Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben yeni hamileyim sanırken 230000 çıkmıştı benim... :1shok: böyle bakmıştık doktorla... :roflol:

Evet bende de 4999 çıkmıştı. ama durudan önce bi düşüğüm olmuştu, onda 74 çıkıp bir hafta sonra düşmüştü kendiliğinden.
Ağrın da varmış müjde, herşeye hazırlıklı olun canım. Allah korusun herşeyden önce. Allah herşeyi gönlüne göre versin.

ben kaçaıyorum kızlar inşallah ufak da osla gülümsetebilmişimdir sizi eve geçince tunahan mause u rahat bırakırsa yazmaya çalışırım öpüyorum hepinizi ama en çok bebişleiniziii

evet bende merak ettim geçen profiline baktım girmişmi diyee belki pc sorunu vardırr bende yok telii kimseninki yok aslında ayşe nin bide aslınınki var bende sadece onlarıda hamiş kalmadan önce tanıyordum zatii

evet yeşile kaçıyor birazz ceylininkilerr ama ablasınınkiler masmavi cam gibiydi 5-6 yaşlarından sonra yeşile döndüüü çok ilginçtir yaniii

cok sagolun arkadaslar.. Peki birsey sorucam pazartesi yaptirdigim test 54 du cuna gunu yaptircaimda degerin kac olmasi gerekiyor??

evet bende merak ettim geçen profiline baktım girmişmi diyee belki pc sorunu vardırr bende yok telii kimseninki yok aslında ayşe nin bide aslınınki var bende sadece onlarıda hamiş kalmadan önce tanıyordum zatii
inşallah öyledir canım ama 04 nisanda girmiş görünüyor umarım herşey yolundadır...
evet 15 oldu 1 ay öncee gençkız oldu artık oooo

Hadi gözünüz aydın gelinliğinide gör inşallah:Saruboceq:
normal olsun insallah.Gerci agrim cok serrada 9kiloya geldi butun gun kaldir indir, fenalardayim

Allah yardımcın olsun canım yaa maşallah Serrada topaçmış kuzu:)

ooyyyyy maşallah eğoşa poposuna da bak tombiş tombiş ne güzel de durmuş ayakta yakında yürür valla bunlar onur emeklemeye de çalışyor ama beceremiyor geri geri gidiyor hep

kızlar ceylin anne diyor dedim ya ama öle hep değil hanfendi ya kucak istediğinde huysuzlaşıp öle anne diyor yada çok acıkınca yüzünü ovuşturup anne diyor arada bugünde babasının kucağında ben almak istedim kociş kaçırmaya çalıştı gülsün diye ceylin annee demezmiii kocişim bi şaşırdııııı hep yok öle anne gibi duyuyon sen diyordu bana bugün evet diyormuş dediii:1shok::jeyyar::roflol: bide uzun uğraşlar sonunda bay bay yapmayı ve demeyi öğrettim ceylinime bay bay diyemesede ba ba diyor el sallayarak artıkk

ay ne güzel hicran ben çok uğraşıyorum ama demiyor onur

onur da dün yeni bişey oğrendi biz gel gel yapınca o da elini açıp kapatıp aynı bizim gibi gel gapıyor büyüyorlar ya maşallah anne olmak çok güzel bir duyguymuş bebeğinin adım adım geliştiğini birşeyler öğretebildiğini görmek muhteşem birşey

çok şükür akıllı salıklı bebeklerimz var

Kızlarrrrr bu ayın 13ünde ıstanbula geliyorum bir hafta kalıcam ve Cananımada gidicem kısmetse..Canan sizleride çağırıyor,gelmek isteyenler şimdiden ayarlasınlar,duyanlar duymayanlara söylesin..hadi hoşçakalın..

Geldim kimse sormamış beni valla eksik olmayın
yokluğumu da baya farketmişinizz:mymeka: haaa....

Ayça 3 gündür çook hasta,özellikle gece ateşi 39,5 oluyor 3 gecedir aynı şekilde önce diştendir dedik baktık geçeceği yok,gündüz de mızmızlanıyordu,:1no2:bugün doktora götürdük,bademcikleri şişmiş,enfeksiyon kapmış,emzikten,oyuncaktan,ellerini ağzına sokuyor herşeyden olabilir engel olamzsınız dedi doktor.Ben de küçükken çok sık enfeksiyon kapar ateşlenirmişim zaten sonradan bademciklerim alınmış,Ayça da aynıymış bünyesi size çekmiş olabilir dedi,çok sık enfeksiyon kapar dedi çook üzüldüm yaa,kuzu 3 günde süzüldü,iştahı da hiç yok ancak beni emmek istiyor hep.benneyaptımkiDoktor bize kızdı bu ne cahillik dedi koltuk altından ölçünce üstüne 1 derece daha koyun,çocuğun ateşi 40,5 olmuş yine bünyesi sağlammış havale geçirmemiş dedi.Islak bezle silip ateşini düşürmeye çalışmıştık allahtan...

Aklınızda olsun ateşleri 38 olduğu an kapıp doktora götürün,ateşliyken sirkeli suyla değil duru,ılık suyla silin soğuk değil,elleri ve ayakları buz gibi oluyor eldiven ve patik giydirin yani üstü sadece 1 badi olacak ama elleri ve ayakları sıcak tutacağız.Allah başa vermesin dilerim.:Saruboceq:

Allahtan annem bizde çok yardımcı ouyor,pek panik yapmadık sayesinde,soğuk kanlıyız.Şimdi Ayçaya antibiyotik kullanıyoruz ampisid,bir de paranox s ateş düşürücü...Daha 7 aylıkken antibiyotiğe başladık yani çok canım sıkılyor,sizce hani bazı doktorlar ne olsa antibiyotik yazıyorlar,gerek yok da garanti olsun diye yazmış olabilir mi doktor?Bir doktora daha mı götürseydik dersiniz??
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…