- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.121
ben yeni hamileyim sanırken 230000 çıkmıştı benim... :1shok: böyle bakmıştık doktorla... :roflol:
Ay uyudu biraz çok şükür hemen geri geldim:)
Bende Eguşun Onur abisi gibi ayakta duran fotosunu koyayım bari:))Aynı pozdan bizdede varda flaşsız çekim her zamanki gibi flaş patlarsa yere yığılır çünkü o kadar hassas:roflol::roflol:
hastalikla ilgili olan test haftaya belli olcak heralde hem hasta hem hamileyim. Allah iyi etsn ne diyim dua edin nolur kotu bisey olmasin
betüş sensin dimi kıss:)
tasındım artık tlfnda acıldı bugun hemen nete gırdım vallla bende ozledım sızı yahuuuu
bagımlılık yaptınız bacım:sm_cool:
:roflol::roflol: iyiki sancılar başlayınca farketmedin kızzzzz:roflol:a.s.
ahanda benim kızın yeni fotoları bakında silcem azsonra ben ceylinin meyvesini vericemmm
:
Kızlar bızım kuzucuklar ayaklanmaya basladı hep beraber demekkı.. masallah Ege beyee Duygu..kaydirigubbakcemile3
Aslanda ayakta durmaya bayılıyor evı de turluyoruz kucuk kucuk.. sankı kendı kendıne yuruyecekmıs gıbı de havasından gecılmıyor keratanın bı telaslı.. kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyy bu egeyii ben çiğ çiğ yerimm haşlamaya gerek yok çiğdende taze ve lezzetlidir eminimmmm oyyyyyyyyyy
anammm bızdıkların hepsi çok tatlı. Maşallah hepsine...Hepside birbirinden güzel.
Ayten maşallah çok iyi zayıflamışsın.Helal olsun..
duyguuuu bunu da yerim ben ay hepsini yicemm sonunda dayanamıcam....bunlar yakında yürüler de
oyyy maşallah ayakta durmaya başlamışlar yaaaa
maşallah maşallah kocaman adam olmuşlar...
ben onurun resmini görmedim yaaa...
tebrik ederim canım... benim 45 gün kanamaöm vardı doğumdan sonra.ç.. 46. gün bitti... dedik ilk gün bişey olmaz... ama olmuş... 3.5 ay korunduk güya... oysaki atı alan üsküdarı çoktan geçmiş...
ama ben seviniyorum... Allahtan gelene ne diyeyim... aldırmaı hiç düşünmedim... benim için oğlum neyse kızım da o... Allah korusun Allah oğlumu da alır sa benden ne yaparım o zaman... sen de sezeryan olmuşsun... benim aynı yıl içinde olacağı için çok tehlikeli ama senin öyle değil... ben 4 doktora sordum... doğum 1 yıldan sonraya gelirse dikişlerinde hiç bir problem yaşamazsın.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah... kilolar da verilir dert etme... tek derdşin kilo olsun..
Anam bu ne gız benım gelınım mı tesrıf etmıs buralara...
yeşil gözlü endamlı cilveli gelinim.. :roflol: yirim onuuu masallahh
hamişmisin kızzzzzzz 54 çıktığına göre hamişsin hayırlısı olsun ne diyelim allah yardımcın olsun sayfamızın 2. hamişide geldi yanii hakkınızda hayırlısı olsun allah güç kuvvet versin sağlık oldukça çocuklara bakılır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?