorum ... ha gittim ha gitcem anca başlayabildim duygucum bakalım zaten 1 sene sürer nerden baksan
o kadar dikkat edersin bi gun gaflete dusersin ya aynen oyle oldu benimkisi
cok korkuyorum ben..
Ay uyudu biraz çok şükür hemen geri geldim:)
Bende Eguşun Onur abisi gibi ayakta duran fotosunu koyayım bari:))Aynı pozdan bizdede varda flaşsız çekim her zamanki gibi flaş patlarsa yere yığılır çünkü o kadar hassas:roflol::roflol:
http://--------------------------42009136.jpg[/IMG
hamişmisin kızzzzzzz 54 çıktığına göre hamişsin hayırlısı olsun ne diyelim allah yardımcın olsun sayfamızın 2. hamişide geldi yanii hakkınızda hayırlısı olsun allah güç kuvvet versin sağlık oldukça çocuklara bakılır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?