Doğum yapmış olan anneler buraya....

ahanda benim kızın yeni fotoları bakında silcem azsonra ben ceylinin meyvesini vericemmm

silindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

[/IMG]:nazar::nazar: :nazar::nazar:[IL][/IMG]:nazar::nazar:

Son düzenleme:

maşallah maşallah kocaman adam olmuşlar...
ben onurun resmini görmedim yaaa...

hastalikla ilgili olan test haftaya belli olcak heralde hem hasta hem hamileyim. Allah iyi etsn ne diyim dua edin nolur kotu bisey olmasin

Allah yardımcın olsun canım.. ıkıncı fıkrının bu kadar yakın zamanda olması once cok sasırtabılır ama bak sonradan alısıyor ınsan..
Gulsum de bunları yasamıstı sımdı kız ını mutlulukla beklıyordur emınım.. Acıl sıfa dılıyorum canım..

betüş sensin dimi kıss:)
tasındım artık tlfnda acıldı bugun hemen nete gırdım vallla bende ozledım sızı yahuuuu
bagımlılık yaptınız bacım:sm_cool:

benım canım evet... kaydirigubbakcemile3
sen tasınmıstın dogru ben unutmusum....
bızımde tasınma ıslerı yakın 3 ay var.. nasılsın pasa ne alemde cırkın seyy... Şeniz

:roflol::roflol: iyiki sancılar başlayınca farketmedin kızzzzz:roflol:a.s.

mide bulantılarım başlamasa daha bilmezdim... hiç belli değil çünkü...hareketlerini de gaz sanıyodum... geçenlerde kadının biri de gazım var diye doktora gitmişte doğurmuş ya onun gibi olurdum artık... :roflol:

Kızlar bızım kuzucuklar ayaklanmaya basladı hep beraber demekkı.. masallah Ege beyee Duygu.. kaydirigubbakcemile3
Aslanda ayakta durmaya bayılıyor evı de turluyoruz kucuk kucuk.. sankı kendı kendıne yuruyecekmıs gıbı de havasından gecılmıyor keratanın bı telaslı.. kaydirigubbakcemile3

Anam bu ne gız benım gelınım mı tesrıf etmıs buralara...
yeşil gözlü endamlı cilveli gelinim.. :roflol: yirim onuuu masallahh

Sağol Betül..
Evet yaa sanki çok büyük bir iş yapıyorlarmış gibi gururlu bakışlar öldürüyor benikaydirigubbakcemile3

oyyyyyyyyy bu egeyii ben çiğ çiğ yerimm haşlamaya gerek yok çiğdende taze ve lezzetlidir eminimmmm oyyyyyyyyyy

anammm bızdıkların hepsi çok tatlı. Maşallah hepsine...Hepside birbirinden güzel.
Ayten maşallah çok iyi zayıflamışsın.Helal olsun..

duyguuuu bunu da yerim ben ay hepsini yicemm sonunda dayanamıcam....bunlar yakında yürüler de

oyyy maşallah ayakta durmaya başlamışlar yaaaa

maşallah maşallah kocaman adam olmuşlar...
ben onurun resmini görmedim yaaa...

Çok teşekkürler cancanlar:)
Onurda çok tatlı canım geçmiş sayfalarda görürsün silmemişti sanırım Fatma..Sarı kafaaaakaydirigubbakcemile3

haklisin canim dogru diyosun aslinda..hayirlisi Allah tan. Iyi olsunda Hersey..

Anam bu ne gız benım gelınım mı tesrıf etmıs buralara...
yeşil gözlü endamlı cilveli gelinim.. :roflol: yirim onuuu masallahh

yok kız ela gözlü ceylin ama yeşile kaçıyor accık asıl ablası yeşil gözlü ahanda oda burdaaaa maşallahhh

silindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Kızlar Hilarya Cansuyu aylardır girmiyor diye çok merak etmiştim kaç kerede yazdım..Şimdi profiline baktımda 04.04 te girmiş yazıyor yaa Allah allah ne olduki kırıldımı acaba birşeye?Hiç yazmıyor..Çok merak ediyorum onu telefonunu falan bilen varmı yaa(

ay sagool canim yaa guzel seyler duyunca insanin morali duzeliyo

Masallahh.. valla farkındayım ela yesıl arası bırsey ama ılk bakısta yesıl gıbı duruyor..
bence daha da acılabılır ablasının kı gıbı.. masallah ıkı fıstık annesı olmak guzel bır duygu olsa gerek he dönürüm :))

mujdes hayırlı olsun canım allah kullarına kaldıramayacakları yük vermez üstesinden gelirsin sağlıcakla büyütürsün inşlh.
geçmişte olsun inşlh test sonuçların temiz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…